Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 en çok beni özledin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 En çok kim seviyosa onu özledim. Bi anket açayım da oylayalım beni en çok kim seviyomuş. Kendimi taş bir kız gibi hissediyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 günnük bu kadar kötü başlayan bi günün böyle mükemmel bi şekilde bitmesi garip diil miydi sence de? bence öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Günnük kafam bi milyon, naza ne dediğimi hatırlamıyom, fatihe domuz gribi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 canım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 aşgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bir an evvel gecesi sadece 4 saate düşen sevgili finlandiyadan kurtulmazsam, uykusuzluğun yol açacağı sağlık problemleri beni bekliyor bence. insomnia oldum, gözlerimin altı çok fena ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 AKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hihiyt çok mutluyum günlük. pazar olsun hemen. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 3 yıl bitti gitti içimde dev gibi boşluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Lise bitti mi sonunda Yunus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 liseler 4 yıl artık lo, ben üstten ders alıp 3 yılda bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sevgili idiot. tüm planlarimdan vazgectim. ne bara gidicem, ne de sinemaya. basim agriyo. hos zaten o bar ortamsindan zati hoslanmiyorum. bayiyorum. alkol icesim de yok gg. sinemaya da sali günü gitcem mmh. neetsem netsem.. bi de lan alala sorun bende mi acaba hmfs hmfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 of günlük, görmemiş gibi dört dondurma yedim bugün, midem bi acaip oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 lan ben sana o kediyi avatar yabma demedim mi! ama güzel olmus mauu. ciddiye alinmamasi gereken bir adammisim ben meger.. evet adam.. bu arada demin, secmis oldugum su yolun benim icin en iyisi olacagini bir kez daha anlamis bulunmaktayim. sevindim. ama su staj yerlerinden bir haber gelse, ve ben basvuru yapmaya devam etsem cok daha mutlu olacagim. ver elini p.tesi artik. yarin güzel bi gün olcak. görüsürüz sevgili idiot.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kaldı 164 yan karakola görevlendirmem geldi. Yeni bir heyecan yeni bir ortam bakalm nası olacak umarım buradan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 off lan gene yenildik halısahada. sıfır yetenek var bende de ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 günlük yorgunluktan ölmek diye buna denir sanırım ya da bu yorgunluksa diğerleri neydi... nasıl dayanıcam gelecek gunlere bilmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gün 58 kediler tüm eve hakim oldu sanırım hepimizi öldürcekler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 şuan kendimi odama kitledim korkuyla oturuyorum dışardan tırmalama sesleri geliyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Günlük 3 saattir kesintisiz kahkaha atıyorum ama öyle böyle değil nefessiz kalıyorum resmen. Annem en sonunda bir sakinleştirici vereyim mi falan dedi herşeye gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 uykum var nan nicedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 günlük demin monte special diye karpuzlu votkalı bişe içtim hayran kaldım.bide çok yoruldum günlük duş alıp yatıcam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yağmur yağıyor yarın sınavlar başlıyor göth ekonomi hocası yine geçirmeyecek biliyorum onun kel kafasına smaç basmak istiyorum günlük evet evet hatta ilk once panyaya pas atarak sonra potaya alley oop yapmam lazım daha da guzelide hidrolik olmadıgından panya kırılıcak şekilde basınc uygulamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 günlük dağa çıkıyorum görü$ürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar