nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 taş gibi oyun,daha önce 1500 hour gameplay im olmasa alıcaktım ben de,sonra yok lan zaten suyunu cıkarana kadar korsan oynadın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sonra niye obsidian oyun yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hakatten ha,benim yuzumden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hakliyim said: abi.. ahahaha ulan.. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 axedice said: Skyrimin fallout3ten çok farkı yok, medieval shooter o da. Dialog yok hikaye yok pata küte girişiyorsun. New Vegas ise gerçek bi rpg, Fallout 1 ve 2'nin devamı olmayı hak edecek bir oyun. şu nasıl aslı astarı olmayan bir yazı belli değil, fo3 dlc'lerini oynuyorum üç gündür, new vegas olsa olsa %10 filan daha iyidir. oynanış desen zaten birebir aynı. draedan said: su anda ultimate edition 10 dolar , son 3 saat. alsam mi karar veremedim , fallout 3 bana cok dandik gelmisti, shooter dan farki yok gibiydi. fakat new vegas okuduguma gore hardcore mode da , bayag gercekci, rpg ozellikleri onde ve ortami cok iyi bir oyun. ne diyorsunuz , alam mi , yoksa skyrim elimdeyken hic gerek yok mu ? fo3 samimi olarak (şirket etiketine bakıp oyun seçen çok forumda) hiç beğenmediysen new vegas pas çünkü expansion kıvamında bir oyun. hardcore mode'da ciddi bir değişiklik yok ammo'lara ağırlık gelmesi hariç. aynı oyun bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Fallout3, new vegasın motoru gibi bişey. Level atlamalı fps oyunu aslında, dialoglar ve hikaye şu derinlikte : http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/Fallout3/ScreenShot127.jpg http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/Fallout3/ScreenShot76.jpg New Vegas ise bu lvl atlamalı fpsyi yaptığın seçimlerin sonuçlarıyla yüzleştiğin, karakterinin ve factionların kozmetikten öte dünya üzerinde bir öneminin olduğu Fallout adına layık bir RPG haline getiriyor. Tabi serinin fanları 1in karamsar atmosferini korumak yerine 2nin satirik atmosferi üzerinden devam etmesi ve özellikle new vegas strip bölgesinde post apoc havadan uzaklaşılması gibi eleştiriler getirmedi değil. Obsidian daha çok F2 ekibinden oluştuğu için biz normal karşılıyoruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 evet ncr vs legion çok zor seçimler hurr durr lvl atlamalı fps dediğin new vegas'la birebir aynı gameplay, "ben dedim oldu"dan daha başka bir argüman lazım. metin kalitesi oyunun türünü değiştirmiyor. %10 daha iyi dediğim de o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 NCR vs. Legion vs. Lone Wolf. Ki burda powder gangers, great khans gibi kimseyle anlaşamayan minor factionlar da var. İşin iyisi gidip bunlara katılabiliyorsun. Da new vegasın roleplay derinliği iki faction ya da 3 yol arasındaki basit bi seçimden ibaret değil, yaptığın seçimlerin oyun boyunca seni takip etmesi ve hem karakterini hem de içinde olduğun dünyayı etkilemesi ile ilgili. Dialog kalitesi diyip 100 üzerinden 10 verip geçtiğin şey ise CRPGlerin temel taşı ama onu da kime anlatıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 rpg'yi dialog simülatörü sanmanın sıkıntıları hep bunlar ama onu da kime anlatayım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 CRPG dediğin gözlerini kapatıp olmak istediğin karakter olduğunu hayal ettiğin bi medyan işte, ne gerek var dialogmuş falan :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sam allah aşkına bölüme 2. mod alalım axei ve rpglere o baksın. ciddiyim.. omuzlarındaki yük hafifler hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya obsidian filan bunları bırak axe, alice paklar seni. önceden hazırlanmış metinle dialog mu olurmuş peh. çatır çatır real-time dialog lazım rpg demek için bir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 