reddiye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hep çok ucuz şarap içerdim (cumartesi vs) bugün biraz derdim var diye buzbağ aldım 17 lira civarı bişe vermiş olabilirim valla süper sevdim (kıyaslayınca) :) hep bu hayyam ın suçu ama yarın konserim var bana gl hf zaten azonce koca şarap şişesini kaybettim ben sızmadan kendim istifa etcem bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bir de sözlerime madem hayyam dedim şöyle son verim Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ATIM ARAPTIR BENİM AMAN AMAN. HAYDİ DE YÜKÜM ŞARAPTIR BENİM GOÇUM. AMAN DA YÜKÜM ŞARAPTIR BENİM VAY VAY. BU YIL BÖYLE GİDERSE AMAN AMAN. AMAN DA HALİM HARAPTIR BENİM VAY VAY. HAYDİ DE HALİM HARAPTIR BENİM VAY VAY. EMİŞİM GÜMÜŞÜM, BİR HOŞUM VAY VAY. ÇOKÇA DA İÇTİM, ZERHOŞUM VAY VAY. ALSANA FINDIK FISTIK. BAŞ ALTINDA YASTIK. KÖROĞLU’YLA KÜSTÜK. SIRT SIRTA VERDİK YATTIK! GOÇÇUUUM! ÇİKİ ÇİKİ ÇİKİ ÇİKİ. ŞIKIDIM ŞIKIDIM! ÇİKİ ÇİKİ ÇİKİ ÇİKİ. ŞIKIDIM ŞIKIDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 içeriz şarabı severiz arabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Buzbağ içip süper diyorsan Pinot Noir'lar içinde ne dersin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ..Pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 GERGE said: Buzbağ içip süper diyorsan Pinot Noir'lar içinde ne dersin acaba? OMG!!! GİDER YAPTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Adam buzbağa harika dememiş kıyaslayınca harika demiş. Boris is ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Güzel bi Chardonnay şarabı olmayacaksa;buzbağ ,villa doluca ,dikmen falan farketmez.Aynı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 GERGE said: Buzbağ içip süper diyorsan Pinot Noir'lar içinde ne dersin acaba? oo vocab kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bulletride said: Güzel bi Chardonnay şarabı olmayacaksa;buzbağ ,villa doluca ,dikmen falan farketmez.Aynı hepsi Çok bilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 O şaraba güzel diyorsan sütaşın ayranına ne dersin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben geçen gün 670 euroya "Hytru'si lami da ru" isminde bi şarap aldım çok kaliteliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben yarra yering yoksa içemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 karı mısınız şarap içiosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 votkanın penis boyuyla ters orantısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 vodka da iğrenç. kolonya iç kafası daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 villa doluca sordum da bulamadım çok şaşırdım bulamamama hatta.Buzbağ , cumartesi ye kıyasla mükkemmel dedim. Öğrenciyim ve bir ailenin aylık geçinceği parayı trilyoner olsam da şaraba vermek ben karakterinde birine düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 GERGE said: Buzbağ içip süper diyorsan Pinot Noir'lar içinde ne dersin acaba? ömrün boyunca güzel marmara, cumartesi ya da bilimum şişesi 3-4 TL olan şarapları içtikten sonra sen Buzbağ içersen ne dersin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Greeny said: GERGE said: Buzbağ içip süper diyorsan Pinot Noir'lar içinde ne dersin acaba? ömrün boyunca güzel marmara, cumartesi ya da bilimum şişesi 3-4 TL olan şarapları içtikten sonra sen Buzbağ içersen ne dersin acaba? Halden anlayan adam :) şu bomba şeklinde olan plastik şişelerden bile içtik kaçkez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 GERGE caddeye Buzbağ senin neyine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar