ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bu cümleyi not edeyim bi yere, karılara söylerim. ssdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evet üzerimde denedin ve başarılı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 karılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 fütfütfütfüt fristaylo tuttum bilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sly-One said: karılar. evet yalnız gidip de karı dersen her şey biter utku ben samimiyetimizden bişey demedim sdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 reddiye said: yalnız nası bi tarif ettiysem kürek dedi ^^ mauahuah koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 harddisk tuttum 25 soruda bilemedi sonra kıyamams canıms dedim bildin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 allık fırçası tuttum, saç fırçası dedi. CEVAB VEREMEDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 pogodi said: Sly-One said: karılar. evet yalnız gidip de karı dersen her şey biter utku ben samimiyetimizden bişey demedim sdjh bağyanlar çiçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 mp3 çalar tuttum uzaktan kumanda dedi termos tuttum biberon dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 internet tuttum önce bilgisayar dedi sonra bilemeyince 5 soru daha sordu monitör dedi ben böyle SALAH bi kadın görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 penis tuttum ve tahmin ettii şey "...." yok o deil dedim ve bi şans daha verdim, 5 soru daha sordu. son tahmin ".........". dedim hanımefendi siz salakmısınız? sonra öpüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 cep telefonu tutmuştum 13. soruda azarladı beni. telefon tuttuğunu çoktan anladım ama istersen eğkenmeye devam et yada baştan başla tuşuna tıkla falan dedi. döverim lan ben bu kadını. avrupa yakasındaki kadın değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 darth vader lısı iyiydi... sanırım bi db i oluor yeni girilen kelimeleri de aynı yoldan gidilirse eşleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sonraki 5 soruda ayakkabı çekeceğini bildi vallahi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Flüt tuttum,önce saksafon dedi,sonra klarnet dedi,pes etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 HERKESİN TUTTUĞU KENDİNE DEDİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hemen yanı basında olan çayı tuttum bilemedi pirinc dedi.ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Abi teyzeme yapayım dedim gel bak bu kadın biliyo aklından tuttuğun şeyi dedim.tuttu sonra ne tuttun söyle de soruları cevaplayalım dedim.Geldi kulağıma fısıldadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 GEd said: İlk giriş videosu son saniyee arkadaki çerçevede mikrofonun yansıması gözüküyor.Gereksiz ama olsun :p evet ben de gördüm bunun bir de darth vaderlısı vardı buger king reklam şeysi darth vaderlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 darthvaderlısının sesi soluması falan süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Helal nasıl bildi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ginaly said: cansını tuttum, ilk soruda bildi. senin aklında cansından başka bişey olmaz ki zaten dedi. işin kötü yanı "cansın" dendiğinde aklıma esk ifenerli jhonson'ın gelmesi.. akabininde "zencinin nesini tutmuş ki?" diye düşünmem ve olayların gelişmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 can said: ben de priz tuttum da senin nasi esti prizi tutmak euah beni bildi valla helal olsun mantigi nedir bunun bilen var midir? CthuLhu said: bunun darth vader'lısı vardı eski. priz tuttum ekran kartı dedi bakalım bilecek mine tutayım diye sağa sola baktım sola baktığımda prizi gördüm ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar