Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendinden yaşça büyük birine

Rerore

Öne çıkan mesajlar

ne olduğumu tam bilemiyorum aslında
liseler 4 seneye çıktı diye sevinirken, aklıma gelmeyen başıma geldi
zaten patide de değişik bir konu yoktu hareketlilik olsun dedim, fake sayılmasa bile başka bir nickle açayım dedim; öbür nicki bilenler ve ismi "paticik" olan bir siteye takıldığımı görenler var diye çekindim olayın olduğu mekanda

herşey karizmatik ve gözlüklü bir abla var dememle başladı
arkadaşlar arasında şakayla karışık muhabbet ederken iş aklımda büyüdü
daha sonra ağzımda tatlı kelimesi çıktı
sonra normal tanıştım, insani açıdan da iyi aslında çoğu kişiden daha samimi geldi
sonra da saçmalıyorum diye uzak durdum
ama görmek için de can attım, gördükçe de görmedikçe de kötü oldum
1-2 gün çok dengesiz takıldım
son 1 kaç gündür de idare eder durumdayım ama günde 5 dk görmedim mi de mutsuz oluyor
love actually deki "enough" olayı aklıma geliyor

sonra yine arkadaşlar saçmalama güzel bile değil baskıları oldu vazgeçirmek adına, şimdi en iyi ihitmalle 30 yaşında, mezun olma tarhinden arada 7 olduğunu hesapladım dem it matematiğim çok iyi
sonra başka kimse mi yok ki böyle oluyro dedim bi tane güzel liseli stajer vardı onla aynı servise binen o da aynısının eksi 7 yaş verisyonu +7 -7 töleransa mı çıktım ne yaptım
ama bişey hissetmedim yani liseliye olmadı diğeri gibi
zaten aynı servise biniyorlardı, 2sini aynı anda görünce iyice devreleri yaktım

şimdi ben nasıl normale döncem konuşarak mı uzak durarak mı
konştukça kendimi iyice mi kaptırcam yoksa kafamda fazla büyüttüğümü anlayabilip vaz mı geçecem

bir de bir amaç olmayınca çok saçmaladığımı hissediyorum spontane gdip havadan sudan konuşmak bana kasış geliyor, şöyle ortak ilgilendiren onun yaptığı şeyle alakalı bişey de bulamadım, saçma bir sebepten dolayı da mı çekiniyorum

her türlü yorum ve tavsiyeye açığım
Sosyal ağlarda paylaş

kendinden yaşça büyük olması sorun değil.istedikten sora herşey olur.ama burda yardım edilcek birşey değil.seni tanımıyoruz.onu tanımıyoruz.nasıl karakterleriniz var.hayatınız nasıl çevreniz nasıl.fakir misin zengin misin.yani bunları bilen sen oldugun için senin kendn çare bulman daha mantıklı.

benim diyebğilceğim tek şey.yaş olayını sorun etme.bide biter mi bitmez mi die düşünmeden başla eğer bi ilişkiniz olursa.fazla kaptırırsan olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha izin ne haddimize lütfen :D benim derdim şu hani dielim ki oldu o olay takılma boyutunda kalır mı? yat kalkla bitmez bence üzülecek kişi her halukarda erkek olur. tam tersi durumda da kız.
takılabiliosa takılsın tabi de aşk fln girdi mi işin içine fena şu zamana kdr görmedim ki kendinden büyük biriyle takılıp aşık olup bi ton dertlenip içip ne yaptığını bilmeyen sonra da yaşıtlarından sıkılmayan birini.
Sosyal ağlarda paylaş

ya direk söylemeye niyetim yok zaten
işte öyle yanına gitsem görünce takılsam filan söylemeden iyice kafayı yermeyim ben ordayım
he dese baya bi tassak malzemesi olurum ortamda, etmese fazla takmam hatta iyi bile olur ama bu sefer de iyice uzaklaşmak zorunda kalırım
Sosyal ağlarda paylaş

30 yaşındaki hatunu kaldırıcak gerekli potansiyel maddi manevi durumun var ise neden olmasın.
Ama tabi bu nokta da onun da sana bakış açısı önemli.
Belki de kendi kendine gelin güvey oluyosundur?

Zaten gereksiz ama şuan gerekli gördüğün bi heves bu.
Bir bayan olarak söylüyorum bi süre sonra ortak paydalarda buluşamayınca zaten ilişki kendisi kopıcaktır. O yüzden yaş aralığı önemlidir. Erkek 10 yaş büyük olsun sorun olmaz, ama kadın büyük olduğunda 6 aydan sonra annelik yapar sana.

30 yaşında bi bayan, 31.ci yaşında evliliği ve geleceği düşünür.
Ciddi bişeyler yaşamak ister (%85 i) he %15 lik kısımdaysa bu ablamız git bi konuş bi kahve içmeye davet et bakalım konuşmaları sana yaklaşımı nasıl.

edit: bunlardan bahsetmemin sebebi ise diğer arkadaşlar bahsetmişler deneyim filan deneyimin yanı sıra senden bişeyler alıp gitmesin.eğlence olarak bakabilirsin artı kolay da gözüküyo uzaktan ama içine girince herşey farklı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...