planescape torment'te dustmenlerle ölümü tartıştığımız, dak'kon ile felsefe yaptığımız derinlikte bir oyun daha görmedim. belki vtm bloodlines... sanırım bu yüzden arasıra bloodlines açıp baştan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 new vegasta yalnız yaşayan bir coğrafya görüyorsun ve o wasteland hissini daha cok veriyor. f3 de iki adim başi bişiler karşina çikiyor sanırsın tarlabaşi alkshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 axedice said: NCR vs. Legion vs. Lone Wolf. Ki burda powder gangers, great khans gibi kimseyle anlaşamayan minor factionlar da var. İşin iyisi gidip bunlara katılabiliyorsun. Da new vegasın roleplay derinliği iki faction ya da 3 yol arasındaki basit bi seçimden ibaret değil, yaptığın seçimlerin oyun boyunca seni takip etmesi ve hem karakterini hem de içinde olduğun dünyayı etkilemesi ile ilgili. Dialog kalitesi diyip 100 üzerinden 10 verip geçtiğin şey ise CRPGlerin temel taşı ama onu da kime anlatıyorsun.. HOUSEU UNUTTUN! 4 secenekte no brainer diil kesinlikle NCR duzeni, gecmisi ve statukoyu temsil ediyor house gelicegi temsil ediyor ama kusurlu legionin felsefi altyapisi cok iyi ama sezardan sonrasi yalan tek tabanca sanirim en kotusu ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 NCR 4EVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 işte sam yüzünden güzel şeylere sahip olamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Viktor said: HOUSEU UNUTTUN! 4 secenekte no brainer diil kesinlikle Dimi house vardı bide. Bak hiç housela bitirmedim bide öyle deneyebilirim hazır ultimateı da almışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 House neydi lan? NCR ve LEgion tamamda House ne hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 spo oyun sonunda cıkan tüm vegas ı control eden android degil mi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 nexus'ta damage resistance ve damage threshold'u beraber geri getiren 1-2 mod buldum ama değerleri iyi optimize edememişler gördüğüm kadarıyla. Damage Resistance for Armors (sadece armorları etkiliyor) Ozs Damage Resistance Enabled (armor, ap ammo ve mobları etkiliyor) geck'te onları karıştırıyorum. saçmasapan darmadağınık hazırlanmış item ve creature effects list'leri (görseniz böyle aklına esen alakasız yere entry girmiş adeta oyunu yaparken) elden geçirmeye üşenmezsem you can have nice things. silah dmg değerleriyle oynamadan halledebilecek bir formül hazırlamaya çalışıyorum. ilk fikir olarak dr=dt dt=dt/2 örnek enclave remnants armor set 36dt -> 18dt & 36dr gibi bir değer planlıyorum, çok yüksek, orta derece ve düşük ataklara karşı daha mantıklı sonuçlar veriyor gibi. ama dmg bleed thru threshold ve threshold aşmanın getirdiği durability loss olayları kafamı kurcalıyor. %20 bleed thru dmg threshold olayını kaldıran da bir mod buldum, onunla beraber uygularsam sanırım tam eski oyunlar gibi sonuç elde edilecek. toughness perk'ini de eski dr veren haline geri döndürmeyi planlıyorum. implant vb perkler dt kalacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 BonePART said: House neydi lan? NCR ve LEgion tamamda House ne hatırlayamadım. http://i3.kym-cdn.com/profiles/icons/big/000/005/070/1672403-dr-house.jpg http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20101101202360/fallout/images/archive/b/bc/20110303133339!House.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 oyunu shooter gibi oynayanlar tek tek çıkıyor! house u en güzel nası anlatırım hmm.. 'i serve disabled old people' gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Saka maka F3 ne kötü oyundu yahu. NVdaki su sosyal deney yapılan vault resmen F3un tamamından daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 NV bariz daha iyidi fakat FO3 de de iyi questler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar