muhtesemmatrix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bence iyi gidiyordu ama son 2 3 bölümdür yavaşlattılar konuyu biraz daha hareket güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 gerçek hayatta eden of the east, minority report ile birleşirse ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben hala o telefondan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Higashi no Eden 10 & 11: http://museifu.org/2009/07/13/higashi-no-eden-10-11-final/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 İlk filmin dvdsi çıkmış sublanmış falan. 82dk lik film 2. filmi de yeni gösterime girdi umarım ilk filmdeki hikayeyi lak diye ortada bırakmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 filmleri izleyen var mı ? nasıl ? seri olarak niye devam etmediler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ilk filmi pek iyi değil, senaryo devam ediyorda pek birşey olmuyor gene. İkincisi zaten çıkmadı dvd olarak. açılış şarkısı iyiydi ama http://www.youtube.com/watch?v=MhsAopfOcYk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 thora'nın 1080p versiyonunu indirdim, çok şahane subtitle dizaynı var felan sevdim. ama 7. bölümden itibaren codec değiştirmişler herhalde, başı gg oluyor mpc ile izleyemiyorum, yeşillenip çöküyor. gom player ile açınca başını gösteriyor, ama bozuk bozuk gösteriyor, subtitle'ları da renkli olarak göstermiyor. yok mudur thora'nın v2'si felan 7-11 arası... ek: vlc ile denedim, videonun başını göstermiyor atlıyor. windows media player gom gibi gösteriyor başını, çökmüyor ama bozuk yine. subtitle'lar mpc gibi düzgün gözüküyor. herhalde wmp ile izleyeceğim. ama ilginç, gspot ile açıp test edince, videonun başı gayet normal gözüküyor, hiç problem yok. bozukluk felan olmuyor. ek2: codec tweak tool'la oynadım biraz. 32bit haali, 64bit gabest yapınca, wmp 64bit opening'i atlıyor, subtitle gösteriyor wmp 32bit opening'i düzgün gösteriyor, subtitle yok 32bit haali, 64bit haali yapınca, wmp 64bit opening'i bozuk gösteriyor, subtitle gösteriyor wmp 32bit değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar