Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

beyler fallout 3 neden kötü bu iyi lütfen bilgilendirin

3. oyun, az quest, (aslında mini quest gizli sağda solda gerçi) bol fps action, hardda bile çok kolay, bolbol yaratık kesmece, bol bol super mutant, ama ortam güzel şehir yıkıntılarında 10larca saat gezdim ben.

vegas, çok quest, güzel dialoglar, 3-4 şekilde bitebilien questler, yeterli action, azcık super mutant, güzel ortam falan filan.

3. oyun fallout fps olarak oynandığında bence baya iyi aslında :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

hayatımda fallout oynamadım

şuan new vegasa başladım

neye ağırlık vermek lzm sdfs

Oyun çok zorlaştırmaya kasmazsan yapı olarak zor bir oyun değil. Zorlandığın düşman çıkarsa güçlenene kadar ordan geçme. NPC'leri dinle. Nerde baş edemeyeceğin bela olduğunu söylerler. Oyunun akış yönüne doğru karşına çıkan görevleri yaparsan hiç zorluk çekmezsin. İstediğin bir savaş skilli(melee, small guns vs.) ile oyunu bitirmen mümkün. O yüzden kafana göre seçebilirsin.

Eğer rpg oyunu olarak oynuyorsan ise oyunun önerdiği hardcore modunu aç. Etraftan su, yiyecek lootlamak zorunda kaldıkça oyunun tadını alırsın. Bu modda oynuyorsan medicine ve repair gibi skiller kendi sağlık malzemeni ve mermini kendin yapmanı sağlayacak perkler açtıklarından dolayı bence arttırılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Silphatos said:

oyundan çık, sil sonra fallout 2 bul indir, yükle, oyna

kral bi walkthrough verdim bak

"oturdum başından kalkamıyorum" mesajını buldurtma şimdi. :p

abi kötü değil zaten vegas da daha önce fo oynamamış biri için daha iyi seçenekler var yani, keşke hiç bilmeden tekrar fo 1-2 oynama şansım olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

hayatımda fallout oynamadım
şuan new vegasa başladım
neye ağırlık vermek lzm sdfs

önüne çıkan kapı bilgisayar sandık vb açmak istiyorsan science ve lockpick vermen gerek, energy weaponsla da başlanabilir, oyunun başında çıkıyordu bi lazer silahı sanırım. zaten dlclerle oynayacaksan lvl45 e kadar yolu var o yüzden, 100'lenmemiş çok az skillin kalcak.
Sosyal ağlarda paylaş

10mm gun var bş tane çok sevdim

onun harici öldürdğüm adamlardan bir sürü item düşüyor.onları nereye satabiliriz.hani öyle bişi bulamadım yada dikkat etmedim

hani lzm olanı kullaınp gerisini yere atıyorum

birde ayak sesini 2kmden duyup koşuyorlar yürüdüüm halde

bu stealth olayı nasıl olcak dfs

bu böyle coffe falan bardak çanak itemları almaya gerek yok herhalde aahh
Sosyal ağlarda paylaş

10mm gun iyi ya damage i iyi ilk levellarda sonra gg crit,criple vurmadığın sürece leş :D abi bardak çanak çalma Val diye bişey var 5 yad 10 da yüksekse çalmaya değer.Turpontine mi ne öle bişey war onları araklayabilirsin mesela :D ama çalma zaten gerek yok droplar yeteri kadar para yapıor sende.

Dropları fast travel özelliği ile goodspring de yemek mermi karşılığı yada caps karşılığı trade edebilirsin bar,doktor(ilk adamın oldugu ev) birde barın yanında weaponary var oraya satabilirsin

stealth olayı en kötü 50 falan olması lazım. uzaktan aim alıp vurduğunda adamı kafadan vs sneak crit atak instant kill verior genellikle fazla xp alıorsun eline vermint rifle al zaten bar'a gittiğinde sunny sana vericek bi tane. Sunny de taş gibi karı yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk perk educated a ver derim :D eğer konuşmalarda istenilen skill le konuşma yapmak istiyorsan.Mesela ilk sehir goodspringde bi görev alıcaksın ringoyu kurtarma onda yardım istemek için 25 speech lazım sonra bob muydu joe muydu neydi ondan dinamit alman için 25 explosive skill i istiyor bi tane daha eleman var oda konuşmalarda 25 yada 30 barter istiordu sanırım.Kitaplar sana +10 falan skill sağlıyor Çok skill dağıtamam vs diyorsan Kitapların verdiği değeri 2 katına cıkaran perk var.Ve bir sürü skill'e dayatılan konuşma var succeed verdiğinde xp alıorsun falan fıstık.Onları seç gerisi Intense training le statlarını düzelt.
Sosyal ağlarda paylaş

Arama çalışmadığı için bakamıyorum da FO3'e başlayıp komple bitircem, sonra da New Vegas'a geçicem ve bi noob olarak destek aliyim dedim.

Stealthy takılmayı severim, oyuna defalarca stealthy başlayıp small guns'a verdim, headshot çalışarak ilerlemeyi denedim ama hepsinde de çok acı çektim. Yalnızca bi defa sneak ile adamın cebine bomba koyup kaçarak öldürdüm, hayvan gibi gaza geldim, ama bi daha yetemedim pek sdf

Ne önerirsiniz, build önerisi falan varsa aliyim plis. Yoksa direk stealthy sevdasından vaz mı geçiyim? :(

(FO3 için)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...