Wylde Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Uzun zamandır iyi not yüzü görmemiştim . Envanterden 80 aldım kendime geldim mutluluğumu paylaşiyim dedim . Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hayırlı uğrulu olsun..30unda da benim sınawım wardarısı başıma iyi geçerse paylaşıcam söz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Böyle şeylere sevinmeyin fani dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 paso iyi not alınca sevinemiyorsun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 2 tane sınavdan 33 aldım hoca vizeleri saymadı bidaha yapıcak bende çok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 of bende atlataydım sınavı bi of off nedir bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Wylde said: Uzun zamandır iyi not yüzü görmemiştim . Envanterden 80 aldım kendime geldim mutluluğumu paylaşiyim dedim . Saygılar çocukken ne güzeldi; "haaayaaat bilgiisii, soooosyaaaal bilgileer" diye uzata uzata, sündüre sündüre derslerimizin isimlerini söylüyorduk, kolaydı da. şimdi şuna bak, envanter falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Oooo ooooo envanter bilanço, ooooo oooo envanter bilançoooooo gibi uzatılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Tebrikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Vatandaşlık diye bir ders vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ev ekonomisi diye ders vardı,ne alakaysa sürekli kısır,patates salatası yapılır yenilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Greeny said: Oooo ooooo envanter bilanço, ooooo oooo envanter bilançoooooo gibi uzatılabilir Ahhh Envanter ooh Bilanço just like this, harder, harder! Daha uygun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 gratz mate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Kartan said: Ev ekonomisi diye ders vardı,ne alakaysa sürekli kısır,patates salatası yapılır yenilirdi. çok stresli bi dersti o. Kızlar rezil olurdu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar