Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50-60bölüm sürecek bir anime tavsiyesi arıyorum.

Creus

Öne çıkan mesajlar

50-60bölüm sürecek bir anime arıyorum arkadaşlar pek bilgim yok türler ve isimleri hakkında. ama şuan full metal alchemistin remake ini izliyorum çok sevdim. naruto izledim biraz onuda sevdim. bleach i çok merak ediyorum ama çok uzun olduğundan sonraya attım onu. death note izlemiştim onu da çok sevmiştim.
şimdi bunu da seven bunu sever mantığı ile bana bişeyler önerebilicekmisiniz?
bu arada anime bitmiş olursa tam süper olur.
yani devam etmesin 50-60..hadi çok harikadır ama 80 bölümdür ona da tamam ama 215lere varan şeylere şuan yetişemem ki yetişicek olsam ilk bleach e başlıcam.
şimdiden saolun
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlencelik laylom bir seri değil Evangelion. Depresyondaki bir yönetmenin insanlığa nefretini kusması. Birden fazla izlemen veya sağdan soldan araştırman gerekebilir tam olarak kavrayabilmen için. Ha cult classic orası ayrı

2000 sonrası BONES animeleri izleyebilirsin. Darker than Black, RahXephon, Soul Eater, Bounen no Xamdou, Ouran Host Club. Klasiklerden izlemediysen kesinlikle Cowboy Bebop ve Samurai Champloo. Komedi istersen School Rumble.

Bir çok tavsiye topici var zaten. Tavsiye diye arat Çizgi Dünyası içinde, yığınla bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

champloo yu indiriyorum şimdi.
sevicem gibi. ya evangelion u ztn biliyodum onuda çekiyoruz iki arkadaş giriştik bu söledikleirnizin hepsini indiricem sonra zaten ondan ona ondan ona derken sanırım belli bir zevk oturur daha ayrıntılı bir istekle gelirim : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...