df Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 SeaGle said: Günlük, mukavemet 2 vizesinden 84 aldım. Mekanik dalında yüksek lisans mı yapsam lan. Benim mukavemet 1 ve statik notlarım da imbaydı çünkü. tam bir makinecisin dostum hakkını vermem gerek. seni tanrının seçtiğini biliyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Aman abi ilahi işlere yakın olursam yüksek gerilim ile kül olurum. O kadar temiz kul olamadım henüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ülser bitti kalp şırfıntısı başladomna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 "From walking -- something; from sitting -- nothing, but carpal tunnel and hemorrhoids." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 evde olmak güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Pasta said: ülser bitti kalp şırfıntısı başladomna off ulser cok feci bisi ya ceken bilir gecmis olsun en icteninden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 sağol =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 çok çok çok güzel bir gün gecirdim günlükkkkkkkk !!!! ovvv yeeaaah taner gibi geziyorum :p bide benm harici bozulmasaydi güzel de bir film izleseydim :( 10 nümera olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kan kusuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben gider yatarım lan. geberiyorum. daha yarın kalkıp koşacaz semirdik zaten ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 cünkü hep ben güzel güzel ders calismayi becermisken, KAAAAK KIZ SOGAN DOGRA diye komutlar/questler vermek zorunda annem! hay allahim. bi elimde kitap diger elimde pattis multitasking'in sinirlarini zorluyorum. cok iyyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bilgisayarın mutfakta ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ayağınla da laptopdan bize laf mı yetiştiriyorsun kız sdf Biz işsizler seni bekliyormuşuz kız fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 battsis mi doğruyacaksın soğan mı? soğan ise battis ile işin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yemek yapcak iste yemek dedigin seyin 2 tane basic ingredientsi var pattis sogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Şu kadının yandan belirişi kadar germedi beni amnesia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 senko said: yemek yapcak iste yemek dedigin seyin 2 tane basic ingredientsi var pattis sogan yağ, tuz, salça, kekik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sparkcaster said: bilgisayarın mutfakta ne işi var ya pattisler kizarirken falan canim sikiliyo, duramiyorum yerimde. ama yemek tarifine de bakiyo olabilirdim, net! http://www.gtfo.ro/wp-content/uploads/2010/10/daily_picdump_509_640_88-550x550.jpg dasaaa said: battsis mi doğruyacaksın soğan mı? soğan ise battis ile işin ne? pattis! sogan su video'ya göndermeydi. http://www.youtube.com/watch?v=Z3vBCMoEtWM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nnvwZWxf8RM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 "Rock sevenlerin ve sevmek isteyenlerin sitesi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Günlük, Yumurcak TV'yi şu an izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bi portal falan açılsa da bana vatandaşlık kaydı, güzel bi iş + ev ile ingiltereye, irlandaya falan yollasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 portala gerek yok, kari bul evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 akila ben karı isterem. ama ingiliz olsun ya da irlandalı olsun.. bi de çabuk olsun. kanadalı amerigalı da olur. sen amerigadasın. bi danış çevrene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar