Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Veronica boonedan iyi midir diycem boone çok sıkıcı adam ya. Tamam dps iyi falan da meh yani muhabbeti çekilmiyor. ED-E'yi de gerek düşük dps, gerek perkinin verdiği paranoya yüzünden bi sevemedim. Ama sanırım 1 robot 1 de humanoid companion gibi bi sınırlama var. Neyse ben veronicayı alıyım belki kırıştırırız.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

kingpin hardcore da stimdir radawaydir saniye başına X düşüyor, ardarda içince tek içmişsin gibi oluyor ,X de medicine skilliyle orantılı artıyo. ondan sorun yaşıyor olabilirmisin?

sanırım söylediğin gibi :) orayı es geçtim şimdilik sonra dönücem. para sıkıntısı çekenler için vegas yakınlarında koca bir ncr kampı var oranın generali 3 tane bounty veriyor onları getirirsen sağlam caps alırsınız. bi de gece gece girip bütün ncr kampını sömürdüm ya allahtan paso karma alıyoruz da dengeliyor sdfds çok şerefsizim.

ek: bi de vault 3 te bir olay var mı ? içeri girip liderleri ile konuştum 2-3 jet falan sattım. toptan temizleyeyim diye düşündüm de kafadan 100 adam var içerde uğraşılcak gibi değil.

ek2: veronica'yı aldım bi de ed-e var yanımda ancak ed-e'den memnun değilim önerebileceğiniz biri var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bisi dicem legion'a katilmak mumkun mu? ncr'yle savasta olucam boyle bi durumda tabi, hayatim ne kadar zindana doner?

bi de o karizma (oyunun kapagindaki) armor ncr elite ranger armoriymis galiba, bunu giyemez miyim ncr'ye katilsam yani? gerci katilmazsam da adam olduremedigimden nasil giyecem o da belli degil. legion'a kanim cok isinik ama onlara yakinlasicam sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

sneak de iyisen (hidden yazsın yeter gerçi) ve silencerlı bi silahın varsa önüne geleni vurabilirsin gönül rahatlığıyla fame de gitmez istediğin armoru da alırsın. ratslayer vardı kolayda bi yerde hazır silencerlı bulduysan ve isimlileri saklıyosan kullanabilirsin.

ben power armor verip adamınkini çalmayı denedim ama t-51b yi giymedi heralde daha iyi :/
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Penthesilea said:
bisi dicem legion'a katilmak mumkun mu? ncr'yle savasta olucam boyle bi durumda tabi, hayatim ne kadar zindana doner?

Hiçbirşey olmaz hatta Kayzar gibi muhteşem bir şahısla tanışmış olduğun için hayatında yeni bir sayfa açılır.
abi yok ya okudum da biraz o veteran ranger armorunu giyince otomatik ncr harici sana daliyomus, boku cikar oyle bi durumda ben de legion a katilmak ama ncr veteran ranger armori giymek istiyorum =(
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

arcane said:

Penthesilea said:

Hiçbirşey olmaz hatta Kayzar gibi muhteşem bir şahısla tanışmış olduğun için hayatında yeni bir sayfa açılır.
abi yok ya okudum da biraz o veteran ranger armorunu giyince otomatik ncr harici sana daliyomus, boku cikar oyle bi durumda ben de legion a katilmak ama ncr veteran ranger armori giymek istiyorum =(

sakın giyme, ne kadar adam varsa hepsi bana daldı, brotherhoodlar legionlar freeside daki adamlar ncr askerleri bile bana daldı giydiğime giyeceğime pişman oldum. sakın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo aslında konu olarak gene oynanabilir. Ha ama bakacaksın "Brotherhood of Steel nedir?" "Bu Vault'ların garipliği niye?" türü sorularla karşılaşabilirsin.

Bu arada ben sağda solda görev yaparken bi anda ana görevleri bitirmişim. Oyun bitti hatta son savaşı neredeyse konuşarak bitirdim. Fallout 3 gibi havada bi bitiş oldu bence. Şimdi iki kere daha oynamam gerekiyor şu ara görevleri bitirdikten sonra. Bakalım neler neler çıkacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...