Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Gaap said: tabi starcraft kötüdür diyen bir bölüm modu olunca imam-cemaat meselesi :P böyle söylediğim tek bir mesajımı bulup şuraya koyamadın halen, varsa yoksa bol keseden salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fps deseler neyse vasat üstü iyi falan ama yılın en iyi rpg oyunu diye tanıtıyorlarsa o zaman kötünün kötüsü derim ve diyorum, fo3 oynayacağıma 35 yıllık gameboy çakması supervision konsolumda donkey kong çakması süper kong oynarım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sam said: Gaap said: tabi starcraft kötüdür diyen bir bölüm modu olunca imam-cemaat meselesi :P böyle söylediğim tek bir mesajımı bulup şuraya koyamadın halen, varsa yoksa bol keseden salla. 12 adımın ilk adımı itiraf etmekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 arcane said: Sam said: Gaap said: tabi starcraft kötüdür diyen bir bölüm modu olunca imam-cemaat meselesi :P böyle söylediğim tek bir mesajımı bulup şuraya koyamadın halen, varsa yoksa bol keseden salla. 12 adımın ilk adımı itiraf etmekmiş. heleki şu konuda sam in mesajlarını okuyunca :) http://forum.paticik.com/read.php?39,468267 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 iddia ettiğin gibi bir ifade yok oradaki mesajda, daha aramaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 said: paticik'teki popülerliğe bakacak olursak zaten burası cs'ci, sc'ci (heh al birini çevir ötekisine) d00dların ağırlıkta olduğu bir komünite. gidip layla'da tarkan mı beethoven mi diye de sorabilirsin ona bakarsan.. sam senin lafın bu aslında böyle lafların çokta en favori alıntım bu oldu valla. neyse isteyen armaya gidebilir starcraft bölümünü seçip kelimeler kısmını boş bırakıp yazar kısmına sam yazıp enter a basabilir. arcane ne kadar staraft fanboy ise sende antis-tarcraft fanboy sun sam kabullen bunu artık :) neyse fo2 kötü bir rpg ama iyi oyundur der. ve new vegası bekelyelim der ve kaçarım. dipnot: samle ömden konultuk sayfalarca sc ye laf atması kötü demek değil(miş) kendisi birde "mesajlarını düzelt" şeklinde bir buyruktada bulundu ancak artık eski mesajlar güncellenemedigi icin (bende yeni farkettim) düzeltemiyorum kusruma bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 patladın yani, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 SC fanboyu falan değilim. Öte yandan Özhakiki Fallout hmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fallout 3 ü kurdum sabah. bioshock 2 çıkana kadar takılırım diye. 4 saattir oyundayım. kötü oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 lvl25'te bırakmıştım ana hikayeyi bırakıp. araya hon+finaller girdiydi. açtım şimdi devam ediyorum. hatırladığımdan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 said: * "In New Vegas it's all about the player examining the ideologies of the various groups that are controlling the area and supporting one over the others," explains Sawyer. "Each of the ideologies will have something good that you can relate to, but will also have massive flaws." * Electrical power is key in the faction struggle. * The Nevada area is less affected by the nuclear war, so it has plant life, relatively unspoiled houses, and in visual presentation has saturated colours and a bright sky. Hikayenin arka planı baya güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 anlamadığım birşey var. fallout3 modu mu bu oyun yoksa ayrı bir oyun olarak mı çıkacak? yani fallout3 üzerine mi kuracaz yoksa baya farklı bir oyun olarak mı kuracaz? wikide 'another game in the universe' diyor. ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Oyun ek görev pakedi olarak değil de 3ten bağımsız ayrı bi proje olarak geçiyor. Sanırım fallout3e falan gerek olmayacak, direk yükleriz. Mod değil bu arada. Fallout3ün haklarını ve teknolojisini kullanıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 İptal edilen FO3'ün saçma sapan bir hikayesi vardı ama mekanlar çoook iyiydi. Yanılmıyorsam Hoover barajı orada planlanan mekanlardan birisi. Umarım bu oyunda 3 evden oluşan kasabalar, 15 odadan oluşan şehirler olmaz. Bethesda misler gibi oyun motorunu, world build deneyimini daha kötü kullanamazdı. En iyi kotardıkları yeri, DC'nin göbeğini loadscreen öbeği haline getirerek rezil etmişlerdi. Yine yanılmıyorsam oyun stand-alone expansion denilen kategoriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fallout3'te ne kadar çok durup böle sniper dürbünüyle etrafı seyredip hayvan kaldıysam bütün metrolarda ve indoorlarda o kadar küfrettim. bak oynuyorum şu anda bile küfrediyorum. 20 tane item 2 tip masa. kırık duvar. çeşit yok oyunda. yeni bi mob türü çıktı albino scorpion diye bildiğin beyaz scorpion. çeşitlilik sıfır oyunda. çeşitlilik artsa dialoglar artsa inanılmazınötesininucununkenarındandüşendamla gibi birşey olacak. bu arada sormuştum önceden sallanmadı. çıkış tarihi ne zaman acıbağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bethesda aynı NPCyi, aynı seslendirmeyi 30 kere kullanan bir firma. Çeşit falan mümkün değil. 3dog, JHE, Qui-gon gibi sağlam seslendirmeleri mucizeye, pardon yanıltıcı reklama bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Vingthor said: fallout3'te ne kadar çok durup böle sniper dürbünüyle etrafı seyredip hayvan kaldıysam bütün metrolarda ve indoorlarda o kadar küfrettim. bak oynuyorum şu anda bile küfrediyorum. 20 tane item 2 tip masa. kırık duvar. çeşit yok oyunda. yeni bi mob türü çıktı albino scorpion diye bildiğin beyaz scorpion. çeşitlilik sıfır oyunda. çeşitlilik artsa dialoglar artsa inanılmazınötesininucununkenarındandüşendamla gibi birşey olacak. Oyunda bazı fikirler güzeldi. Mesela bi odada vitrin mankenine şırıngalarla süs yapmışlardı. Herkesin yamyam olduğu bir kasaba vardı falan. Ama çok tekrar eden haritalar var evet. Alev saçan akreplerin lairinin olduğu yer dışında canım başka bir mahzen, metro incelemek istememişti şahsen. Oyunuda görevlerin ortasında bırakmıştım. Bir ara bitirmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Vingthor said: çıkış tarihi ne zaman acıbağ? Kasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fo3 oynayan insanlar var hala onu anlayamıyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 axedice said: Vingthor said: çıkış tarihi ne zaman acıbağ? Kasım. kasımmış. niye konuşuyoruz ki ya. ohooo bende böle 1-2 ay içinde çıkıcak falan sanıyorum. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://bethblog.com/index.php/2010/03/03/curious-about-new-vegas-europes-got-you-covered/ vaaay level kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Silphatos said: fo3 oynayan insanlar var hala onu anlayamıyorum ben ya fo3 de oynuyoruz, çıkınca new vegas da oynuycaz. her gün planescape torment, vtm bloodlines yapılmıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 moriQ said: http://bethblog.com/index.php/2010/03/03/curious-about-new-vegas-europes-got-you-covered/ vaaay level kafada. Hakkını yememeli güzel kapak. Sırf şu oyuna neler yazmışlar görmek için 8 ay aradan sonra Level alıcam bakalım. Ama oyun hakkında hiçbir bilgi koymayıp sadece resim basmışlarsa keserim o dergiyi resimleride duvarıma asarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eskitme efekti güzel gitmiş level kapağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 level kapağı fark atmış ama, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar