senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hatta dur acayim da maden toplayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 senko said: dogru lan bi de 5dakkada bir eveye bakiom artik :/ said: 5dakkada bir eveye bakiom said: 5dakkada bir eveye said: bir eveye said: eveye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mücver yiyen kedimin damak tadı takdire şayan cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bir delinin hatıra defteri mükemmelmiş bildiğin. Adama saygım baya bi kat arttı valla ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kurulum randevusu alırsın, salaklar sisteme işlemeyi unutur. bölüm yemeğine gidersin. ama 22 erkek 1 kız ve erkeklerin 35+ olduğu bi grup olur. bişeler yapmaya kalkarsın, yapacağın kişilerin işi çıkar. başka arkadaşların facebookta götünün dibindeki mekanlarda checkin yapar ama o sırada sen evde oturuyosundur. piç miyiz olm biz? nedir yani bilelim bari en azından kimin tavuğuna kışt dediysek. yeter ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Benim de blogum var artık günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 günlük böyle ertesi sabah hayatında önemli bir başlangıç yapacağında hani için kıpır kıpır olur ya işte öyleyim. sebebide halkların afyonu futbol garip demi. demin babam dalga geçti salaksın kafayı gözü yarıp gel sorucam sana dedi hadi sende de salaksın diye çekinme :) kolay mı günlük 6 yaşımdan bu yana maça giderim ilk kez şampiyonluk görme ihtimalim var hemde deplasmanda. umutlandık utanmayız umarım hadi iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Günlük özge borak ne güzel bi hatunmuş ya, eyvah eyvah izledim aşık oldum kadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 wastyrx said: Benim de blogum var artık günlük. heallalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 degil SeaGle said: Günlük özge borak ne güzel bi hatunmuş ya, eyvah eyvah izledim aşık oldum kadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 of abi yanlış kriterlerdesin http://www.ogrensek.com/wp-content/uploads/2011/01/ozge-borak.jpg kadın doğal güzel lan bi kere. Allah iltimas geçmiş yaratırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Makyajsız hallere göre sıralarsak muhtemelen türk kızlarının tamamına yakınını döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bildigin zevksizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Al sana guzel turk kizi. http://www.birtonresim.com/wp-content/uploads/2011/03/Serenay-Sar%C4%B1kaya-Resimleri-18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yoo 4.5 yetmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bacağına kadar makyaj yapmış, onu sen de yapsan cillop gibi çocuk olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi serenay sarikaya dan bahsediyorz makyaj diyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Siıgıl gösterdiğin hatunu bilmiyorum da o resmi bildiğin çirkin lan.Fena değil bile değil, ÇİRKİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ne diyim mahmut mu diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya ismi var açın bakın abi, makyajı sıfıra yakınsayan bi resim koydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kızın burnu leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ikinci ilkinden bariz daha güzel. tartışmayın boşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hem makinacı hem bursalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 OHA ADAM TOPLAMIŞLAR TANKLA TÜFEKLE GELİN OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar