SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Günlük forumda ebru şallı var yere yatın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 niye yere yatıyoruz lan yere yatınca algılayamayıp saldırmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Louvre'u kalın bile olsa topukluyla gezmeye kalkarsan tabii ki bugün spora gidemezsin şesut hanım. Bugün ev işi yapmaya karar verdim. Yarın, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi spora gideceğim. GAZ! sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaşım için teşekkürler şesu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 xunn said: Paylaşım için teşekkürler şesu. =) Kikikikiki ^^ en sevdiğim renk pembeğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi bi insanın soyismi neden UTKUSEVER olur ve ben bunu typo yapıp farketmeyerek UYKUSEVER olarak yazarım. çok utandım lan hahaha. ayrıca ehliyeti olan ve araba kullanmayı bilen 3 adam nasıl olurda http://www.dersimizdireksiyon.net/Trafik%20Tanzim%20%C4%B0%C5%9Faretleri/yol%20ver.jpg şu tabelayı (yol ver) TERS TAKAR !. 1 tanede değil 17 tane tabela takıyosun kontrol etmesem öyle kalacak. hepsi ters lan. yani biraz zeka olsun ya içinizde. az bişi çok değil. tamam benim kadar zeki olamaz kimse ama anlamıyorum neden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 şu patronlar daha az politik konuşsalar hayatları çok mu değişir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Sezgin yine azarladı mı lan patronun? Zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Sezgin beceremiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Baya tutuk bir arkadaş zaten farkettiysen. Böyle bir arka plan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ne azarlaması lan, karşılıklı atarlanıyoruz adamla. ama sonuç 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 erkek adam öleceğini bilse bile atarını yapar ve dalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 100$lık seminere "hadi hadi o $25 olur öğrenciye ya.. akşam pazarı olm.." maili attım.. "du bakalım bi.. öğrenci için $25 öde sen. ana! bedavaya nasıl üye oldun ki sen yahu!! O_O" mailı aldım.. özetle akşam pazarı taktiğine hâlâ yüzsüzlükle devam ediyorum. "$25'a bi sene üye yapın siz beni. bi de ben bedava izleyim seminarı? olmadı konuşmanın recorded olarak halini verirsiniz. dökümünü verirsiniz ama en olmadı." diye zorluyorum.. ÜLKEMİZİN ALIN TERİ İLE KAZANILMIŞ, GÜÇLÜKLE DENKLEŞTİRİLMİŞ PARASINI GAVURA BU KADAR KOLAY KAPTIRAMAYIZ ARKADAŞLAR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ahahaha çingene force olmuş dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Macır da olabilir tabi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ağlıyorum kadına da du bakalım. emailı chat ortamına çevirdim zaten. "mail kasıyor rose.. msn ver oradan devam edelim bebeem.. florida'ya gelince kızgın kumlara yatırıcam seni... ama şimdi üyelik işini bağla sen.. ok.. tşk, bye" diyeceğim az devam ederse. ya da benim süper yalan dolan üyeliğimi iptal edicek ve bende ühühü diyeceğim.. //yalnız hâlâ cevap gelmedi.. T_T //edit 2. "I have a suggestion; I was thinking maybe you could cost share this with your fellow classmates. " dedi GAME OVER INSERT COIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Şu incisözlük jargonu nerden çıktıysa başımıza. Varoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 haklisin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 panpanı yisinler sinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ders çalışma motivasyonu artık 0 olmuş onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 günlük titriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Dürüst olunca elime anca acı/sıkıntı geçiyor günlük. Bende yalan söylücem mümkün mertebe artık karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum günlük.çok mutluydum, ayaklarım yere basmıyordu bu gün enstitüden aldığım belgedeki "tahmini mezuniyet tarihi 2014-2015 güz yaıyılı sonu" yazısını görene kadar.iş ciddi, bağladık en az 4-5 yılı.dışarıda kazanabileceğimin yarısından daha az bi maaşa :/ uzun vadede görürüm umarım artılarını. ha bir de mart ayından sağ çıkarsam çok sevinicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 i lav microsoft muhendisleri i lav wallflower i lav wiener filter makale dedigin boyle olur iste ama hala sleeping persona cozum degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 uzun zamandır böylesine sinirlenmemiştim,insan sevmek için nedenim kalmıyor resmen.uyuyamayınca yazdım valla mesaj,çello o mesajı hakketti,ister cevap verir ister vermez orasını bilemem.çalışmalara da bundan sonra belki giderim beli gitmem.insanlar davranıslarından sorumlu olduklarını öğrensinler artık. 30 yaşında adamsın.ben de senin 17 yaşındaki özel ders öğrencin değilim öyle enseye şaplak sammiyeti kurabilceğin. neyse dünya gözüyle nükhet duruyla şarkı söyledim ya o bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar