napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 günlük, çok değişik duygular içindeyim, bi kaç alakasız duyguyu bi anda yaşıyorum. karmakarışığım ama mutluyum nedense. iyi bişey olucakmış gibi geliyo bana. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 http://www.anilarim.net/portal/images/stories/gunluk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Babama Fırat posteri aldım bugün.Kendime de bahar şaşkını isimli çalışmayı hediye ettim.Ardeth'in doğum gününü kutladım.Yarın sınav var.Yusuf yusuf.Aman aman.Çalışalım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Selam Günlük bugün bilyonerde 1tl kaldığı nerdense aklıma geldi ehe hazır fenerde var oynıyım dedim. 8 maç salladım 1 tlye 49.000 bin veriodu kupon. 8/5 maç tuttu. ne oynarmışım be. ama gitti 49 bin günnük. canım saolsun mcks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sevgili günlük. bu akşam kaşarlı kuşbaşılı pide üstüne sürpriz bir şekilde ortaya çıkan fıramboğazlı çizkeykten yemek durumunda kaldım, ÇOK DELİYDİXHCVXJ XD . bi de yarın sabahın köründe dersim var ama keşke olmasa, napalım kader. alınyazısı. burda ne yazıyosa o. bir şarkıyla veda etmek istiyorum günlük bu gece soon.. biraz sonraaa..aa.. bu kapıdaan son kez çıkıp yinee bişey yapacağııım sonnnra daaa ya hepsini unutmuşum ya. hadin günlük 7:30'da evden çıkmak zorundayım, ne süper değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 günlük bahar mevsiminden nefret ediyorum. sürekli hapşurmaktan gözümün akmasından bıktım. gözler kıpkırmızı ağlamış gibi. bıktım her sene bu alerjiyi çekmekten.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Saeros said: kaşarlı kuşbaşılı pide LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sana geliyorum mat2, sadece 3 saatlik çalışmaylan hemde. bekle beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Denn said: günnük biraz önce abimi baskette yendim. niehe. ehm tamam minik bi torpilim vardı^^ günlük lan bende abimi yeniyorum ama sıkıldım artık 21-3 fln...hiç çekişme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 günlük selam tekrar. sabah 7de kalktım bugün. 9:30da sınava girdim. notebook çantası içindeki kitap ve defter vs. yüzünden eşşek ölüsü gibi ağır. omzum ağrıyo halen ya. bu kez kütüphanede değilim bu arada sdafasd. bilg. lab.dayım. neyse işte... ne desemm... Çok sıkıcı burası ya. Bi ekşın yok, bişey yok. Ders çalışmaktan da baydım zaten. Zorla çalışıyorum. Aha firefox da 3.0.9 versiyonu var dedi şimdi. Çeksem mi :P görüyosun işte günlük. firefoz apdeytine sevinen bi hale geldim burda. hadi görüşürzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Günlük yine hava güzel, pek sıkıntım yok hayatıma bakıyorum iyi ama ben yinede cok sıkılıyor ve daralıyorum anlam veremiyorum. Sen biliyorsan bana söylermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Asdsf=) Sınav çok iyi geçti diye bütün gün gezilir mi günlük?Yani tabi gezmek dediysem normal şartlarda normal insanlar gibi gezmek değil.Yine koşarak,yetişmeye çalışarak gezdik(!).Zilyonuncu kez kitap fuarını ziyaret ettim.-Aman da aman- Gezmeninde bir bedeli olacak heralde=)Gündüz yapılması gereken işler kaldı mı geceye?Kaldı.Gece yapmak için önceden ayrılmış işler var mıydı?Vardı.Bunlar hepsi birbirine kaydı mı?Kaydı.Ohh mis.Hadi bakalım koşmaya devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Günlük nedense garip bir mutluluk var içimde. Olmaması lazım ama anlayamadım nedenini. Yeni aldığım çaydanlıktan olabilir mi acaba. Belki de. Çaykur Rize Turist Çayı da aldım. Oh. İnce belli bardağım da var. Bıktım lan o salak partilerin iğrenç bacardi-cola'larından. Bi de domates çorbası yapayım şöle kaşarlı falan. Ooh. Baklava da yerim. Bu gidişle 30 kg olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 İşler tıkırına ne zaman girecek günlük? Cevabını bilmediğin sorular soruyorum, bil! Dişimin kenarı kırıldı bugün, parçalı hayatım gibi. Sürükleniyoruz bakalım. Bir düzelemedik be günlük. Buralardayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 selam,buraya liseli genc kız gibi yazan erkekler gozumde gay gibi,soylemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kardeş, nickin nutella yerim falan.. o da gay biraz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 neden bence cok erkeksi,afro etkisi var cevizle yiyince,zaten fındıklı kendiliginden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 yok olm, yeni akım böyle. buraya bir erkek olarak yazıyosun, kızlar "aaa ne kadar hassaass, fekat bir o kadar da erkeksiiiğğğ" diyo etkileniyo. yaa, yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ersin karabulut bu ekolden mesela,cOOOoooOOoook iccTeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hah işte, aynen. kapacan sen bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mr_Hand said: hah işte, aynen. kapacan sen bu işi. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Günlük, İstinyepark'taki Beymen'in içine Bej açılmış sonunda, bugün görmek nasip oldu. Çok çok çok güzeldi. Çok yakışıklı garsonlar vardı. Bi tanesi baya kesti, gülüştük falan aghjd.1 tane bayan garson görmedim yalnız. Heralde öğle saatlerinde orası sırf kadın kaynıyo o yüzdendir sjkldf. Ama hayran kaldım ya. <3 Nicholas Cage'in filmine gittim. Knowing. İĞRENÇTİ. Hayatımda bu kadar çirkin bi bilim kurgu filmi daha görmedim. Şimdi dergi falan okuycam biraz çok sıkıldım. öptüm muah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 günnük bu nasıl bi dengesiz havadır ya? dün şort giymiştim bugün montla gezdim. olucak iş değil azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 günlük ne boktan bir hafta. istemediğim halde, bilerek birşey yapmadığım halde herkesle tartışıyorum. ben tartısmıyorum bile aslına bakarsan, bana kıl oluyolar. anlam veremedim. sebebi de ben değişmişim. neyim degişti gunluk kıl oldum. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 günlük kırk yılın başı wow oynayacağım tuttu oyunu kuramıyorum iyimi 2 saattir uğrasıyorum yok rarlar delirtti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar