Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=55779776 klip 10 numara olmuş albümün tamamını daha dinleyemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Uzun süredir yoklardı,dinlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Müthiş olmuş. Klipte çok iyiydi. Ekstra olarak Çilekeş'i bekliyorum. Onlarda 2. albümlerindeki felaketi düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 albüm de mükemmel. dinledikçe dinleyesi geliyor adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Aa albüm çıkarmışlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bugün aldım albümü. iki versiyonu var. bi cd olan bi de cd+dvd olan. ikincisini aldım, manga belgeseli falan varmış. gruba daha yakın hissetmek için hani, izlerim filan diye. güzel bi albüm olmuş bence. olgun diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 şarkı çok başarılı bence istedikleri sound u yakalamışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Albümü ilk gün alıp dinledim. Baya bir tarzlarını degısırmısler.Ama album su an tartısmasız pıyasadakı en ıyı album.Adamlar bu ısı bılıyor.Huzunlu bır album olmus genel anlamda.Klip sarkısı dısında tam bır maNga parcası yok acıkcası.Ama Beni Benimle Bırak adlı sarkısı olayı bıtırmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Gkgokhan said: Müthiş olmuş. Klipte çok iyiydi. Ekstra olarak Çilekeş'i bekliyorum. Onlarda 2. albümlerindeki felaketi düzeltirler. bence çilekeşin 2. albümü çok daha kendilerine has ve dinledikçe güzelleşen daha ciddi bir albüm. Ayrıyetten nerde Manga'nın limon zmanları tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 limon zamanıda coverları iyidi, 1-2 şarkı dışında kendi işleri yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Hayat Bu İşte sanırım bi 100 kez dinlemişimdir arka arkaya bugün. of arkadaş bu ne yaa. edit: yaptığım yorum şarkı için az oldu. her ne kadar aynı melodi dönüp dursa da hayatımda böyle bi melodi duymadım yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 artık dinlemediğim bir tür, ama evet soundları oturmuş diyebilirim ben de, önceki albümlerine göre özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 MrLevie said: Hayat Bu İşte sanırım bi 100 kez dinlemişimdir arka arkaya bugün. of arkadaş bu ne yaa. edit: yaptığım yorum şarkı için az oldu. her ne kadar aynı melodi dönüp dursa da hayatımda böyle bi melodi duymadım yemin ediyorum. onun beste tuluyhan uğurlu'nun istanbul kanatlarımın altında filmi için yaptıydı. harika uymuş ama şarkıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bunların gitaristlerini ne döverim var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hani piyasa albüm yapılırda bu kadar olmaz.keşke sadece kadın çizselerdi.leş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kendi aralarinda dinlemeye mi yapicaklardi albumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 keşke öle olsaymış ıyı fıkırde aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 videodaki sarki cok dandikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 2. şarkıları beni benimle bırak süper ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Czentovic said: hani piyasa albüm yapılırda bu kadar olmaz.keşke sadece kadın çizselerdi.leş olmuş. hala kadın çiziyolarmı bunlar ohoo bi kurtulamadık elemanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar