dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hacı bi oralet ver çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Writingi de verdik. Kaldı reading. E ama pazartesi öğlene de konulmazki sınav canım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 arkadas bileklerim gene sismis her mactan sonra aynı terane ayarlamicam valla bi daha mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 günlükçüm hava çogzel yarın cumartesi haydi spora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hava güzel ama kolumu kanadımı kırmışlar gibiler yatıciz belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Önce anneme kulaklık sonra eski kız arkadaşla buluşma sonra başka ^_^ biriyle buluşma ve uyuma... günlük planım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 4te finalim var, ders çalışırkene uzun hava dinliyorum. bi arkadaş paylaşmış, dinleyeyim dedim,nedense çok da güzel geldi, konsantrasyon sağladı en temizinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 2 gündür evdeki telefon hatlarında bi bozukluk var. İnternete de giremiyorum. Topladım çalışma masamın üstündeki eşyaları, babamın fabrikasına geldim sdfjkls. Burda çalışıcam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 danışman hocam tatile falan gitme, okula gel projeni kolayla dedi. 1 yıldır tatil yapmıyorum AMA YAAA diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dasaaa said: baya tatil gibi bi gün oldu. sadece sert, döküm plastiğin üst tarafı gevrek şekilde, tozlu kırılmış durumlarında polimerin epoxyden daha iyi sonuç verdiğini öğrendim... meh... sinterle üretilen metal parçalar da dökümden daha dayanıklıymış. yarın bigün vites kutusu işibne girersen haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hastayım ciğerim ayrı burnum ayrı ötüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 oleyyyy bugün eniştemin çukurcadaki askerliği sona erdi:S bize göz açıp kapayana kadar geçti ama bi de ona sormak lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Son 2-3 gündür üstümdeki huzursuzlugun nedeni belli oldu,hayat bu sefer en yakınımdakine cok kötü bir şamar atti günlük...:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 pazara bilet bulamadım fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Günlük vize/final haftalarında çok fazla para harcıyorum. Yemekhaneden yiyemiyorsun falan, öküz gibi para gidiyor. Sağlıksız birde, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yoruldum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 SeaGle said: Günlük vize/final haftalarında çok fazla para harcıyorum. Yemekhaneden yiyemiyorsun falan, öküz gibi para gidiyor. Sağlıksız birde, çok. ekmek arası yap evden eheueeu yada 2 elma at çantaya al sana sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Evde yapmaya da malzeme lazım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 2 mağrul yaprağı bi dilim peynir bi domatizz al sana ender saraç tostu.ha ekmek de esssmer olcak=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aa 36 saattir uyanıkmışım lan çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Annem üzülüo die doktora gittim beele beele uyuyamıyorum dedim. İlaç verdi doktorda seninkisi hafif ilaçla geçmez sen möösün dedi ei dedim 1 saat önce falan içtim ilacı ama hala bişiler olmadı O_o yetoluk bende mi ilaçta mı bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 nananananananananana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 gün içinde ankara-konya-ankara-istanbul.. olabilirdi. ama ankarada kaldım günlük. imdat günlük. kurtar günlük. s.o.s günlük. help günlük ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar