dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 menengiç kahvesi ile normal kahveyi karıştırdım PGHRRRRRRRRRRRRRRRRRRR bayağı garip oldu vallahi. yapmamak lazım böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0niLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 pazartesileri hic sevmem ama simdi hemen pazartesi gelsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 0niLLe said: . BANLAYIN BUNU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 0niLLe said: . ahhhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Abi karanlıkta oturdum bunu http://www.youtube.com/watch?v=Gr4FN_DOpSk&NR=1 falan dinliyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 0niLLe said: . >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 küheylan said: Günlük akşam Antalya'ya gidiyorum, çok özlediydim lan. yağmur var lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 günlük naber? al dinle bak: http://www.youtube.com/watch?v=nMNDq7Bz8ug&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Günnük Antalya'ya geldim yer gök sel oldu be. Uçak inerken zaten bi bulutların içinden geçtik ki şimşekti, doluydu her tür aksiyon vardı sddsfgsdfg Hava güzel olsun olm yarın falan. olmaz böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ne hiyar bi insanim ya. iletilerimde incredibly busy'ler falan ucusurken, ben busy'nin b'si bile degilim aslinda. YAPAMIYORUM! motivasyonumu kaybettim! babanemler olsa SENDE GÖZ VAR GÖZ!! derdi. yok bende göz falan yok. tembellik var. ya da fazla stres oldum, tikandim. nolcek bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 arada olur öyle. sıkışınca çalışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 msn ver ben motive ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 vaniLLe said: ne hiyar bi insanim ya. iletilerimde incredibly busy'ler falan ucusurken, ben busy'nin b'si bile degilim aslinda. YAPAMIYORUM! motivasyonumu kaybettim! babanemler olsa SENDE GÖZ VAR GÖZ!! derdi. yok bende göz falan yok. tembellik var. ya da fazla stres oldum, tikandim. nolcek bilmiorum. sen ne okuyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ortaokulu bitirmeye calisiyom :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 he dandik bi bölüm yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hmmppfffssss liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 şafak İstanbul! şimdiden bi mutluluk geldi =) sadece "ohuyom ben yeaa.." bahanesini kullanamayacağım o kötü olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi of. yasemince'ye bakayim dedim yutuptan. ilk buldugum videoya tikladim. bu kadar sapiklik olmaz ya. arada slowmotion'a almislar memepopo sahnelerini hep. tekrarliyolar bi de. ne hasta insanlar var. video bozuk sandim meger, videoyu yapan bozukmus=( adamlardaki caresizlik dizboyu. abazalik her daim dorukyillarinda vah vah. http://www.youtube.com/watch?v=dh-w7Xp01EY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 oynatalım uğurcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 link kırık çıktı. kontrol edelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 evet aslinda inanilmaz mesgulüm. calismaya calismakla ;( elle tutulur seylerle deil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 benim niye salak bi kedim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar