Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pff aptal Londra newbie leri yüzünden evimin önünde ineceğime yarım saat yürümek zorunda kaldım. Hayatlarında gece otobüsüne binmemişler, bir dönüp 4 senedir şurda yaşayan adamın lafını dinlersin dimi? Yok, kıçımı yırttım olmadı.

Neyse ama arkadaşım kapıma kinder süpriz bırakmış, onu görünce yumuşadım asasdfg.
Mesaj tarihi:
Sabah 7 buçukta anca uyudum. Yarım saat önce de kalktım. Günün ilerleyen saatlerinde bi yerlerde bayılıp kalıcam heralde. İçkiye harcadığım parayı sevmiyorum bi de. Başım da ağrıyo sdfsd.
Mesaj tarihi:
Hea bende pek bişi içmedim ama üstümden tır geçmiş gibi hissediorum. O_o Bugün benim ufaklığın doum günüsü bide, yarın da dışarı çıkıcam. O dışarı çıkıcaklarım dün istediğim şeyi yapsalar pek bi şukela olar. Yetkililere sesleniyorum görün burayı fasd
Mesaj tarihi:
hahahaha adam aştide yazıhanelerde karga taşımacılığı yasaktır diye anons yaptı. (kargo diyecekti)

pırısstt diye bi ses cıkardım muavin şaşırdı.
Mesaj tarihi:
O gene yanlışlıkla demiş. Beypazarında gezerkene belediye anons geçmişti 1 adet küçük baş hayvan bulunmuştur duyurulur.. die afasd. İlk yolculuğum biraz tatsız geçmeseydi sevebilirdim bile orayı :D
Mesaj tarihi:
bizim arkadaş böyle gram hesabı yapanlara şey derdi hep, 'Lan ben tuvalete gidince zaten 3 kilo veriyorum neyin hesabını yapıyorsunuz?' falan (az edep çerçevesine uydurdum yoksa komikti o anlatırkene)
Mesaj tarihi:
eve çıktığım günden bu yana ilk defa bu kadar üşengeç oldum
hastalıktan galiba
buzlukta duran pizzayı unutmuştum ben 2 aydır ordalar lan
onu mikrodalgaya atıp yedim
iyi bi yere gitmez bu iş.
neyse kendime gelmekte pek istemiyom. biri gelip evi toplasın sadece yeterli
Mesaj tarihi:
neden bilmiyorum, vakit öldürüp ondan sonra batıya ışınlanmak istiyorum.
mesela şimdi heman amerikanya kıtasına ışınlanıyım. 7saat falan mı fark var minimum. 15:42 di mi mesela.. harika işte. bi öğle üstü atıştırması yapar bişiler çalışırım ve orada saat 22:42gibi olunca çine ışınlanırım..

zaman da geri mi gidiyorum?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...