Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

Sam said:

Gaap said:

tabi starcraft kötüdür diyen bir bölüm modu olunca imam-cemaat meselesi :P

böyle söylediğim tek bir mesajımı bulup şuraya koyamadın halen, varsa yoksa bol keseden salla.

12 adımın ilk adımı itiraf etmekmiş.

heleki şu konuda sam in mesajlarını okuyunca :)

http://forum.paticik.com/read.php?39,468267
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paticik'teki popülerliğe bakacak olursak zaten burası cs'ci, sc'ci (heh al birini çevir ötekisine) d00dların ağırlıkta olduğu bir komünite. gidip layla'da tarkan mı beethoven mi diye de sorabilirsin ona bakarsan..

sam senin lafın bu aslında böyle lafların çokta en favori alıntım bu oldu valla.

neyse isteyen armaya gidebilir starcraft bölümünü seçip kelimeler kısmını boş bırakıp yazar kısmına sam yazıp enter a basabilir.

arcane ne kadar staraft fanboy ise sende antis-tarcraft fanboy sun sam kabullen bunu artık :)

neyse fo2 kötü bir rpg ama iyi oyundur der. ve new vegası bekelyelim der ve kaçarım.

dipnot: samle ömden konultuk sayfalarca sc ye laf atması kötü demek değil(miş) kendisi birde "mesajlarını düzelt" şeklinde bir buyruktada bulundu ancak artık eski mesajlar güncellenemedigi icin (bende yeni farkettim) düzeltemiyorum kusruma bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
* "In New Vegas it's all about the player examining the ideologies of the various groups that are controlling the area and supporting one over the others," explains Sawyer. "Each of the ideologies will have something good that you can relate to, but will also have massive flaws."

* Electrical power is key in the faction struggle.

* The Nevada area is less affected by the nuclear war, so it has plant life, relatively unspoiled houses, and in visual presentation has saturated colours and a bright sky.

Hikayenin arka planı baya güzel görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İptal edilen FO3'ün saçma sapan bir hikayesi vardı ama mekanlar çoook iyiydi. Yanılmıyorsam Hoover barajı orada planlanan mekanlardan birisi. Umarım bu oyunda 3 evden oluşan kasabalar, 15 odadan oluşan şehirler olmaz. Bethesda misler gibi oyun motorunu, world build deneyimini daha kötü kullanamazdı. En iyi kotardıkları yeri, DC'nin göbeğini loadscreen öbeği haline getirerek rezil etmişlerdi.

Yine yanılmıyorsam oyun stand-alone expansion denilen kategoriden.
Sosyal ağlarda paylaş

fallout3'te ne kadar çok durup böle sniper dürbünüyle etrafı seyredip hayvan kaldıysam bütün metrolarda ve indoorlarda o kadar küfrettim. bak oynuyorum şu anda bile küfrediyorum. 20 tane item 2 tip masa. kırık duvar. çeşit yok oyunda. yeni bi mob türü çıktı albino scorpion diye bildiğin beyaz scorpion. çeşitlilik sıfır oyunda. çeşitlilik artsa dialoglar artsa inanılmazınötesininucununkenarındandüşendamla gibi birşey olacak. bu arada sormuştum önceden sallanmadı. çıkış tarihi ne zaman acıbağ?
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

fallout3'te ne kadar çok durup böle sniper dürbünüyle etrafı seyredip hayvan kaldıysam bütün metrolarda ve indoorlarda o kadar küfrettim. bak oynuyorum şu anda bile küfrediyorum. 20 tane item 2 tip masa. kırık duvar. çeşit yok oyunda. yeni bi mob türü çıktı albino scorpion diye bildiğin beyaz scorpion. çeşitlilik sıfır oyunda. çeşitlilik artsa dialoglar artsa inanılmazınötesininucununkenarındandüşendamla gibi birşey olacak.

Oyunda bazı fikirler güzeldi. Mesela bi odada vitrin mankenine şırıngalarla süs yapmışlardı. Herkesin yamyam olduğu bir kasaba vardı falan. Ama çok tekrar eden haritalar var evet. Alev saçan akreplerin lairinin olduğu yer dışında canım başka bir mahzen, metro incelemek istememişti şahsen. Oyunuda görevlerin ortasında bırakmıştım. Bir ara bitirmek gerek.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
moriQ said:

http://bethblog.com/index.php/2010/03/03/curious-about-new-vegas-europes-got-you-covered/

vaaay level kafada.

Hakkını yememeli güzel kapak. Sırf şu oyuna neler yazmışlar görmek için 8 ay aradan sonra Level alıcam bakalım. Ama oyun hakkında hiçbir bilgi koymayıp sadece resim basmışlarsa keserim o dergiyi resimleride duvarıma asarım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...