ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Lan günlük, Saat 05:40 CET'de bi anda kendimi dışarı attım. Fotoğraf makinemi alıp 2 metro değiştirerek Stadtpark'a gittim. Kimse yoktu, ben vardığımda hava aydınlanmaya başlamıştı. İki turladım, makro falan denedim, sonra geri 2 metroyla geldim. Bi de metrodan inince bi sıcak pide aldım. Şimdi çayımı da koyayım, bi menemen yapıştırayım, oh mis. Bugün uyumayayım ki uyku düzenime geri döneyim. Salı dersler başlıo lan. Lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 günaydın günlük başım cok agrıyor dün gece yine fazla ictim uykusuz kalıyorum, sürekli icmicem diyorum tekrar iciyorum. bugünde diğer günler gibi ofiste çalışmak ile gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 burası artık çok sıkıcı benim için. gözde bile çok sıkıcı, zaten üç aydır canımı sıkıyor. kezban ya of. bununla aynı sınıfta olmayı reddedeyim ben, hangi dersi seçiyorsa seçmemeyim ki daha az göreyim bunu dönünce hjfh. o zaman hadi hep beraber geri sayalım hem de post kasarız hjgf. 5+31=36 gün kalmış. daha geçen kırk gün vardı ne hızlı geçmiş. yatçaz kalkçaz rusyaya gitçez gelcez belki turkuya gitçez talline geççez bir daha bitecek. stajımı da saymışlar bu arada yanlışlık olmuş. içim rahatladı, kim yapacak 60 gün daha staj yoksa of. öğrenci işlerine saygılar ya. dışarısı günlük güneşlik be, 10 derece falan herhalde. çıkayım bronzlaşayım kjfh. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Günlük hayatta tanışmak istediğim tek bir kız varsa o da şu Gözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 günlük sınavlar bitti, bu boşluk duygusundan çok hoşlandım. dün akşam yine midem iptal oldu bence chicken whopper ve paticik insanı bir araya gelince oluyo bu ağrı das! gitmem gereken doktor sayısı da 5 oldu ivit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 günlük, vakit bi türlü geçmiyo bugün ya saat 23:00 olsun hemen pls. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Günlük çok hastayım, yutkunamıyorum ve; kanlı balgam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oha geçmiş olsun :/ günnük, bugün tablet aldım olm!1 çok zevkli bişey eheh. uğraşiyeez şimdi tabletle. ööle işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 GÜNNÜK HADİ BEN GİDİYOM OTTOYA ÖPTÜM MUJU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 xunn said: kanlı balgam. :( oha resmen drama geçmiş olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 napae said: GÜNNÜK HADİ BEN GİDİYOM OTTOYA ÖPTÜM MUJU bebeğim geç kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 günlük şey geldi aklıma bi kere dondurmacı bana şakadan hoşlanır mısın demişti hayır demiştim öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ardeth said: xunn said: kanlı balgam. :( oha resmen drama geçmiş olsun sdf Keman solom bile yok, dramam bile tam değil lanet olasıca hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 iyi geceler günlük inş yarın diğerlerinden farklı olacak ve uyandıgımda hayatımda birşeylerin değiştigini görmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 günlük annem geldi ^_^_^ bize bi sürü sebze getirdi ^_^_^_^_^ bu akşam enginar yicem ^_^_^_^_^_^_^_^_^ sezonun ilk yenidünyasını yemekteyim ^_______________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hepsini yapacağım cansının yaptıklarının, hepsini... EN ÇOK BANA ENGİNAR YAPACAKSIN ANNE, EN ÇOK BANA. 35 mi kaldı öyle bir şey sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 en çok sana yapacak tabi bebeyim az kaldı dayan ben de nerdeyse 2.5 ayın üstüne yaşıyorum bunları ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hayır buradaki enginarlar bir şeye benzese alıp kendim pişireceğim; ama yani mor yapraklı enginarda bir sorun vardır ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 günlükk 13.sayfanın en basına ben yazıcaktım unutmuşumm..ama en azından sayfada yazım corbada tuzum bulunsun =)) super hüper bir gün bugün..çok çok güzel geçicek eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 günnük pek bi mutluyum bu aralar^^ bahardan mıdır nedir içim içime sığmıyo yani. dün de yazamadım sana ama baya eğlenceli bi gündü. aylardır mutfağa makarna dahi yapmaya girmeyen ben, bugün mücverle çivil midir nedir, işte öyle bi yemek yapmayı öğrendim ehe.(ev kızı mode on) hepsi ot olduğu için babam biraz burun kıvırsa da abim beğendi^^ sanırım vejeteryan olabilirim günnük, buna karar verdim. sebze gibisi yok valla. bi de 1.5 kilo vermişim günnük, irade böyle bişey işte. şimdi de spora gidicem. hadi muk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 karl sanders daha çok albüm çıkarsa keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 günlük, bazı insanları geri kazanmak için harcadığım çabayı başka şeylere harcasaymışım daha yararlı olucakmış benim için, onu anladım. ne istiyolarsa yapsınlar artık, ama yine de benim kapım hep açık onlara. herkesi seviyorum ben. onun dışında, dün topuklu ayakkabıyla 3-4 saat ayakta kalınca bi daha giymemeye karar verdim. sadece ayaklarım değil, duruş biçimimden dolayı tüm vücudum ağrıyo. ama çok da güzel durmuştu. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım ders calısmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 tatildeyim ben her gün ders çalışıyorum ama nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 lan günlük, foreign direct investment'a bağlı offshoring'lerin import-export üzerindeki etkisini anlayamadım galiba. nasıl anlayamam lan? neyse ben anlayamamışsam demekki kimse anlayamaz, curve düşük çıkar. ehere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar