Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 başına gelince gülemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: gülmeyin lütfen cidden çok mutsuzum :( ya saçma böyle bişeye üzülmen, ben anlamıyorum insanlar nasıl "omg şu master programı için çıldırıyorum" tavırlarında oluyor. olmadıysa başka bişey çıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 *insert coin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 boşver salak bi okulmuş demek ki... o ne lan öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: ve en şanssız. resmen master için başvurduğum ve inanılmaz istediğim okuldan dün kabul aldım. sabah mailimi açtım ve yanlışlıkla atmışlar. böyle birşey olabilir mi? epic fail. cidden ağlasam ağlarım şaun inanılmaz mutsuzum bence sadece böyle birşey benim başıma gelebilir. ahaha belle adina uzuldum ama yani eheh nasi bi okul ya ahaha yanlislikla nasi kabul maili atarsin ahahah lol cok esprili bir ogrenci isleri var veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 fenris said: boşver salak bi okulmuş demek ki... o ne lan öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: başına gelince gülemiyor insan. Benim başıma gelse en çok ben gülerdim sanırım ahahhaha ağlama melis ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Boyattım saçlarımı, hiç bi farkı yok gibi sdfg. Sadece bi ton açıldı ve biraz daha bakırlaştı ama çoğu insanın anlicağını sanmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 40 yaşında kel kadınlar göreceğiz ilerde. Ben de kafamı cilalayıp kafa tokuşturacağım kendileri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 napae said: Boyattım saçlarımı, hiç bi farkı yok gibi sdfg. Sadece bi ton açıldı ve biraz daha bakırlaştı ama çoğu insanın anlicağını sanmıyorum bile.foto isteriz albüme bakalım ne kadar yakışmış :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 birinin böyle mesaj atmasını bekliyordun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Dartanian said: ahahaha resmen gösterip vermemişler. Edit ciddi post: dur daha reddedilmedin üzülmenin alemi yok. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bilsem yazıcam aslında. şöle bişi. dikdörtgen bi binan var. tamam mı bi tarafı uzun, bi tarafı da kısa olarak düşünün. bir de kat sayısı var haliyle __________| [ b] [a] yükseklik de h gibi şimdi ben a,b,h ve kat sayısına göre bunu önden bi poz, yandan bi poz olarak matlab'a çizdirtmek istiyorum. üstünde yük elemanlarının vektörel gösterimi falan da olacak tabii. ha bi de katlarda brace elemanlar falan da olacak. kat aralarında diagonal elemanlar işte. ama nası yapacağımı bilmiyorum inanın. çünkü tam ne yapacağımı da çözemedim. pfff kafam durdu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: resmen master için başvurduğum ve inanılmaz istediğim okuldan dün kabul aldım. sabah mailimi açtım ve yanlışlıkla atmışlar. böyle birşey olabilir mi? epic fail. abi muhteşem ya ahah gösterip de vermemişler tabiri doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 çok büyük gaylik yapmışlar ama. geom 2d/3d kütüphanelerini buşdum sdfsfsdf iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 evdeki sakallı pijamalı adamdan "hiç vaktim yok" diye posta yemek.. işte her kapıdan kapıya gezen satıcının kabusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bugün cidden sabrım deneniyor bence. okul, iyi bir okul. ama duygularımla oynadı.başka okul yapsa valla üzülmicem bu okula takıntım vardı adeta. birkaç saat önce de staj başvurusu yaptığım firma beni pazartesi günü sınavına davet etti. pzt de hukuk sınavım var. o da aricak yanlışlıkla aradık falan dicek abi sinirim bozuldu yemin ediyorum hahah of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Yanlış anlaşılmaktan nefret ediyorum. Mal gibi izah edemedim rezil oldum. Resmen sığır zannediliyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hatalı maili yollayan paspaturmuş.. ortaya çıktı. arda bey? dövelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hava ne güzel ya tam kordonluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 malım ben, onuda yapmışımdır. suratıma sçm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Abim gelsede ben göçsem artık yea ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Saeros said: Bella said: resmen master için başvurduğum ve inanılmaz istediğim okuldan dün kabul aldım. sabah mailimi açtım ve yanlışlıkla atmışlar. böyle birşey olabilir mi? epic fail. abi muhteşem ya ahah gösterip de vermemişler tabiri doğru abi........... hahahahaha sinirden gülüyorum ya, empati yaptim da cok fena lan =/ gecmis ossun yavrum ama diger okul da var en kötü ihtimalle. ss alsana ne demisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ss ile uğraşamam sana mail atarım akşam. her baktığımda maile acı veriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Küfür dolu bi mail at sende cansın, sonra da pardon yanlış attım de eahuehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar