Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Günlükçüm Bugun süleyman ile tum gun resmen para harcadik. O istediğim svarosvki tasli ayakkabiyi aldim ohş ask gibi ayakkabi. Yilbasinda parlicam gunluk Bu aksam süleyman bizde. Beraber uyiciğiz ehuhe batman'a gidicem ya ozlicekmis. Hadi günlükçüm Optscskib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 günlük, süper bir ay beni bekliyor eğer ilk 15 gününde sıkı çalışırsam. önce allahın cezası finansalı atlatmam lazım. sonra konser. sonra en yakın arkadaşım gelicek buraya! yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 insanın yılbaşında yapacak hiçbişeyi olmayınca hiç keyifli olmuyo yeni yılı beklemek günlük. çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 haber bunu türk mühendisler mi yaptı? bunu yazmaya gerek var mı be? abi çok saçma, bunu yapamazsa bi sorun var demektir zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ilişkinin bitmesi ve ardından gelen dönem sancılıdır,unutur gibi olduktan sonra onun hala ne yapıp yapmadığını kontrol etmek saçmadır ama yapılır,unutup hayatına devam etmek başka birinin hayatında olmasını gerektirirken,unuttum dediğin insanı 1.5 yıl sonra görüp tüm enerjinin çekilmesi paha biçilemez!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Günlük bugün bir şairden alıntı yaparak sordum hayal dünyama.. Ressam kardeş, ölümün rengini boyadın mı hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 pastırma+yumurta+çedar üçlüsünden omlet yaptım yedim bi 15dk önce. var ya ressamı da ölüyü de diriltir. yasal uyarı: pastırma bir yunan icadıdır. yumurtayı ilk yunanlılar kırdılar cheddar yunanistanda yapıldı omlet yunanlılara ait bir tekniktir tavalitis ilk defa yunanlılar tarafından bulunmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bugün Koreden yeni gelen bir arkadaş Seoul çok kasvetli her taraf gökdelen Samsun'u daha çok seviyorum özledim dedi. içimde kafa atıp oraya yığma isteği doğdu bir anda. ne insanlar var günlük ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 baş ağrısı hiç hoş bir şey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 mouse cok agir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yetersizce alkol aldıktan sora eve dönüş yolunda gelişen diyalog.. kuzenin ışıklardaki hırçın kalkışına mütakıben ; arkadaş: heh afferin canbek, tam da polisin önünde !.. canbek : bişi olmaz, kim olduğumu anlamamışlardır.. 2 sn lik dumur ve araba kopar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 uykum yok günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 foto mak kılıfım sonunda geldi cok sık hemi de kullanıslı tlf da kayıt ettirmis peder saolsun bugun yarın gelir su an bunları da yepiesyeni laptopumdan yaziyorum yeni yıla upgrade olmus bi sekilde giricem zannedersem tek bi eksigim kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Tam 1 yıl önce uyandığımda camdan bakmıştım, Vatikan vardı karşıda.. İşim gücüm yok, kafama göre geziyordum güzel güzel. Bugün 6.30'da kalkıp aklıma bunlar gelince üzülüyorum günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaaa said: pastırma+yumurta+çedar... ölecen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi bak bi pazar günü brunch falan yapalm. dalalım böle bi ucundan pastırmalı yumurtaya.. var ya can gelecek, force gelecek vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 evde su ve ekmek kalmamış günlük =( nescafe ve franbuazlı cheesecake ile hayatta kalmaya çalışıyorum..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ekmek bulamadığı için cheesecake yiyen genç isyan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahaha cheesecake arası salamlı sandiviç yap bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 la günlük napsak ne etsek çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaaa said: abi bak bi pazar günü brunch falan yapalm. dalalım böle bi ucundan pastırmalı yumurtaya.. var ya can gelecek, force gelecek vallahi hayvani yerim keyfim yerindeyse de, haftasonları iptalim bu aralar :) haftasonlarımın içine eden eğitimim bitince hallederiz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ardeth said: ahaha cheesecake arası salamlı sandiviç yap bari ekmek arası pilav üstü döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben ekmek arası kurufasulye+mayonez koyunca kardeşim error vermişti. anında yiyecek sadece onlar vardı o sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hastayım hala yarın yılbaşısı bir de hasta hasta giricem,yeni seneye bütün sene öyle geçicek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 oha yarın yılbaşı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar