Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Ozzellikle Su ikinci soru...
Bone said:

1) bu harita çok mu küçük yoksa bana mı öyle geliyor. sanki önceki oyun daha büyüktü.

2) nipton'da power ganger armoru giyip power gangerlara dost gözükeyim diyorum da, kapının önünde iki köpek var. onları nasıl geçicem? köpeklere ateş ettiğimde herkes bana düşman oluyor.

Lelouch said:

oyun boyunca hiç stealth boy görmedim yav

nerden alınıyor bu ? gerçi stealth 10 ama fsddf

stealth boy loot olarak çıktı bende hatta sanırım 2 tane (daha oyunun başındayım öyle düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Öyle deme ya ben sürekli susuyorum, radyasyonlu suları içe içe radyasyon zehirlenmesi başlıyo sonra para bayıl, rad-away harca vs. Lead belly işe yarıyor bence hardcore oynayan için.. En azından yarayabilir :D

30 kapağa adv rad suit alıyorsun ve hotkey atıyorsun = lead belly

3 gün uğraştım power armor perk'ini alana kadar, o kadar zor yapmışlar ki bu sefer. bütün dünyayı dolaştım ve wiki'den okumasam bütün oyunu bitirirdim power armor giyemeden. ama buna rağmen power armor gimp ötesi. ah obsidian biraz gameplay ah..
Sosyal ağlarda paylaş

Cass'i gruba alırsan alkol bağımlısı olmuyorsun ve Whiskey +3 DT veriyor. Beni terk edecek gerçi, karmanın gözü kör olsun :(

Kalıcı addiction removal var mı?

Bir de üzerinde çok kapak taşıyan veya kısa sürede refresh olan bir merchant lazım. Ne sıkıntıymış arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

rex öle öle bir hal oluyor, wall-e'yi aldım rahat ettim. almsaydım da gönderecektim rex'i. hardcore'da melee yardımcı gg oluyor hele hele zırh giymemişse.

veronica'yı da bir ala alıp quest'ini filan yapacağım da raul'un perk'i imbalar imbası. (herşey yarı hızda durability kaybediyormuş) of yani neden veronica'ya filan vermemişler o perk'i, yanımda meksikalı ghoul gezdireceğim son tip filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

nileppezdel said:

Öyle deme ya ben sürekli susuyorum, radyasyonlu suları içe içe radyasyon zehirlenmesi başlıyo sonra para bayıl, rad-away harca vs. Lead belly işe yarıyor bence hardcore oynayan için.. En azından yarayabilir :D

30 kapağa adv rad suit alıyorsun ve hotkey atıyorsun = lead belly

3 gün uğraştım power armor perk'ini alana kadar, o kadar zor yapmışlar ki bu sefer. bütün dünyayı dolaştım ve wiki'den okumasam bütün oyunu bitirirdim power armor giyemeden. ama buna rağmen power armor gimp ötesi. ah obsidian biraz gameplay ah..

ne o navarro run la armor alamayinca firmaya isyan etmeceler falan asdf
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

oha ben oyunun yarısını oynamamışım o zaman
ne wall-e buldum ne meksikalı herif lol

melee karakter çok iyi ama ya str ve end abandım
demin novac'deki nightkini dövdüm combat knife la
agır heba ettim yaratıgı lol

End değil de, Crit abansaydın o zaman görecektin cümbüşü.

Lead Pipe, Ripper, Spiked Knuckles ile rencide ediyorsun ne varsa
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
ne o navarro run la armor alamayinca firmaya isyan etmeceler falan asdf

san francisco'dan parasıyla aldım ben, hoş gerçi dükkan sahibinin kendi parasıydı. (:P)
mulgear6 said:

oha ben oyunun yarısını oynamamışım o zaman
ne wall-e buldum ne meksikalı herif lol

melee karakter çok iyi ama ya str ve end abandım
demin novac'deki nightkini dövdüm combat knife la
agır heba ettim yaratıgı lol

wall-e dediğim ed-e diye bir eyebot işte primm'deki, raul da black mountain'de hapis. hatta radyosunda konuşuyor bazen. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...