balon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 GERGE said: Antreman. Tekbaşıma yaşamaya başladığımdan beri her gece 3'e doğru (2.5 falan genelde) yatağa giriyorum, 9-10 arası uyanıyorum. Dersimin 9 'da başladığı ender günlerde (genelde hatfada bir falan) 8.30 gibi kalkıp derse geç kalıyorum. Çok cin bir fikirle alıştırdım kendimi, iki-üç haftada alıştım hemde. akşam 10'dan sonra falan tuvalete gitme, geceleyin uyuyabiliyorsun ama sabah 8-9 gibi böbreklerin uyandırıyor seni, bir yarın saat yatakta döndükten sonra dayanamayıp tuvalete gidiyorsun, orada yüzünü soğuk su ile yıkıyorsun, tamam işte. bir ay bunu yap, uyumadan önce tuvalete uğramış olsan da 9 olunca uyanıyorsun. oha ben de buna çok benzer bir şey uyguluyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Yaklaşık bir haftadır gereksiz bir tempoda koşuyorum.Ama vakit hala yetmiyor.Akşam eve döndüğümde hafif yemek yiyip kahve içiyorum ve yürüyüşe çıkıyorum.Yürüyüş dediysem yani vücudu ısıtacak kadar.Öyle aman aman yürümek değil.Dönünce bir duş.4-5 saat sağlam tutuyor.Tabi bu program eve geç gelenler sabah hocadan önce uyananlar için=p Ortalama 3-4 saat uyumuş oluyorum.Benim olayın işe yararlılığını uzun vadede test edemedim henüz.Bakalım ne kadar gidecek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Masticore said: Olmazmı japon bilim adamlarının askerler için keşfettiği bir madde var. http://en.wikipedia.org/wiki/Methamphetamine Çekiyorsun 3-5 gün uyumadan takılıyosun. Sonrada aa zaman ne cabuk geçiyormuş diyosun. Belgeselde izlemiştim evde kendin bile yapabiliyormussun. Eroin'den daha berbat birşey. İzlerken dedim tamam şimdi tüm dünyayı sarar sarmalar bu halt ki öyle'de oluyormuş. Uykusuzluk berbat birşey uykunu alamadınmı vücut dengen bozuluyor. Yeditepe'ye giderken sabah 6 da kalkıyordum haftanın 5 günü ordan biliyorum. Felaket miğde karın ağrısı çekiyordum doktora gittim. Gaz sıkışması dedi doktor tamamen sinirselmiş düzensiz uykudan olabilir dedi. Bol bol'da expresso içiyordum sabahları Uykusuzluğun tek çözümü uyumak abicim. Hiçbirşey kullanmıycan mutlaka etkisi oluyo. bende bunu yazmaya geliyodum evet meth yapabilirsin evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bende mal gibi okuyorum. bahsi geçen madde methmiş. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 dasaaa said: popo korkusu uykusuzluğa sebep oluyor.. "amaneeeeyy yetiştirmem lazım nan bütüüüün her şeyi!" dedimiydin uykusuzluk falan dert etmiyor yok abi ben işin ucunda ölümüne dayak yemek bile olsa uykudan vazgeçemeyip bütün gün uyuyup akşamına arkadaşlardan dayak yediğimi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bu gerçek bir öyküdür: Okulun ilk yılıydı, işletme kurtarma vizesi vardı, gece 3'e kadar çalıştım sabah 10'daki sınavı geçmek için. Sabah 8'de telefonum "kalk la gavur suratlı" diye bipplemeye başladı. Kes lan sesini, uykum var dedim ve sınava girmedim. Sonra vicdan azabından bir hafta önceden çalışmaya başlayarak finalde kurtardım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Saeros said: "AĞBİ KOLANIN İÇİNE KAAVE KOYUYOSUN, İÇİNE İŞİYOSUN, BEŞ GÜN UYUMUYOSUN" üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 huun said: hiç boşuna kasma, öyle yöntemler yok. herkesin günde uyuması gereken süre bellidir. bana 4 saat yetiyor kendimi bildim bileli, kimisi 10 saat uyur vs. belki alışkanlıklarını gözden geçirip günde 1-2 saat uykuyu fazladan uyuduğunu anlayabilirsin; ama uykusuzluğun çok ciddi sonuçları vardır, direnci falan da yoktur. Ben