razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bir kaç perk http://www.gamespot.com/pc/rpg/falloutnewvegas/news.html?sid=6281442&mode=previews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 of perkler çok güzel göründü gözüme :) full melee karaktere purifier, small arms , gunslinger karaktere de cowboy alıp estireyim az ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yahu ciksin bu oyun artik, ellerim kasiniyor rpg gelicek diye kafayi siyirip preorder bile ettim ki hic adetim degildir as eriyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 xbox için 4 DLC'si ile birlikte malum yerlerde yerini almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Off of bugün alakasız bi film izlerken "wasteland" kelimesi geçti, içim bi garip oldu.. Çıksın cidden artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Malum yerlere pc için olanı gelse de kimi gençlerde niyetlense artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 razzRaziel said: bir kaç perk http://www.gamespot.com/pc/rpg/falloutnewvegas/news.html?sid=6281442&mode=previews lol leon (tu) gene 1850 model tüfeklerle power armor'lu adamların parçalandığı bir oyun yapmayacaklar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tırnaklarımızı yiyerek bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 lan millet yine xbox'ta oynuyor ya. f3'te hardcore mode yoktu di mi? ben mi hatırlamıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hadi çık beaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 razzRaziel said: lan millet yine xbox'ta oynuyor ya. Sinir oluyorum xboxcılara zaten. Ben kafayı yiyecem burada başka oyuna başlayamıyorum Fallout çıkacak diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ana quest bitince oyun bitmesin de başka hiçbişey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 lan 3ü bitiremedim henüz diye vegasa atlamadım. 3ü bırakıp atlıyım mı vegasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ekran görüntülerinde arkada gökkuşağı var... dur pardon yanlış oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 3 oyna daha. Vegas çıkmadı piyasaya :D Ama konu olarak alakaları olacağını sanmam. O gökkuşağının üstünde neşeyle koşan bir midilli var sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 voice acting basarili gorunuyor. http://kotaku.com/5666837/fallout-new-vegas-voice-actors-speak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 VashTheStampede said: O gökkuşağının üstünde neşeyle koşan bir midilli var sanki? gambling oynamaya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 VashTheStampede said: 3 oyna daha. Vegas çıkmadı piyasaya :D Ama konu olarak alakaları olacağını sanmam. xboxım ve internetim var=) boş dual layerlarım da bekliyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ÇIK ARTIK LANET OLASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 4.5 saat sonra elimde hehe, 12:01'de dagitmaya baslicak gamestop, alinca kutunun fotografini falan koyarim gece collector's edition icerigiyle beraber yaticam ayrica bu gece uyumamayi planliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 buraya 21inde gelicekmis, 20sinde dagitmaya baslarlar herhalde fakin down under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 do you come from a land down under? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 drop bear dussun kafana akila :/ avustralyada normal bir gun buradan men at work gibi gruplar cikmasinda kim ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 http://storefront.steampowered.com/v/gfx/apps/22380/extras/fnv-caravanpack.jpg us steam'de de 3 saat sonra açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar