Voys Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 şu zamandan sonra gitmeyeceğim ilk yerlerden biri konserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Sly-One said: opeth i anlayamamışlar bu topicten s. gitsin : ))) ben gidiyorum tüm istanbullular yalancıdır ben istanbulluyum gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 adamınbiri said: bende opeth'e gidiyorum arabamın benzini bitmiş AHAHAHAHAHAHAHAHHA ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Killer said: Sly-One said: opeth i anlayamamışlar bu topicten s. gitsin : ))) ben gidiyorum tüm istanbullular yalancıdır ben istanbulluyum gibi olmuş istanbullular değil, giritliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 GwindonSurion said: kötü diyenler şu şarkısını bir dinlesin: The Baying of The Hounds konser kaydı ses kalitesiz ama indirin bi dinleyin sdfsd arkadaki elemanlar yıldız tilbe konseri izler gibi bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 xae haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 opeth ne yaa pfft, liseli kizlar gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Çok pis metalciyiz kanka. Guns n roses diye bi grup buldum süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ginaly said: Killer said: Sly-One said: opeth i anlayamamışlar bu topicten s. gitsin : ))) ben gidiyorum tüm istanbullular yalancıdır ben istanbulluyum gibi olmuş istanbullular değil, giritliler. 500 tane versiyonu var.ana düşünceye bakalım dfgk of derste arkadaşın biri OLM ÇÖZÜLEMİYO LAN demişti de fail sdfpdsgş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 aquila said: opeth ne yaa pfft, liseli kizlar gibisiniz. başparmaklaryukarı.animasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 OPETH NE YA ISMAIL YK > ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Gitmek isterdim de; tembel arkadaş faktörü X (uygulamalı istatistik + karar teorisi 2) X (4. sınıf)! = Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 opethi anlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bobileri anlamak:D http://img21.imageshack.us/img21/3522/133112903s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 istanbuldakine sahne önü gidiyoruz. üzerinde siyah guitar hero on tour tshirtü olucak olan kişi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 abi live vidyosundan tek anladığım şey VÖEREORERLERIE IRORORRIRI RIRORIERUEC VEUGEUGUER R ERER diyen bi grup :' ha opeth severim orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 adam giyicegi tshirtu bile hesaplamis, daha bisey demeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Asteroth said: Kaan seni döverim. e kötü grup, benıdemi dövücen ha benıdemi dövücen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 iyi bi grup abi beni sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Xaenin said: Kötü bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 opethin altına tekerlek koyalım.hepimiz konsere gitmiş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 di said: Emrecim orasi Adana bebisim. Yayalar icin yapilan kaldirimlari arabalar isgal ettigi icin yolun ortasinda yurumek zorunda kaldigin memleket. Her an kafana 10. kattan cekic civi ve bilimum kesici aletin dusebilecegi ve her an allahina kitabina kayilabilecegi bir yer. Sevkicim dogru soyluyor yane. hala gülüyorum şuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Nakamura said: ginaly said: Opeth grupmuymuş lan? Ben t-shirt markası sanıyordum. yok, benzin istasyonu. değil mi? buarada slow mu çalcaklar yoksa sert mi hıh gitmem valla sölesinler önce anne ben emo oluyorum oluyoroom oldam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Xaenin said: Kötü bir grup. Salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar