barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 günlük çok sinirliyim son 2 gündür. terör estiriyorum resmen bulunduğum ortamda. kendime de sinir oldum bu yüzden. sana da sövmeye başlamadan gidiyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 günlük 10 saat yolculuktan sonra evimdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 günlük lanet mimironda wipe üstü wipe yedik bitti raid yatiyorum simdi ii geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 AK AK AK ve dahi AK (avotmat kalaşnikof) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 gunluk deniz'in otobusu kaza yaptı,hani su taksimden donerken gümüşsuyunda itü kampusune giren var ya.hah işte o.kolu alçılı.onumuzdeki hafta sınav haftası,asabiyet kat sayısı 1000e katlamıştır durumda.havalar da ısınıyor,o alcı önce terler,sonra kokar fln off.hyr bi saçmalıktır gidiyor hayatımızda önce hırsızlık şimdi bu.yaleppiim çabuk iyileşse bari.amenamenamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 günlük garden state ne güzel filmmiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Çimbiçme makinası aldı babam.Kafasındaki hain planları anlıyabiliyorum.Ama bakalım beni evde bulabilcekmi bidaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 baba oğlunu çim biçme makinesinden yaptığı kesici ile biçti. oğlunun cesedini parçalara ayırıp şehrin farklı bölgelerindeki konteynerlere atan baba.... lol. güldüm. nedense ağzıma dişçi sonrası garip ilaç tadı geldi bi an.. dişçiler.. bi nalet hippiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 günlük yurda gidiyorum ben ev süperdi ama buna mecburum neyse belki futbol fln oynarız eylenceli olur onun dışında süperim nedense anlayamadım. unutuyorum heralde yavaş yavaş. ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 çok rahatsız bir kişilik olduğuma karar verdim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 reçel kaymak bal kaymaktan sonra kaymağın baklava kaymak, çikolata kaymak, fındık ezmesi kaymak gibi bir çok kullanışını geliştirmiş bulunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 günlük biri beni heallemeli üstüne power world shield atmalı sonra bidaha heallemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 2 tabağa yakın mantı yedim bugün, 7 saattir kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum günlük, çatlicak gibi yedim. allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 günlük bugün de ali nazik yedim. aynı yemeği sürekli olarak yapmamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ali nazik yapıyon yani. inandın mı peki gerçekten ali nazik yaptığına. tuto yap görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tamam yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 kimseye söyleme ama acaip videolar buldum tıkla lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Babacum beni çok korkutuyor günlük, hulk hogan tadında insancanavar resimleri gösteriyor korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 1 aydır yokum sen bile değişmişsin be günlük..Hayat o kadar hızlı değişiyo ki yetişemiyorum yetişmeye de çalışmıyorum.Yoruldum. Emo hissediyorum lan kendimi sürekli bi içimde sıkıntı mutsuzluk.. Kendimi kandırıyorum birşey oluyo yine mutsuz oluyorum başa dönüyoz neyse günlük yazsam uzar gider boşver. Hadi weplada oyuna girdim görüşürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 günlük hala öksürüyorum, allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 değişim günlük değişim.. Her şekilde hem de .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 günlük, yine her zamanki gibi işe geldim yine herzamanki dengesizligim üzerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 günlük hiç bişey hatırlamıyorum 13.30da sınavım var mala bağladım resmen. hayatımdan gereksiz ,işe yaramayan ve yaramayacak olan bi insanı çıkardım ama kötü hissediorum kendimi mutsuzum sanki.. ayrıca bi insanı daha kendi vurdumduymazlığı saolsun çıkardım gene hayatımdan tınlamıyorum pek.. he ona da üzüldüm de ne bileyim haklı olduğumu biliorum ve kendi bilir yani.. anlaşılan bu hafta temizlik haftası. Gereksiz insanları hayattan çıkarma vakti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 günnük, Az önce ööle yemeğimi de yedim. ohş. kütüphanedeyim yine. neyse, kütüphanedeyim diye başlamayayım en iyisi, yoksa yine sayıklıycam "bıktım burdan" diye :P O zaman ne diyoruuzz hmmm... Buena Vista Social Club konseri var ya günnük, ordayım ben işte 28inde. nihoha. Az kaldı işte. O değil de şey geldi aklıma, orta okulda böle bi günlük tutma maceram olmuştu, bu günlüğü geçen ay odamı toparlarken bulmuştum, max. 10 gün yazmışım :D eheh yazdıklarım da hep "aaa o beni düşünüyo, aa ben onu seviyorum bık bık bık" falan. asdfas Böle bi gülümseme oldu yazdıklarımı görünce. Bunlar dışında ne vaarr hmmm... Girdiğim sınavların sonuçları halen açıklanmadı ya... Hah! bi de şey var; dün sıkıntıdan kanvas pantolon aldım gittim sdf. Bugün giydim de, ulan öörenci tayfasının içinde öğretim görevlisi gibi oldum elimde çanta mavi gömlek krem kanvas pantolon falan... Neyse işte, ööle. Son bişey, valla bak yazmayı bırakıcam bundan sora :P birisi var, kendini bilir, görüşemiyorum bayadır doğru düzgün, özledim muhabbetini... Söyliim dedim. Hadi ben bir iki siteye daha bakıp birazdan derse döniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Evet günlük, Saat sabah 11.30da pub a gidip sarhoş olarak Japonca sınavımdan kalacağımı kesinleştirdim. Bir de içerken yanımdan Eric Clapton geçti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar