Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Bursaspor 19.04.2009 @ 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

çok yazık oldu... beklenmeyen puan kaybı artık haftaya kesin kazanmamız lazım

futbolculara iq testi şart. sen istediğin kadar iyi ol yetenekli ol gerizekalınca olunca ibrahim toraman oluosun işte

gökhan zan 3 kişilik oynadı valla helal olsun

mustafa denizli çok güzel oynattı bu 1 puan da önemli. çok pozisyon da bulduk ama kısmet değilmiş napalım.

bursaspora da yazık valla. 11e 10 öndesin ve top çeviriyorsun 1 puana oynuyorsun inanılmaz. bursaspor sivası değil kendini düşünse böyle oynamaz mümkün değil yani. fener puan kaybetmiş. rakibin 10 kişi ve sen bırak hücum yapmayı orta sahayı geçmemeye çalışıyorsun ölümüne top çeviriyorsun

liderlik bizi teğet geçti. hamdolmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık oldu, BJK haybeye 1 puan kazandı.

Neyse artık, son 6 haftaya bakacaz.

Sivas'ın kendi kendisini eleyeceğini düşünüyorum. BJK'la aramızda 5 puan var. BJK maçını kazanırsak 2 puan kalıyor fark, üzerine 1 maç fazla kazanırsak kalan 5 haftada şampiyonuz :)

Hatta beşiktaşın daha fenerle maçı var di mi? Fener yensin beşiktaşı da bizi fener şampiyon yapmış olsun çok güzel olur valla hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem resmen katletti maçı. Toraman'nın ilk elle müdahalesine benzer 2, 3 tane varBursa'nın bi tanesi ceza sahasında, hiçbirini vermedi. Bütün faulerde de tarflıydı.

Ayrıca 10 kişi hala çift ön liberoda inat eden küçük kafalı küçük adamlar da BJK'da teknik direktörlük yapamasın istiyorum.

Cisse'nin girmesi yanlış. Yusuf'un girmesi de yanlış. Serdar Özkanın çok öçnce girmesi lazımdı. Denizli gibi adamlar şampiyon olupda bütün takımları şampiyon yaptığım ayağında dolaşmasın hiç. Yazıklar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tam tersini düşünüyorum. devir ortasaha devri beşiktaş ernst - cisse birlikte oynadığı her maç iyi oynadı

yusufun girmesi de doğru serdarın ise hiç girmemesi lazımdı bence

bir de ilk çıkanın tello değil delgado olması lazımdı tello ne kadar kötü oynarsa oynasın duran topların adamı

bunlar dışında mustafa denizli çok iyi yönetti bence taktik filan çok başarılıydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...