SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 benzinin litresi kaç para biliyo mu o ihtiyar şekerli benzinle yakarım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 seagle görünce karı var diye girdim yokmuş hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yaşlı bilge kadın tükürüklü öpücükle saldırır... rpg gibi oldu bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sipeyskeyk said: seagle görünce karı var diye girdim yokmuş hadi bb paticikte ne karısı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yaşlı bilgeye karşı atomic punch kartımı kullanıyorum dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bugün ilk aşkımla karşılaştım günnük 8 sene sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 3 saatt film indirmeye uğraştım,çaba sarfettim,indirdim de...gel gör ki bu kadar kötü kalite,bu kadar iğrenç sesler...içbir yerde yok.Offf, torrentten film indirmeye giriş dersi falan açılsın ben onu alayım bence...alayım yani,olmayacak böyle.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Benim gibi yap birilerine indirt ^^ Elenktrinkler gitti die arkadaşıma gittim günlük. Ablası biz oturup tv izlerkene 'Çocukla ilgilensene lan öküz görmüon mu derdi var çocuğun nası bakıo tvye falan' diye bi çıkıştı. Normal hali o onun diyince baa baktı beele bi.. Aceba nası bakıom lan beele zombüea muamelesi yabıolar bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hala hoop tereyağlı ballı ekmek çekti canım. gidip yiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi de susam sokağı gelmiş geçmiş en iyi çocuk programı olabilir olm. olurda çocuum olursa onları vhs ile büyüten tek baba ben olacağım sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 HAYIR BEN OLUCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Önce kız bulunda sonra düşünürüz baba olabilir misiniz olamaz mısınız falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 seagle burdaysa bi yerde kız var demektir rahat ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yaz için staj başvurularında bulundum. Oyş çok heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kız dediniz gelmiş işte, bana bulaşmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yani kimene aslında da günlük burası en nihayetinde. merhaba işten geldim 3 gündür lavaboda biriken kupaları yıkadım yemek yaptım/yedim/yıkadım ütü yaptım, ütü yaparken amaçsızca sülümandır canlı paradır bunları izledim ojemi sürdüm kurusun diye bekliyorum gossip girl izleyecektim yarına kaldı resmen akşam 7.30du son saate baktığımda ne zaman 00.24 oldu anlamadım çok yorgunum muhasebeden de geçmişim pazarlamayı zaten verdim kaldı üretim yönetimi, ondan da geçince rahat rahat köyüme gidip tavuk besleyebilirim uyumak istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 keyfim yok, canım sıkkın, bi sürü iş var, sorunlar var vs. 8'de yatcaktım, sırf doğum günüm 27'si diye oturdum bu saate.. yatabilirim artık.. geçen sene şu an itibariyle karanlık ormanlarda kayıyordum, sonra gidip dağ evinde arkadaşlarla doğum günümü kutladım, yarın akşam da başka yerde kutladım. bu doğum günümde tek başıma yurtta kalıyorum, okul bomboş, yarın 6.30'da kalkıcam işe gitcem, sonra uçağa atlayıp ankaraya gitcem. biraz insan görcem neyseki.. ama olsun, 9 senelik pati maceramda ilk kez doğum günü başlığım açıldı (barbu'ya teşekkür), özenirdim ama bişi olmuomuş başlık olunca :) hadi ii geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Günlük askere gitsem bu adamların tekrar beni işe alacakları belirsiz. Yüksek lisans dersim zaten patladı okul sıkıntılarda. Hayatımdaki tüm artıların biranda bitebilme ihtimali ürkütücü. Psikolojik destek lazım elemanlardan, yardımcı lazım. Benim istemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 günnük. zam aldım. YÜRRÜ BEE!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 günlük son sınavım bugün. hadi bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 şşşş günaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 günlük iş yerinde bunalıyorum eve gidince de bunalıyorum kafam karısık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^__^_^_^_^_^_^_^_^_^_^__^_^_^_^_^_^_^__^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ya hako şunu koyma seni her seferinde gökhan sanıyorum ÇOK ACIKTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar