Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 irin said: pogodi said: ağzı her fotoğrafta aynı kızların albümlerine hızlı hızlı bakmak çok güzel oluyokafada aynı açıyla eğik olmalı yoksa tadı olmaz gif yapın sonra onları öylesi daha heycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 elesso ve cılgın ask hayatına selam olsun gunluque. o zaman bu sarkımız butun sevenlere gelsin.dun gece arabada duydum eve geldiğimden beri dinliyorum böyle tatlılık yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 baya uzun bi aradan sonra galiba ilk defa öğleden sonra uyandım. hep erken uyanırdım kalbim ağrıyo ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ölme lan heal basayım dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 cure at öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bu gün kafamın tam manasıyla durduğunu anladığım gündür. dandik bi dersten kaldım ve artık çalışamıyorum. 1 hafta boyunca günde 12 saat çelik yapılarII ve yapı statiği II çalıştım...sevgili günlük yarın büyük gün olcak. eğer o dandik dersi veremezsem sıçtımın resmi olacak. okul 1 sene uzayacak.:S :S:S:S:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 "LL maL vaniLLe" said: tamam sabahlamama olayi yalan oldu da erken kalkma olayi yalan olmicak bu sefer. olabilir de emin degilim. nah yalan olmicak. yine öküz gibi uyudum. 15 dakka sonra da hazirlanip staja gitmem lazim. gitmek istemiyom ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 nah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 günlük şuan evde bulunan son para ile sigara aldım ne yapıcam ben şimdi? bitti para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 domates yiyorum tuzlayıp tuzlayıp durmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Uyudukça daha çok uykum geliyor ya ! Sıcaktan mı acaba ?.. Yeter be off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Günlük nagber, iki gün çok eğlendim, çok mutluydum günlük, yoruldum ama aşırı değdi mutlulukk heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 rakıaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sevgülü günlükcüm, yrn bir arkadaşımı ziyarete bandırmaya gidiceim.ve 5.30da kalkmam lazım.feribotu kaçırırsam ayvayı yerim. daha da şirini akşam o da benle dönücekmiş ^^ centilmen olmak böle bişi günlük sdfs. oley ^^ bari sabahlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 G, şuan msnde 2 ayrı kişiyle tavla oynuyorum. ikisini de yeniyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 of. staj saatlerine koyyim. yarin sabah 9-14 arasi staj. ardindan 4 saat mola. 18-23 arasi yine staj. eykey. otobüsü bekleyene kadar yarim saat gecer zaten. ama seviyorum burasini. annemler bodruma gitcez belki diyince icim gitti mmmh. 4 hafta evde yalniz nasi geccek meraklardayim. olm hadi su herifler bi boostlayamadi ya. erken yatcektim güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 şu ortalamayı hesapladığım kadar derslere çalışaydım en az 0.3 daha fazla olurdu ortalama sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 günlük anan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kimse "BEYLER ANNE DEDİ" demeden herkes anneyi görüp susmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bella said: G, şuan msnde 2 ayrı kişiyle tavla oynuyorum. ikisini de yeniyorum sdfs zuhaerha yendiğin için oynuyorsun bayan yenilince nası çirkefce kaçtığını biliyorum böhü :tuuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 555 said: Bella said: G, şuan msnde 2 ayrı kişiyle tavla oynuyorum. ikisini de yeniyorum sdfs zuhaerha yendiğin için oynuyorsun bayan yenilince nası çirkefce kaçtığını biliyorum böhü :tuuç Tavlada beni yenenen 50.000 TL ödül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ne kazancama bağlı olarak yenebilirim. ödül de direk yazıoymuş ben yenerm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 uykusuzluktan sinirlerim tepemde. gidip 5 saat calistim. bi de azar isittim azcik. bok gibi gecti. 2 saat soora yine gitmem lazim. cok pis küfredesim var. bi de kardesim sinavini gecmis, sevindim onun adina. hayat herkes icin farkli bir yol ciziyor buna inaniyorum. kader diyemem ama, her iste bi ''hayir'' olduguna ve olanlar dogrultusunda dogru yolun cizildigine inaniyorum. cünkü bazen kaybetmek hakkaten kazanmak demek. herkes zamani gelince basarili oluyor. negzel haketti o su an bu rahatligi. sonunda varmak istedigin huzur ise, onu haketmek lazim. onun icin de her daim yilmadan devam etmek lazim. neyse artik. sisteme isyan etmeden önce adam olmak lazim. önümüzde uzun yollar var, ama istersem cocugu koyarim, bilirsiniz. ha ha . cenem düstü gidip yatiyorum burda desperate housewife felsefesi yapmadan önce. AYRICA HÖST ULAN ben vanille istersem cocugu bile koyarim... saygilar. LL cooL vaniLLe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hua ne sacmalamisim lan ben öyle. nur yagmis resmen. simdi sinirlerim yatisti da, sinirlenince cekilmez cirkef bir mahluk oluyormusum ben. evet. insanin poposundan günes isinlari cikmali, mutluluk o demek. evet sdfjfdsj serros gibin oluyorum uykusuz olunca. 1 saatcik yea 1 saatcik. simdi 1 saat vaktim kaldi ama uykum yok. alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yoruldum be günlük bu staj yordu beni hem de çalıştırıyolar tüm dönem 9dakileri geçtim 11deki derslere söylenerek gittm şimdi ceza gibi 6da kalkıyorum her gün.biticek mi ya of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar