sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Pff aptal Londra newbie leri yüzünden evimin önünde ineceğime yarım saat yürümek zorunda kaldım. Hayatlarında gece otobüsüne binmemişler, bir dönüp 4 senedir şurda yaşayan adamın lafını dinlersin dimi? Yok, kıçımı yırttım olmadı. Neyse ama arkadaşım kapıma kinder süpriz bırakmış, onu görünce yumuşadım asasdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Sabah 7 buçukta anca uyudum. Yarım saat önce de kalktım. Günün ilerleyen saatlerinde bi yerlerde bayılıp kalıcam heralde. İçkiye harcadığım parayı sevmiyorum bi de. Başım da ağrıyo sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hea bende pek bişi içmedim ama üstümden tır geçmiş gibi hissediorum. O_o Bugün benim ufaklığın doum günüsü bide, yarın da dışarı çıkıcam. O dışarı çıkıcaklarım dün istediğim şeyi yapsalar pek bi şukela olar. Yetkililere sesleniyorum görün burayı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hahahaha adam aştide yazıhanelerde karga taşımacılığı yasaktır diye anons yaptı. (kargo diyecekti) pırısstt diye bi ses cıkardım muavin şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 O gene yanlışlıkla demiş. Beypazarında gezerkene belediye anons geçmişti 1 adet küçük baş hayvan bulunmuştur duyurulur.. die afasd. İlk yolculuğum biraz tatsız geçmeseydi sevebilirdim bile orayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 irin said: beni bu rakıya alıştırmayacaklardı arkadaş. dünyayı yiyorum üstelik yanında meeh aynen ne bicim bi sey obur oldum gerci ben biranın yanında da yaklaşık 500 gr cerez yiyiyorum slşkdagşkladsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bizim arkadaş böyle gram hesabı yapanlara şey derdi hep, 'Lan ben tuvalete gidince zaten 3 kilo veriyorum neyin hesabını yapıyorsunuz?' falan (az edep çerçevesine uydurdum yoksa komikti o anlatırkene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bi de teyzem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aksama golbasi raki meze ohhh misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 wastyrx said: bizim arkadaş böyle gram hesabı yapanlara şey derdi hep, 'Lan ben tuvalete gidince zaten 3 kilo veriyorum neyin hesabını yapıyorsunuz?' falan (az edep çerçevesine uydurdum yoksa komikti o anlatırkene) :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pascalnouman said: aksama golbasi raki meze ohhh misss galbimi yaktın numan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Günlük,naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aptalım ben yasdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 katılıyorum.. (tanımam etmem, maksat sinir edici mesaj atmak) paticik diye isim mi olur ya! ben size4-5harfli güzel isimler bulayım, site adını değiştirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 eve çıktığım günden bu yana ilk defa bu kadar üşengeç oldum hastalıktan galiba buzlukta duran pizzayı unutmuştum ben 2 aydır ordalar lan onu mikrodalgaya atıp yedim iyi bi yere gitmez bu iş. neyse kendime gelmekte pek istemiyom. biri gelip evi toplasın sadece yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 buzluktaysa birşey olmaz pompiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/Urunler/51_big.jpg dolapta 3 tane bundan buldum lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nolcak benim bu halim be usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0myjv1YFM4w şu şarkının sözlerini ben yazdım galiba geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Dün üstüme sinen sigara kokusundan o kadar iğrendim ki yine sigarayı bırakmaya karar verdim sdfgh. Bugün hiç içmedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 saclara da siner o sen almassın kokusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Alıyorum gayet kokuyu. sdnhjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 of kim ders caliscak simdi. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 neden bilmiyorum, vakit öldürüp ondan sonra batıya ışınlanmak istiyorum. mesela şimdi heman amerikanya kıtasına ışınlanıyım. 7saat falan mı fark var minimum. 15:42 di mi mesela.. harika işte. bi öğle üstü atıştırması yapar bişiler çalışırım ve orada saat 22:42gibi olunca çine ışınlanırım.. zaman da geri mi gidiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar