Apis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 İşte Guard'a para yedirdik o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 adam çakal çıkmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ozzellikle Su ikinci soru... Bone said: 1) bu harita çok mu küçük yoksa bana mı öyle geliyor. sanki önceki oyun daha büyüktü. 2) nipton'da power ganger armoru giyip power gangerlara dost gözükeyim diyorum da, kapının önünde iki köpek var. onları nasıl geçicem? köpeklere ateş ettiğimde herkes bana düşman oluyor. Lelouch said: oyun boyunca hiç stealth boy görmedim yav nerden alınıyor bu ? gerçi stealth 10 ama fsddf stealth boy loot olarak çıktı bende hatta sanırım 2 tane (daha oyunun başındayım öyle düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fallout 3'teki power armor da (Brotherhood T-45d) varmış oyunda ne güzel, bodoslama önüme çıktı. şimdi perk ayarlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Bone o kapıda köpek mi var ya? Bende sadece bir adam vardı 100 caps isteyen. Yaklaşınca saldırıyordu. Sıktım kafasına daldım içeri. Dışarda o olayı gören hariç kimse saldırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben level onum, 15 tane stealth boy var bende. her boku kurcalican abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 nightkinlerden çıkıyor ya stealth boy baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 CHAINSAW BULDUM ! TANRIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 nileppezdel said: Öyle deme ya ben sürekli susuyorum, radyasyonlu suları içe içe radyasyon zehirlenmesi başlıyo sonra para bayıl, rad-away harca vs. Lead belly işe yarıyor bence hardcore oynayan için.. En azından yarayabilir :D 30 kapağa adv rad suit alıyorsun ve hotkey atıyorsun = lead belly 3 gün uğraştım power armor perk'ini alana kadar, o kadar zor yapmışlar ki bu sefer. bütün dünyayı dolaştım ve wiki'den okumasam bütün oyunu bitirirdim power armor giyemeden. ama buna rağmen power armor gimp ötesi. ah obsidian biraz gameplay ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yeni oyuna basladım melee karakter olarak AŞIRI İMBA melee ya hardcore oynuyorum simdi bir (1) kere bira içtim ve bira bagımlısı oldum işe bak dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Cass'i gruba alırsan alkol bağımlısı olmuyorsun ve Whiskey +3 DT veriyor. Beni terk edecek gerçi, karmanın gözü kör olsun :( Kalıcı addiction removal var mı? Bir de üzerinde çok kapak taşıyan veya kısa sürede refresh olan bir merchant lazım. Ne sıkıntıymış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gun runners iyi. doktorlar rehabilite eder. cass (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 veronica eziyo valla companion olarak her türlü bence rex ve veronica tek yetiyo herkese kenarda takılıp bekleyin işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 rex öle öle bir hal oluyor, wall-e'yi aldım rahat ettim. almsaydım da gönderecektim rex'i. hardcore'da melee yardımcı gg oluyor hele hele zırh giymemişse. veronica'yı da bir ala alıp quest'ini filan yapacağım da raul'un perk'i imbalar imbası. (herşey yarı hızda durability kaybediyormuş) of yani neden veronica'ya filan vermemişler o perk'i, yanımda meksikalı ghoul gezdireceğim son tip filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 oha ben oyunun yarısını oynamamışım o zaman ne wall-e buldum ne meksikalı herif lol melee karakter çok iyi ama ya str ve end abandım demin novac'deki nightkini dövdüm combat knife la agır heba ettim yaratıgı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Sam said: nileppezdel said: Öyle deme ya ben sürekli susuyorum, radyasyonlu suları içe içe radyasyon zehirlenmesi başlıyo sonra para bayıl, rad-away harca vs. Lead belly işe yarıyor bence hardcore oynayan için.. En azından yarayabilir :D 30 kapağa adv rad suit alıyorsun ve hotkey atıyorsun = lead belly 3 gün uğraştım power armor perk'ini alana kadar, o kadar zor yapmışlar ki bu sefer. bütün dünyayı dolaştım ve wiki'den okumasam bütün oyunu bitirirdim power armor giyemeden. ama buna rağmen power armor gimp ötesi. ah obsidian biraz gameplay ah.. ne o navarro run la armor alamayinca firmaya isyan etmeceler falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mulgear6 said: oha ben oyunun yarısını oynamamışım o zaman ne wall-e buldum ne meksikalı herif lol melee karakter çok iyi ama ya str ve end abandım demin novac'deki nightkini dövdüm combat knife la agır heba ettim yaratıgı lol End değil de, Crit abansaydın o zaman görecektin cümbüşü. Lead Pipe, Ripper, Spiked Knuckles ile rencide ediyorsun ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 luck da 6 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Esh said: ne o navarro run la armor alamayinca firmaya isyan etmeceler falan asdf san francisco'dan parasıyla aldım ben, hoş gerçi dükkan sahibinin kendi parasıydı. (:P) mulgear6 said: oha ben oyunun yarısını oynamamışım o zaman ne wall-e buldum ne meksikalı herif lol melee karakter çok iyi ama ya str ve end abandım demin novac'deki nightkini dövdüm combat knife la agır heba ettim yaratıgı lol wall-e dediğim ed-e diye bir eyebot işte primm'deki, raul da black mountain'de hapis. hatta radyosunda konuşuyor bazen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ozellikle hardcore'da veronica'yi alirsaniz ahanda bu fix'i (essential olmayani) kullanin, zira hatuncagiz level atlayamiyor bugli onun disinda kodu mu oturtuyor valla hastasiyim kendisinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Boone ve Ed-E kullanıyorum (sadece 2'sini bulabildim henüz) ama iyi bir kombinasyon gibi görünüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bende gaussrifleun unique versiyonu var, yanına Paladin Toaster'ı verdim ben veronicaya, power armorda giyebiliyor, her vurduğunda şimşekler çakıyor etrafta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Oyunda iyi para kazandıran iş veya item var mı?Para sıkıntısı çekiyorum stimpak ve mermiler bütçeyi sarsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Kumar oynayabilirsin, LUK yüksekse iş yapar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 slot makinelerinde 5dk'de banladılar 8 luck ile. illa kiraz geliyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar