Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha yani bi de gelip ders calistirsana dese seve seve calistiririm, anlatirim ederim ama gelip öle hazira konmaya calisirsa acimam.
ben o kadar calisiyim, sen üstüne otur löp die! yok yaaaa.
Mesaj tarihi:
günnük.

S.M.A.R.T. kayıtları babalara gelmiş diski okuyabiliyorum şu anda. özel bi donanım da yok elimde. adamlar iyi hazırlamış yazılımı :D

yalnız bu verileri kopyalamanın yolunu bulmam lazım şimdi.
Mesaj tarihi:
günlük cumartesiden bu yana 6 sınava girdim pazara kadar 6 tane daha var boğuşmaya devam.
gece gece niye selam verdiki günlük niye moralimi alt üst ediyor niye ben silip atmıyorum / atamıyorum of günlük bilemedim bu işleri.
Mesaj tarihi:
gene uykusuzum
ama bu sefer de başım da uykusuz
yani başım dönüyor
bi de daha malzeme teslim edicem
havada da tam bir "dışarı çıkarsan seni anandan doğduğuna pişman edeceğm oğlüm" tipi var
ama yılmayacağım inş
Mesaj tarihi:

amerika'nın eyalet eyalet beleş olan kodları
http://bulk.resource.org/codes.gov/
ararken buldum, arayan olursa faydası olsun.

mekanik, asansör, elektrik yönetmelikleri var. The City of Phoenix Residential Code vs gibi geçiyor işte. başarılı.

resmi olduğunu düşündüğüm sitenin amblemi fok sanırım!

bu ne laubalilik ameriga!!

Mesaj tarihi:
Millet çarşıya çıktığında özledim mözledim der, askerlik nasıl der. Biz iş konuşuyoruz anasını satayım adam ordan rapor yazıyor mahkemeye gidicek diye. Ahaha nasıl yaratıklar olduk ya? Şöyle nüfusu 100lere yakın bi sahil kasabasına yerleşesim var. Tekne yapar kendime balık falan tutarım. Hikayeler falan yazarım oh mis.
Mesaj tarihi:
yaaaaaay!
yegenlerim gelio^^

bu sefer bana 2 saat spongebob izlettiremiceksin serra! acip discovery channel izleyecegiz beraber!! sonra rugan terliklerimizi giyip, sarabimizi yudumlayip analiz yapacagiz!!

henüz 3 yasinda olman beni alekeder etmez .

ne demisler agac yasken egilööör...
Mesaj tarihi:
Alkolik kuzen yeğenini alkol komasına soktu.

Almanyada yaşayan alamancı, alkolik Nil Soyad evine gelen 3yaşındaki yeğenine şarap içirdi. Komaya giren yeğen hastaneye kaldırıldı. Alamancı kızın bilgisayarında yapılan ön incelemelerde N'nin tuna nehri kenarında kafasında huni ile koşmayı sevdiği ve henüz araba kullanamadığı öğrenilirken psikologlarca tedavi altına alınmasına karar verildi.

Büyükelçiliğin çalışanları devrede

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et"... "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...