liseli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 f3 te fnv deki gibi karma olayını etkileyen çok şey yok ve dialoglar falan daha fazla hardcore mode u var.2 sini oynasan anlarsın aslında biraz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ekmek sende gelsene la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 lan her başlığa aynı şeyi yazmışınız aynı konuya mı tıkladım yine diyorum sdfs şu vegasın fiyatı iyimiş bende alıcam.hayatımda fallout oynamadım ama seviceğime inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 fallout 2 oyna bence 3 le new vegas fıs yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Anelor said: beyler fallout 3 neden kötü bu iyi lütfen bilgilendirin 3. oyun, az quest, (aslında mini quest gizli sağda solda gerçi) bol fps action, hardda bile çok kolay, bolbol yaratık kesmece, bol bol super mutant, ama ortam güzel şehir yıkıntılarında 10larca saat gezdim ben. vegas, çok quest, güzel dialoglar, 3-4 şekilde bitebilien questler, yeterli action, azcık super mutant, güzel ortam falan filan. 3. oyun fallout fps olarak oynandığında bence baya iyi aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hayatımda fallout oynamadım şuan new vegasa başladım neye ağırlık vermek lzm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 oyundan çık, sil sonra fallout 2 bul indir, yükle, oyna kral bi walkthrough verdim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Red said: hayatımda fallout oynamadım şuan new vegasa başladım neye ağırlık vermek lzm sdfs Oyun çok zorlaştırmaya kasmazsan yapı olarak zor bir oyun değil. Zorlandığın düşman çıkarsa güçlenene kadar ordan geçme. NPC'leri dinle. Nerde baş edemeyeceğin bela olduğunu söylerler. Oyunun akış yönüne doğru karşına çıkan görevleri yaparsan hiç zorluk çekmezsin. İstediğin bir savaş skilli(melee, small guns vs.) ile oyunu bitirmen mümkün. O yüzden kafana göre seçebilirsin. Eğer rpg oyunu olarak oynuyorsan ise oyunun önerdiği hardcore modunu aç. Etraftan su, yiyecek lootlamak zorunda kaldıkça oyunun tadını alırsın. Bu modda oynuyorsan medicine ve repair gibi skiller kendi sağlık malzemeni ve mermini kendin yapmanı sağlayacak perkler açtıklarından dolayı bence arttırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Silphatos said: oyundan çık, sil sonra fallout 2 bul indir, yükle, oyna kral bi walkthrough verdim bak "oturdum başından kalkamıyorum" mesajını buldurtma şimdi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bende oyunların şu başlardaki kısımlarından cok sıkılıyorum.şuan yavaş hala köyde takılıp beni öldürenlerin peşinde düştüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya bu oyunu bi tek ben sevmedim heralde. Fallout diyince aklıma direk ilk post apoc atmosferi geliyo, bunda çiçek böcek falan çok sene geçmiş dünya toparlanmış. Oyun çok kaliteli ama F1-2-3 atmosferleri çok daha güzeldi bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sam said: Silphatos said: oyundan çık, sil sonra fallout 2 bul indir, yükle, oyna kral bi walkthrough verdim bak "oturdum başından kalkamıyorum" mesajını buldurtma şimdi. :p abi kötü değil zaten vegas da daha önce fo oynamamış biri için daha iyi seçenekler var yani, keşke hiç bilmeden tekrar fo 1-2 oynama şansım olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Red said: hayatımda fallout oynamadım şuan new vegasa başladım neye ağırlık vermek lzm sdfs önüne çıkan kapı bilgisayar sandık vb açmak istiyorsan science ve lockpick vermen gerek, energy weaponsla da başlanabilir, oyunun başında çıkıyordu bi lazer silahı sanırım. zaten dlclerle oynayacaksan lvl45 e kadar yolu var o yüzden, 100'lenmemiş çok az skillin kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 enerji silahını uzun süre ne tamir edebilir, ne de cephane bulabilir. yeni başlayana tavsiye etmeyin onu. :p small guns hem yaygın, hem de de ileride barrett bir gauss olmasa bile yeterince güçlü hemen her düşman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 aynen yeniden oyuna başlicam ben ya bide oyunun oynama saatini uzatacak DLC ler istiyorum bitti oyun asda :D bu sefer guns repair science oynicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 10mm gun var bş tane çok sevdim onun harici öldürdğüm adamlardan bir sürü item düşüyor.onları nereye satabiliriz.hani öyle bişi bulamadım yada dikkat etmedim hani lzm olanı kullaınp gerisini yere atıyorum birde ayak sesini 2kmden duyup koşuyorlar yürüdüüm halde bu stealth olayı nasıl olcak dfs bu böyle coffe falan bardak çanak itemları almaya gerek yok herhalde aahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 10mm gun iyi ya damage i iyi ilk levellarda sonra gg crit,criple vurmadığın sürece leş :D abi bardak çanak çalma Val diye bişey var 5 yad 10 da yüksekse çalmaya değer.Turpontine mi ne öle bişey war onları araklayabilirsin mesela :D ama çalma zaten gerek yok droplar yeteri kadar para yapıor sende. Dropları fast travel özelliği ile goodspring de yemek mermi karşılığı yada caps karşılığı trade edebilirsin bar,doktor(ilk adamın oldugu ev) birde barın yanında weaponary var oraya satabilirsin stealth olayı en kötü 50 falan olması lazım. uzaktan aim alıp vurduğunda adamı kafadan vs sneak crit atak instant kill verior genellikle fazla xp alıorsun eline vermint rifle al zaten bar'a gittiğinde sunny sana vericek bi tane. Sunny de taş gibi karı yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ha iyi bundan sora satarım. bir sürü armor falan yere attım.yükten yürüyemeyince dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ilk perk educated a ver derim :D eğer konuşmalarda istenilen skill le konuşma yapmak istiyorsan.Mesela ilk sehir goodspringde bi görev alıcaksın ringoyu kurtarma onda yardım istemek için 25 speech lazım sonra bob muydu joe muydu neydi ondan dinamit alman için 25 explosive skill i istiyor bi tane daha eleman var oda konuşmalarda 25 yada 30 barter istiordu sanırım.Kitaplar sana +10 falan skill sağlıyor Çok skill dağıtamam vs diyorsan Kitapların verdiği değeri 2 katına cıkaran perk var.Ve bir sürü skill'e dayatılan konuşma var succeed verdiğinde xp alıorsun falan fıstık.Onları seç gerisi Intense training le statlarını düzelt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ulan kitapları almadım ben hiç ya neyse oyunu açtıgımda alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 wasteland de bile kitap iş yapıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 radionv extended cekin, quest isimleri ile godnerme yapila ntum sarkilari ekliyor http://www.youtube.com/watch?v=c0U6hxa6C58 http://www.youtube.com/watch?v=ejzDJkUXgdw hergun maruz kaldigimiz berbat muzikleri bunyeden atmanin en guzel yolu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi gunrunner a giremiorm yaa Kafayı yicem D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Arama çalışmadığı için bakamıyorum da FO3'e başlayıp komple bitircem, sonra da New Vegas'a geçicem ve bi noob olarak destek aliyim dedim. Stealthy takılmayı severim, oyuna defalarca stealthy başlayıp small guns'a verdim, headshot çalışarak ilerlemeyi denedim ama hepsinde de çok acı çektim. Yalnızca bi defa sneak ile adamın cebine bomba koyup kaçarak öldürdüm, hayvan gibi gaza geldim, ama bi daha yetemedim pek sdf Ne önerirsiniz, build önerisi falan varsa aliyim plis. Yoksa direk stealthy sevdasından vaz mı geçiyim? :( (FO3 için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar