vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ha yani bi de gelip ders calistirsana dese seve seve calistiririm, anlatirim ederim ama gelip öle hazira konmaya calisirsa acimam. ben o kadar calisiyim, sen üstüne otur löp die! yok yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yardım etseniz ölür müsünz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ben ders calistirsam bile kritik noktalari anlatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yumurta kapiya dayaninca hacit beni calistirsana diyenleri olurum de calistirmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aslinda ben hic ders anlatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 günnük. S.M.A.R.T. kayıtları babalara gelmiş diski okuyabiliyorum şu anda. özel bi donanım da yok elimde. adamlar iyi hazırlamış yazılımı :D yalnız bu verileri kopyalamanın yolunu bulmam lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 günlük cumartesiden bu yana 6 sınava girdim pazara kadar 6 tane daha var boğuşmaya devam. gece gece niye selam verdiki günlük niye moralimi alt üst ediyor niye ben silip atmıyorum / atamıyorum of günlük bilemedim bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Günlük lan berbat geçen sınavdan 75 alınca kendimi 90 alıp üzülen tipitipler gibi hissettim. şafak 3 söz verdim hepsini geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gece saat 1'i geçti mi çok acıkıyorum napıcaz onu günnük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 dusa girim ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 dolgu olan dişim ağrıyor. o kadar da tatlı tatlı ağrıyor ki, sürekli alt dişlerimle baskı yapasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sabahladım bakalım. 9da yapay zeka sınavına giricem. patlamam umarım sınavda uyuyakalıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 gene uykusuzum ama bu sefer de başım da uykusuz yani başım dönüyor bi de daha malzeme teslim edicem havada da tam bir "dışarı çıkarsan seni anandan doğduğuna pişman edeceğm oğlüm" tipi var ama yılmayacağım inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 napae said: Sürekli kendimle çelişmekten bıktım la bu aralar. Adeta yalvarıyor bana post. Kay... kay.. bana kay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 sabah heroic imi yaptım.birazda kestirim şimdi ne güzel lan büroda kimsenin olmaması . ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 amerika'nın eyalet eyalet beleş olan kodları http://bulk.resource.org/codes.gov/ ararken buldum, arayan olursa faydası olsun. mekanik, asansör, elektrik yönetmelikleri var. The City of Phoenix Residential Code vs gibi geçiyor işte. başarılı. resmi olduğunu düşündüğüm sitenin amblemi fok sanırım! bu ne laubalilik ameriga!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 gözüm dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Bugün baya boktan bi gün bence. Sabah 5'te uyudum. 9'da kalktım. SANCILARIM VAR. Yarın sınavım var. Yataktan kalkmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Millet çarşıya çıktığında özledim mözledim der, askerlik nasıl der. Biz iş konuşuyoruz anasını satayım adam ordan rapor yazıyor mahkemeye gidicek diye. Ahaha nasıl yaratıklar olduk ya? Şöyle nüfusu 100lere yakın bi sahil kasabasına yerleşesim var. Tekne yapar kendime balık falan tutarım. Hikayeler falan yazarım oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi etabs'ta cidden diklik şartı yok mu şimdi? alla alla çok garip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Patlayıcı madde üretiminde kullanılan nitrogliserin'in boşalmayı geciktirici etkisini hangi hayvan mühendis, nasıl, ne yaparken keşfetti de kullandı inanılmaz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ahahahaha çok iyiymiş :D günnük. realtek NIClerin HAL9000 belasını versin. 01100001011011010110100101101110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yaaaaaay! yegenlerim gelio^^ bu sefer bana 2 saat spongebob izlettiremiceksin serra! acip discovery channel izleyecegiz beraber!! sonra rugan terliklerimizi giyip, sarabimizi yudumlayip analiz yapacagiz!! henüz 3 yasinda olman beni alekeder etmez . ne demisler agac yasken egilööör... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 mekdanılz'da çıtır soğan yedim, fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Alkolik kuzen yeğenini alkol komasına soktu. Almanyada yaşayan alamancı, alkolik Nil Soyad evine gelen 3yaşındaki yeğenine şarap içirdi. Komaya giren yeğen hastaneye kaldırıldı. Alamancı kızın bilgisayarında yapılan ön incelemelerde N'nin tuna nehri kenarında kafasında huni ile koşmayı sevdiği ve henüz araba kullanamadığı öğrenilirken psikologlarca tedavi altına alınmasına karar verildi. Büyükelçiliğin çalışanları devrede "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et"... "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar