Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Q: How many prolog programmers does it take to change a lightbulb? A: Yes. inanilmaz abi anca kendime gelebildim ahahahaha http://stackoverflow.com/questions/234075/programmer-jokes-whats-your-best-one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bu guzelmis. ilk basta her zamanki geyik saniyo insan, sonra cakiyo. said: There are 10 types of people in the world. Those who understand binary and those who have regular sex. bi de bu: said: A programmer puts two glasses on his bedside table before going to sleep. A full one, in case he gets thirsty, and an empty one, in case he doesn't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Abi cok eski bu ya. Yeni mi gordun ? Her dil icin bir adet mevcut hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Prolog versiyonunu ilk defa gordum ve hala guluyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bir karikatur vardi ama bulamadim simdi onu. Ogretmen elemana ceza veriyor bir seyi 500 kere yazmasi icin, eleman c de for dongusu, icine de print ile string'i yaziyordu kara tahtaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 I will not throw paper airplanes in class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Pek programlama esprisi satılmaz ama imzamı seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 geçende şunu okumuştum ben de; http://stackoverflow.com/questions/184618/what-is-the-best-comment-in-source-code-you-have-ever-encountered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Gazanfer said: said: There are 10 types of people in the world. Those who understand binary and those who have regular sex. Ahah şu çok geyik, her yerde muhabbeti dönüyo falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 "so this programmer goes out on a date with a hot chick" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 güldüğünüz espirilere bak pis nerdler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Q: How do you tell an introverted computer scientist from an extroverted computer scientist? A: An extroverted computer scientist looks at your shoes when he talks to you. bizim sınıfta çok geçtiydi bunun geyiği, sosyal mühendisler konuşurken karşındakinin ayakkabılarına bakar, sosyal olmayanlar kendi ayakkabılarına bakar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 If you put a million monkeys at a million keyboards, one of them will eventually write a Java program. The rest of them will write Perl programs. asdasd buda güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Sly-One said: "so this programmer goes out on a date with a hot chick" hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar