Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban beynini 5saatliğine ardeth'in beynine bağlayabilir miyim!

please

pretty please?

ha bi de hızlı bilgisayarları kuracakmışsınız falan bişiler

abi çinlilerin dediğini anlamıyorum ben hiç. anlaşamadık bi türlü
Mesaj tarihi:
başvuracağım okullardaki hocalara mail atarken süper bir giriş cümlesi buldum %100 geri dönüş alıyor (eskiden daha azdı sdf)

Greetings,

I am a student with B.S in genetics and M.S in physics. I am working on a thesis
encompassing topics like symplectic formalism of lagrangian mechanics on
tangent bundle, construction of global lagrangians, inequiavalent lagrangians and cohomolgy.

Mesaj tarihi:
dasaaa said:
...

abi çinlilerin dediğini anlamıyorum ben hiç. anlaşamadık bi türlü

off olm çinliyle anlaşmaya çalışmak çok zor bişey lan. 50 saat anlatırsın "tamam anladım" der sonra yine bildiğini okur bunlar. tekrar anlatırsın "haa tamam yaa" der, yine başka bi bildiğini okur bu kez.
Mesaj tarihi:
bi de günnük büyüdük lan çaktırmadan. bi arkadaşı daha 25 yaptık bu akşam. askerlik falan da bitti. boku yedik anlayacaın.

o değil de geyik geceydi ya sdfsa şemsiyeyi unutmasaydım arkadaşın arabada bi de...
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

e o zaman bu yüksek lisans okulları neden hep çinlileri alıyo lan? bizim gibi anlayışlı insanları alsınlar biraz da hey allam kırolar

adamlar çok yayıldı. dünyanın en kolpa makalelerini bile networkleriyle en iyi journallarda bastırabiliyolar. bir de çok solid olmasa da çok çalışabiliyolar.

türklerin de çalışanı harbi iyi çalışıyo şimdi.
Mesaj tarihi:
Günlük, toplam 4 buçuk senelik öğrencilik hayatımda ilk kez bir sınava geç kaldım. Uyanamadım. Cepten arkadaşımı arayıp asistana verdirttim telefonu. Asistan koşa koşa hocanın odasına gitti. Hocaya anlattım derdimi, 40 dakika sonra okulda olucam dedim, nası yapsak hocam dedim. Yürü git lan evine make-up sınavı yapıcam haftaya dedi. Ağzından öpmek istedim o an.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Günlük, toplam 4 buçuk senelik öğrencilik hayatımda ilk kez bir sınava geç kaldım. Uyanamadım. Cepten arkadaşımı arayıp asistana verdirttim telefonu. Asistan koşa koşa hocanın odasına gitti. Hocaya anlattım derdimi, 40 dakika sonra okulda olucam dedim, nası yapsak hocam dedim. Yürü git lan evine make-up sınavı yapıcam haftaya dedi. Ağzından öpmek istedim o an.

Make-up sınavında o senin ağzından öpmesin ?
Mesaj tarihi:
yok, make-up sınavları genelde daha kolay oluyormuş adamın. tecrübeli arkadaşlardan hemen bilgi aldım. hatta çalışırken çözdüğümüz geçmiş 2 senenin sorularını bile sorabilirmiş.

Böyle bir durumdan resmen win-win olarak çıkacağım sanırım.
Mesaj tarihi:
Holy said:

yok, make-up sınavları genelde daha kolay oluyormuş adamın. tecrübeli arkadaşlardan hemen bilgi aldım. hatta çalışırken çözdüğümüz geçmiş 2 senenin sorularını bile sorabilirmiş.

Böyle bir durumdan resmen win-win olarak çıkacağım sanırım.

süfermiş lam, bizim hocalar olsaydı 'sen kimsin? zamanında gelseydin.. sen kimdin?' şeklinde cevaplarlardı ahaha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...