normalde 8-10 saat uyumadan kalkmam hatta alarmı 7 saat sonraya kursam bile dibimde çalsa saat duymam o derece ağır uyurum.Ama bi dönem 2 ay filan oyunda feci gaz yapmıştım kasmam lazım diye birşeye bakmam lazımdı, oyunda macroya bırakıyodum.Saat başı bakmam gerekiyodu bende hergün 3 saat uyuyodum ama 1 saatte bir kalkıp ,yani 3 kere 1 er saat uyuyodum, ağır uykuya dalmadan, ilk 2 3 günden sonra alıştım 2 ay böyle takıldım.Hemde 3 saat uyusamda dinç gibi kalkıyodum.Ama zararları varmış baya düzenli uyku önemliymiş yani, ben o 2 ayda gözlerimin altı mosmor olarak dolaşıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben aşağı yukarı 10 senedir gece 3 ten önce uyumuyorum sabah dersim işim varsa kalkıp gidiyorum, yoksa 12-3 e kadar uyuyorum tam yatış saatime göre max 8-10 saat. ortalamaya vurunca 4-5 saat falan yapıyor. uyumayı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Cık cık. Hepiniz böyle uyuyorsunuz 2-3 saat şimdi gençsiniz, yaşlanınca çökeceksiniz. İşe gitmek istemeyeceksiniz falan. Geç kalacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 günde belli bi saat uyumak gerekmiyo mu? 6-8. öyle deniyodu. çabuk ölmek istemez kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bi eleman vardı kimdi o sadece aptallar 8 saat uyur diye dolanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 almanca hocamız demişti de sınıfta yemediği ayar kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Arkadaşlar benim de bu 1.5 ay boyunca (14 haziran 2009) çok az uyumam lazım bu kafein hapları aklıma yattı bi yan etkileri fln yoktur dimi ayrıca onların yerine red bull fln da aynı işlemi gösterir mi yardım ederseniz süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 How To Sleep Less and Have More Energy Than You Ever Had Before http://rapidshare.com/files/6117656/S_L.rar ayrıca bütün dünya dergisinde bi adam vardı. 3-5 yıl önce bi yazı yazmıştı. nasıl 10 dakkada 8 saatlik uyku uyuyorum diye. cevabı meditasyonmuş. anlatıyodu nasıl yapılacağını da. ama zordu uygulaması. sağlam irade lazım bunu veya üstteki kitaptakileri yapmak için, ama zaten sağlam irade olsa uyku problemi olmazdı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Abi uykusuzluğu yenmenin tek yolu kendini uykun olmadığına şartlamaktır. gerçekten işe yarıyor. sektörden montajcı abilerimizden öğrenmişimdir zaten bünye günde 4-5 saat uyku uyuyor erken yattımmı rutine bağladık lan diye vijdan azabı çekiyorum fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 burdaki herkes sallıyor yavuz. hiç birini tınlama. ben hariç. çok güzel tıbbi şeyler söyledim orada. müsbet ilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 gördüm gördüm, harikasın ama sanırım uyanır uyanmaz bilgisayar açmak egzersize girmiyor, hayat tarzımı değiştirmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben kendimce şöyle bi çözüm geliştirdim kaçta yatarsam yatayım işe yarıyor; bi tane istediğim saatte istediğim şarkıyı çalan bir program indirdim (çalar saat gibi işte) bunu kurdum (atıyorum 7.30 a) sonra da ACDC attım içine yatmadan önce mönitörün fişini ve klavyeyi çektim. (hoparlörler zorda zaten) sesi körükledim sonuç ZIPLADIM DOSTUM EVET ZIPLADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Şu ünlü dijitürk müşteri hizmetlerini arayan beşiktaşlının ses kaydının ÇARŞIAAAAAA diye bağıran kısmını kesip alarm sesi yaptım bi ara. Sonra Happy tree friends temasını yaptım zil sesi. Öyle. Çok değişik bi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar