Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 milyar dolarlık icat yapıldı araplar panikte.
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 acil patentini almak lazım yoksa yunanlılar bunada el koyabilir!!
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Kabeyi yörüngeye oturtsak daha iyi değil mi ? böylece herzaman hacı olma imkanımız var.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Yanlarına folyolardan kulak yaparız. Güzel olmaz mı ?
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bence gunese koysak, her 7 yilda bir haci oluruz.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Dostum akila senin dediğini düşündüm ama açıklar var projende. Mesela 7 sene içersinde ölmen mümkün o yüzden hacı olmadan ölürsen gg
Apis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 aquila said: bence gunese koysak, her 7 yilda bir haci oluruz. sinad said: Dostum akila senin dediğini düşündüm ama açıklar var projende. Mesela 7 sene içersinde ölmen mümkün o yüzden hacı olmadan ölürsen gg Aya koysan 7 günde bir. Uzağa gerek yok. Hem sürede daha kısa. Not: Bence eskiden o kadar yol, zorluk, verilen emek, yeni yerler ve kültürler görüp aydınlanma vs. hacca gitmenin temelini oluşturuyordu. Bugün ise durum oldukça farklı. Şahsen hacca verilecek parayla (uçak vs) bir yardım yapılması, bir insana faydalı olunmasıı daha çok destekliyorum. Yinede gideni eleştiremem çünkü o da inandığı şey uğruna çaba sarf ediyor.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 http://www.dota-allstars.com/w/images/Furion.gif
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 70 milyon türk dönerse nolur bilio musun sen ?
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ya kabe dönerken almanlar hacı olmamak icin döndü diye bizde dönmüş sayılırsak nolcak?
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 şurda harcadığınız vakitte namaz kılsaydınız cennet garantiydi bence
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 napalım bizde playoff tan gideriz
Burax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 radagast62 said: ya kabe dönerken almanlar hacı olmamak icin döndü diye bizde dönmüş sayılırsak nolcak? ahahah hepsine güldüm ancak bu çok iiymiş
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bence her eve bi kabe projesi yapalım en kolayı(tu)
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Aman lan meğersem muhabbetini çevirmişiz zaten bunun
Earenwen Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 şimdi tekerleğe gerek olmayabilir, şöyle ki, dünya zaten dönüyor. biz de dünyanın döndüğünün ters yöne doğru aynı hızla dönersek (saat başına 360/24 derece) biz sabit kalmış oluruz kabe dönmüş olur, cons un projesi de başarıya ulaşır, ne dersiniz? akhsahdsajsdjahhjdhahahah bu topic ne be gece gece öldüm :D
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Benim daha yapılabilitesi mümkün bi procem var. BU televizyonda bissürü alet satıyolar, yok yatmalısı, yok oturmalısı, yok elle tutulanı, yok elektriklisi. Hepsi karın kaslarını çalıştırmak için... Böyle bir makinenin namaz kıldıranı yok? O yüzden bende ABNamaz ı tasarladım. STV'yle konuşuyorum satabilmek için
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Türk insanının kendini aydınlanmış olarak gören bir bölümünde olan bu tarihini ve dinini aşağılayarak kendini bir ... zannetme havasını anlayamıyorum. En son JönTürklerde olan bir tavırdı, hatta Abdullah Cevdet gibilerinde Avrupadan damızlık sarı saçlı mavi gözlü erkek getirerek Türk halkını geliştirmeye çalışmak gibi fikirlerde ortaya çıkmıştı. İfade özgürlüğü insanların dini inanç ve ibadetleriyle dalga geçmek olarak algılanıyor galiba forumda.
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Efrasiyab said: Türk insanının kendini aydınlanmış olarak gören bir bölümünde olan bu tarihini ve dinini aşağılayarak kendini bir ... zannetme havasını anlayamıyorum. En son JönTürklerde olan bir tavırdı, hatta Abdullah Cevdet gibilerinde Avrupadan damızlık sarı saçlı mavi gözlü erkek getirerek Türk halkını geliştirmeye çalışmak gibi fikirlerde ortaya çıkmıştı. İfade özgürlüğü insanların dini inanç ve ibadetleriyle dalga geçmek olarak algılanıyor galiba forumda. Yukarda yazılanların hiçbiri aşağılamak olarak algılanamaz bence.Ancak her konu olduğu gibi din de aşağılamadan eleştirilebilir hicvedilebilir. Örnek " benim inancıma göre bütün evreni gözle görünmeyen ejder-kurtadam tanrı yarattı her an bizi izliyor ölünce de paralel bir evrende ejder olarak yaşamaya devam edeceğiz" dersem ve bunu her yerde yaymaya çalışırsam dalga geçilmeyi de göze almalıyım tıpkı bütün dinler gibi
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pardon da senin dininde gözle görülen bi elma falan mı yarattı evreni? "dalga geçilmesi gereken nokta" falan denmiş de onu anlamadım. Gelip bir takım ritüellere ve hareketlere alakasızca cinsel gönderme yaparsan buna terbiyesizlikten başka bişey denmez kusura bakma.
Öne çıkan mesajlar