jarjar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bu projeyi duydunuz mu bilmiyorum ama tramvayları kendimiz üretmeye başlamışız, gerçi adı polemik yaratır kesinde bir bakın derim. Detaylı bilgiyi sunmuşlar linkte Altta da bir resim koymaya çalıştım. http://www.istanbul-ulasim.com.tr/rte/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 isim nedir öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Raylı Taşıma Ekipmanı şimdi baktım internetten isme tekrar.. biraz zorlama bir isim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Merakımdan soruyorum; - Şimdiki araçların nesi var? - Bu sistem İstanbulun neresinde kullanılacak? (Uygun güzergah mı var bunun için?) - Bunun için hat düzenlenmesi gerekiyorsa İstanbul trafiğini bir kez daha piç etmenin mantığı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 şimdiki araçların bişiyi yokta yurt dışında üretiliyor. hatlar geliştikçe yeni araçlar gerekecek onları gidermek için kullanılacaktır. iyi olmuş. inş metro için gerekli araçlarıda üretebilecek konuma gelirlerde daha hızlı çalışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Türk araçlarının üretimini tamamen desteklerim. Türk mühendisler ve türk işçiler tarafından üretilmiş araçlara binmek bana mutluluk verir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 railway transport equipment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 türk araçları türk mühendisleri türk üretimini geçelim fakat bindiğim arabanın ismi RTE, GÜL, FETHULLAH gibi isimlerle anılması beni çok daha mutlu eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Adı RTE olan herşey geri geri gider ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 şu isimlendirme işini bana bıraksalar :) ben olsam kar fırtınası koyardım adını :) beyaz beyz güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Hali hazırdaki tramvayların yerine kullanılacaklar daha doğrusu yeni alımlar yerine bunlardan alınacak. İsim süpermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 aklım çıktı robotunu yaptılar diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 adı fiyasko, yorum bile yapmicam da.. bir "devrim arabası" değil bu, proje türk yapımı, parçaların çoğu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Belediyecilik diye her yere tramvay döşüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Eternalus said: aklım çıktı robotunu yaptılar diye :D+1 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 fizban said: adı fiyasko, yorum bile yapmicam da.. bir "devrim arabası" değil bu, proje türk yapımı, parçaların çoğu değil. bi farkı yok bildiğimiz montaj işte. ayrıca ekipman denmez bunlara ARAÇ denir. isim çok kolpa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 İMG2009 da olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Türk Mühendisliğinin Gururu! "küçükken de lego yapardık bunları da aldık birleştirdik gururluyuz" ismi de çok feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bunada DAP ismi verilseydi. ismi çok zorlama. heryere adını koycak yakında çekememezliğin doruk noktası haha az önce arkıma sordum bu ne iş diye. kendisi hyundai'de çalışıo, ulaşımın ortağı. gereken parçalar yurtdışından getirrilip burda birleştiriyorlar sonra yerli araç diyorlar dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yani dizaynı biz yapmışız iskelet ve envanteride biz sağlamışız %50 ekonomik olduğunu da iddia ediyorlar. Bunlar mühendislik için yeterli sanıyorum. Sadece montaj demek haksızlık olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bunlar lego gibi , üst üste getirip birbirine geçiriyorsun hazır oluyor. Blah blah blah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sadece mühendisliğini yapmış olmak bile güzel bişey. gerçi adamlar bunun mühendisliğini yüz yıl önce yapıyordu ama neyse adım adım, emekleye emekleye, legoları birleştire birleştire. ama isim süper tabi. yala yala bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Eternalus said: aklım çıktı robotunu yaptılar diye :D ahahahaha birde şey vardı,bu yurtdışında üretilen hızlı trenlerin rayları,bizim şuan var olan raylara uyumlu değil ve görüldüğü üzere yeni hatlar döşenmesi gerekiyordu.ODTÜ'de yapıyorlardı sanırım,trenler için ray değil,raylar için tren yaparız düşüncesi ile hızlı tren. Onun tamamlanması ile toplu ulaşımda iyi şeyler yapılabilir. Tekrar konuya dönersek,isme +1 sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 cola bile türk malı lan. burda dolduruluyor! kapaklarınıda biz yapıyoruz. Hadi gurur duyalım cola türk malı diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ahah buna bile eleştiri gelmiş bravo. Gelecek için önemli bir adım, ileride parçaları falan da kendimiz üretebilecek konuma geliriz böyle projeler devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar