mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 armorydeki anahtarla açılıyo sadece galiba ncr repi alın ya aileyi boşverin aile karın doyurmaz patates doyurur (cannibalism yoksa sgsd ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Veronica boonedan iyi midir diycem boone çok sıkıcı adam ya. Tamam dps iyi falan da meh yani muhabbeti çekilmiyor. ED-E'yi de gerek düşük dps, gerek perkinin verdiği paranoya yüzünden bi sevemedim. Ama sanırım 1 robot 1 de humanoid companion gibi bi sınırlama var. Neyse ben veronicayı alıyım belki kırıştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 LethE said: kingpin hardcore da stimdir radawaydir saniye başına X düşüyor, ardarda içince tek içmişsin gibi oluyor ,X de medicine skilliyle orantılı artıyo. ondan sorun yaşıyor olabilirmisin? sanırım söylediğin gibi :) orayı es geçtim şimdilik sonra dönücem. para sıkıntısı çekenler için vegas yakınlarında koca bir ncr kampı var oranın generali 3 tane bounty veriyor onları getirirsen sağlam caps alırsınız. bi de gece gece girip bütün ncr kampını sömürdüm ya allahtan paso karma alıyoruz da dengeliyor sdfds çok şerefsizim. ek: bi de vault 3 te bir olay var mı ? içeri girip liderleri ile konuştum 2-3 jet falan sattım. toptan temizleyeyim diye düşündüm de kafadan 100 adam var içerde uğraşılcak gibi değil. ek2: veronica'yı aldım bi de ed-e var yanımda ancak ed-e'den memnun değilim önerebileceğiniz biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 her lvl'da en az 1 melee perk var abi bu ne. bir tane melee karakterler oynamak sart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ED-E yerine sanırım bi tek companion var alabileceğin başka bi robot, companion olarak tek bi humanoid + 1 robot sınırı var. Bu arada veronica lezbiyenmiş )= http://corriecanuck.files.wordpress.com/2009/02/disappointment.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 "Veronica, unlike other companions does not level up with you and will begin to be slaughtered at higher levels." said: düzeltmek için http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 evet hikayesini anlatırken kız arkadasım vadı aşıktım filan diyo lol rex de iyi baya king den alınıyo quest muest uzun işleri var sonrasında ama gayet iyi başarılı melee de çok saglam valla yeni melee karakter açtım eziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bisi dicem legion'a katilmak mumkun mu? ncr'yle savasta olucam boyle bi durumda tabi, hayatim ne kadar zindana doner? bi de o karizma (oyunun kapagindaki) armor ncr elite ranger armoriymis galiba, bunu giyemez miyim ncr'ye katilsam yani? gerci katilmazsam da adam olduremedigimden nasil giyecem o da belli degil. legion'a kanim cok isinik ama onlara yakinlasicam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sneak de iyisen (hidden yazsın yeter gerçi) ve silencerlı bi silahın varsa önüne geleni vurabilirsin gönül rahatlığıyla fame de gitmez istediğin armoru da alırsın. ratslayer vardı kolayda bi yerde hazır silencerlı bulduysan ve isimlileri saklıyosan kullanabilirsin. ben power armor verip adamınkini çalmayı denedim ama t-51b yi giymedi heralde daha iyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Penthesilea said: bisi dicem legion'a katilmak mumkun mu? ncr'yle savasta olucam boyle bi durumda tabi, hayatim ne kadar zindana doner? Hiçbirşey olmaz hatta Kayzar gibi muhteşem bir şahısla tanışmış olduğun için hayatında yeni bir sayfa açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 axedice said: Bu arada veronica lezbiyenmiş )= http://filmsdefrance.com/img/1955_Cherchez_la_femme.jpg cass'i parkedip onu alıyorum birazdan yanıma. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 veronicayı alcak arkadaşlar onun görevi yaparken bolca save alsınlar takılıp kalıyo olduğu yerde. hatta wikiden fln okuyun nerlerde bug yapıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 veronica lezbiyen de, companion ile romance yok oyunda bildigim kadariyla sirayla herkes axedice'in gemisine binmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sorun değil cass'i bile ikna ettim, "yeterince şarhoşken ben bile bakmıyorum kiminle yatağı paylaştığıma" dedi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 arcane said: Penthesilea said: bisi dicem legion'a katilmak mumkun mu? ncr'yle savasta olucam boyle bi durumda tabi, hayatim ne kadar zindana doner? Hiçbirşey olmaz hatta Kayzar gibi muhteşem bir şahısla tanışmış olduğun için hayatında yeni bir sayfa açılır.abi yok ya okudum da biraz o veteran ranger armorunu giyince otomatik ncr harici sana daliyomus, boku cikar oyle bi durumda ben de legion a katilmak ama ncr veteran ranger armori giymek istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35176 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aslinda bu oyun cokgzel speech karizma oynanabilir. ama neden tek companion zorunlulugu var bilemiyorum. 10 karizmayi do$iycen boyle brad pitt gibi etrafta gezincen sadece asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ncr armoru giymenin bir eksisi var mı? diyorlar mı yani vay efendim sen bu armoru nerden buldun vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Penthesilea said: arcane said: Penthesilea said: bisi dicem legion'a katilmak mumkun mu? ncr'yle savasta olucam boyle bi durumda tabi, hayatim ne kadar zindana doner? Hiçbirşey olmaz hatta Kayzar gibi muhteşem bir şahısla tanışmış olduğun için hayatında yeni bir sayfa açılır.abi yok ya okudum da biraz o veteran ranger armorunu giyince otomatik ncr harici sana daliyomus, boku cikar oyle bi durumda ben de legion a katilmak ama ncr veteran ranger armori giymek istiyorum =( sakın giyme, ne kadar adam varsa hepsi bana daldı, brotherhoodlar legionlar freeside daki adamlar ncr askerleri bile bana daldı giydiğime giyeceğime pişman oldum. sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 işte o yukardaki linkteki armor factionların seni gördüğü anda TUT LAN YAKALAYIN!1 kısmı çıkarılmış ve daha iyi grafikli hali, gönül rahatlıyla giyebilirsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Fallout serisinden hiç birini oynamamış olarak soruyorum bunu.. Direkt Fallout: New Vegas oynayabilirmiyim? baya komplike gibi duruyor 2-3 video izledim youtube dan. Yoksa saçma sapan şeyler yapıp adam gibi oynayamazmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oynarsın konsol oyunu sonuçta :/ not: fener/ışık için tab a basılı tut, hiç bi yerde yazmıyo bak sonra teşekkür edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Falloutun hiç birini oynamadiysan zaten new vegas da oynama, pek anlami olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Yoo aslında konu olarak gene oynanabilir. Ha ama bakacaksın "Brotherhood of Steel nedir?" "Bu Vault'ların garipliği niye?" türü sorularla karşılaşabilirsin. Bu arada ben sağda solda görev yaparken bi anda ana görevleri bitirmişim. Oyun bitti hatta son savaşı neredeyse konuşarak bitirdim. Fallout 3 gibi havada bi bitiş oldu bence. Şimdi iki kere daha oynamam gerekiyor şu ara görevleri bitirdikten sonra. Bakalım neler neler çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oyun şimdi elime geçti. statları ne yapmalı? fo3 oynamadım. 1-2 deki gibi agi'yi 10 yapma muhabbeti oluyo mu? skilleri guns,lockpick,speech filan gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar