Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir an evvel gecesi sadece 4 saate düşen sevgili finlandiyadan kurtulmazsam, uykusuzluğun yol açacağı sağlık problemleri beni bekliyor bence.

insomnia oldum, gözlerimin altı çok fena ya sdf.
Mesaj tarihi:
sevgili idiot.
tüm planlarimdan vazgectim. ne bara gidicem, ne de sinemaya.
basim agriyo. hos zaten o bar ortamsindan zati hoslanmiyorum. bayiyorum. alkol icesim de yok gg.
sinemaya da sali günü gitcem mmh. neetsem netsem..
bi de lan alala sorun bende mi acaba hmfs hmfss.
Mesaj tarihi:
lan ben sana o kediyi avatar yabma demedim mi!
ama güzel olmus mauu. ciddiye alinmamasi gereken bir adammisim ben meger.. evet adam..

bu arada demin, secmis oldugum su yolun benim icin en iyisi olacagini bir kez daha anlamis bulunmaktayim.
sevindim. ama su staj yerlerinden bir haber gelse, ve ben basvuru yapmaya devam etsem cok daha mutlu olacagim. ver elini p.tesi artik. yarin güzel bi gün olcak.
görüsürüz sevgili idiot..
Mesaj tarihi:
Günlük 3 saattir kesintisiz kahkaha atıyorum ama öyle böyle değil nefessiz kalıyorum resmen. Annem en sonunda bir sakinleştirici vereyim mi falan dedi herşeye gülüyorum.
Mesaj tarihi:
Yağmur yağıyor yarın sınavlar başlıyor göth ekonomi hocası yine geçirmeyecek biliyorum onun kel kafasına smaç basmak istiyorum günlük evet evet hatta ilk once panyaya pas atarak sonra potaya alley oop yapmam lazım daha da guzelide hidrolik olmadıgından panya kırılıcak şekilde basınc uygulamak istiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...