Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Bu saatten sonra halen İzometrik RPG mi bekliyorsunuz? Adam gibi oyun yapsınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Josh Sawyer small guns ve biggunsı niye guns diye bi skill altında birleştirdiklerini açıklamış. Özetle diyor ki big gunlar f1 ve 2de oyun ortası veya sonunda çıkıyordu, bu da skillleri baştan taglemeyi anlamsız kılmıştı. İlk tierler için güçsüz biggunlar yapmak yerine gittik guns diye tek skill yaptık, böylelike oyuna smgden başlayıp minigunla bitirebilirsiniz. "Josh Sawyer" said: In 1997, I played the original Fallout. Like the games that followed it, Fallout had Small Guns, Big Guns, and Energy Weapons. In F1, the gun skills were designed for phased obsolescence. If you tagged Big Guns or Energy Weapons early on, you would not be able to gain much, if any, benefit from it for a long time. Even back then, I thought this was problematic. Before playing the game, players could not know how content would limit the applicability of weapons. Ultimately, it came down to three weapons: the minigun, rocket launcher, and flamer. Large, with heavy ammo, and either burst or AoE only. In Fallout 3, the list of Big Guns was expanded to include the fat man, rock-it launcher, and gatling laser. In most situations, these weapons were all still at least mid-power at their weakest. In talking to people in person and online, and in reading online commentary, I found that people were also still unclear on what marked the clear division between Small Guns and Big Guns (and even Energy Weapons, in the case of the Gatling Laser). Certainly the UI could be improved to help with this (something we have already done for F:NV), but it conceptually was a sticking point. When I was looking at Big Guns for F:NV, I considered that the list of weapons was small compared to any other weapon category and several of the weapons arguably belonged (or at least could be easily categorized) elsewhere. Moving the Big Guns to different weapon skills and dissolving the Big Guns skill would allow weapons like the minigun to remain as a powerful top tier weapon without needing to invent low-tier "Big Guns" that might further confuse the dividing line. Coming up with a wide power spectrum of Guns, Energy Weapons, and Explosives would not be hard at all. Since our skill point economy is more frugal (I'll delve into this another time) and since we do have Strength requirements on weapons (resulting in increased sway for firearms and a decreased rate of fire for melee/unarmed), where you invest your skill points and SPECIAL points is still pretty important. A fully upgraded minigun wielded by a character with high Guns and high Strength cuts down rooms of people like a scythe, even at relatively long range. In the hands of an unskilled, low Strength character, it sprays a lot of bullets all over the place. The exact categorization of weapons in F:NV isn't rooted in the logic of transferable skills from real life, but it's arguable they never were previously, either (missile launcher/flamer/minigun, for example). The categorizations have more to do with being clear and consistent with definitions. It follows this basic pattern: * Does it explode? It's an Explosive. * Does it use Small Energy Cells, Microfusion Cells, or other energy ammo? It's an Energy Weapon. * Does it use conventional bullets of some flavor as ammo? It's a Gun. So while it's accurate to say that Big Guns no longer exists as a category, it's not accurate to say that Big Guns and Small Guns were combined. The weapons in Big Guns were divided among the other weapon skills. I know not everyone will be happy with this re-organization, but those are the reasons for the change. I hope the reasons are clear, even if you disagree with the decision. Thanks. http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1093942-new-info/page__view__findpost__p__15974262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bence mantıksız olmamıs, explosive iyi olmus, hatta throwingi de explosive'e alabilirlermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 dediği sorun evet vardı ve o konuda haklı ama bu şekilde sadece small guns ve big guns birleştirince ortaya "one size fits all" bir skill çıkıyor. explosives bir yana (rocket launcher bile gayet kullanışsızdı bütün oyunlarda belki tactics hariç) energy weapons'a kim niye verir, ancak olsa olsa tactics'deki duvar gibi yüzünüze çarpan (ilk karakterimi silip baştan başlamıştım robotlara gelince) düşman tier'leri (raiders->mutants->robots) filan olursa skill harcanır ona. yoksa her durumda her işi görecek silah var bu guns içinde. energy weapons'ı da koyup onlara science sinerjisi falan verselermiş bari. gauss gibi "small guns yetecek sananlar ağlamasın diye çözüm üretelim" menşeili bir silah yaratmak yerine normal yaparsan zaten char yaratma ekranında okuyan görebilir ki tüfeng ile sürüne sürüne savaşmak ya da minigun'la serious sam modu takılmak oradaki seçime bağlı. neyse en azından str req filan geri geliyor, mad max cekedi & minigun = facepalm. ya power armor ya blain kıyafeti lazım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yanliz soyle bi sorun var f1 ve f2de skill sayisi (yanlis hatirlamiyorsam) 18 f3te skill sayisi 13 ayrica f3te maximum skill puani 100, ilk iki oyunda 300 (galiba) boyle olunca f3te erkenden herseyi maxleyip god mode acma olayi vardi skilleri azaltip siniri yine 100de tutarlarsa bu sefer daha bile erken god mode acacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 alternatif erkenden big guns koymaktı onu da f2 de claimjumpers da gördük biraz kolaya kaçmak gibi olmuş bu. ikisininde ortasının bulunabilmesi zor zaten. silah gerçekten biggun gibi hissediricekse ağır, pahalı, mermi canavarı olması lazım. bunu da oyuna erken entegre etmek zor. vendora koysan hem saçma hemde ya oyunu kırıcaksın yada diğer silahları kullananlar parayı kırıcak. claimjumpers gibi yapsan alana kadar canın çıkacak, aldıktan sonra da ne kadar mermisi varsa kullanıp kenara atıcaksın/satıcaksın bari mid/late gamede biggunsı daha çekici hale getirseler. nasılsa armorlarda threshold geldi, eşşek gibi penetration falan koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sey yapılabilinir aslında, big guns small guns diey değilde, silahın tarzına göre ayırırsın iste. pumpalılar, sniperlar, taramalılar, patlangaclar diye falan mesela. patlangaca bide throwignleri koyarsın olur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Takip edemiyorum bu ara oyunlari ama sizce collector's edition almaya deger mi bunu? Guzel gibi kutunun icerigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 box efsane ya of ama oyun ? :( ümitli dilim ben cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Değer değer kutu içeriği baya iyi + oyun über olacak. Sen nerden alıcan CE? Ben de alıyorum ama nerden getirtebilirim falan çok yabancıyım o işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 amazondan aliyordum bugune kadar, lakin artik Washington eyaletinde yasadigimdan vergi vermem gerekiyor, newegg'den falan verebilirim, guzel site bulunca soylerim sana da. ama hangisi tr ye gonderir hangisi gondermez onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 said: lakin artik Washington eyaletinde yasadigimdan vergi vermem gerekiyor önceden vergiden muaf mıydın? bi de artık "lanet olsun adamım ben vergimi veriyorum! tamam mı?" diyebilmek nasıl bir duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kumar makineleri falan güzel şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bu oyun ne zaman çıkacak ya askere gitmeden oynasaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dasaaa said: said: lakin artik Washington eyaletinde yasadigimdan vergi vermem gerekiyor önceden vergiden muaf mıydın? bi de artık "lanet olsun adamım ben vergimi veriyorum! tamam mı?" diyebilmek nasıl bir duygu?ahahaha daha soyleme firsatim olmadi, ama polis artik direk taser bastigi icin soyleyene kadar bayilmis oluyosun genelde :) ya simdi soyle, amazon washington (dc degil, eyalet olan) merkezli bir sirket, alisveris yaptigin zaman eger sirket kendi eyaletinin disindansa vergi vermiyorsun, mukemmel bi sistem ehue. amazon somurdum baya ben dogu yakasindaki 1.5 senede. washington'da da gelir vergisi yok bu arada, maasimdan sadece federal vergi kesiliyor eyalet vergisi kesilmiyor. sales tax var ama, yani alisveis yaptigimda 10% vergi. tam guneyimizdeki eyalet olan oregon'da da gelir vergisi var sales vergisi yok, washington sinirinda yasayan insanlar alisverise oregona gidip parazit gibi yasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 benden 8% vergi aldı hep amazon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9fpjdP6DsV0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pre order etmisler steamde http://store.steampowered.com/app/22380/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 E3 2010: Exclusive Gameplay Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 E3 2010 Stage Demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 4 ay sonra unlock olacak diyo oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ay mutanta bak kolu bacağı ayrı oynuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Grafikler çok kötü gözüküyor=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fallout 3 vegas modu diye verseler yerdik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yedik zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar