dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 fizban beynini 5saatliğine ardeth'in beynine bağlayabilir miyim! please pretty please? ha bi de hızlı bilgisayarları kuracakmışsınız falan bişiler abi çinlilerin dediğini anlamıyorum ben hiç. anlaşamadık bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kendininkini yaktın sıra onlarınkilere mi geldi dasaaa ? bırak o elektrotları. ilaçlarını aldın mı sen bugün bakayım ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 onların ki benimkinden yanıktır.. bilgi ve kapasite bakımından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kütüphaneye gitçem çok heyecanlıyım inşallah kar yağar allam nolur yağsın amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 başvuracağım okullardaki hocalara mail atarken süper bir giriş cümlesi buldum %100 geri dönüş alıyor (eskiden daha azdı sdf) Greetings, I am a student with B.S in genetics and M.S in physics. I am working on a thesis encompassing topics like symplectic formalism of lagrangian mechanics on tangent bundle, construction of global lagrangians, inequiavalent lagrangians and cohomolgy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 adam da ne diyon lan küfür mü ediyon diye geri mi dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 fede said: adam da ne diyon lan küfür mü ediyon diye geri mi dönüyo yok abi zaten orda yazan konuyu çalışan insanlara atıyoum o yüzden sempati duyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 dasaaa said: ... abi çinlilerin dediğini anlamıyorum ben hiç. anlaşamadık bi türlü off olm çinliyle anlaşmaya çalışmak çok zor bişey lan. 50 saat anlatırsın "tamam anladım" der sonra yine bildiğini okur bunlar. tekrar anlatırsın "haa tamam yaa" der, yine başka bi bildiğini okur bu kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 e o zaman bu yüksek lisans okulları neden hep çinlileri alıyo lan? bizim gibi anlayışlı insanları alsınlar biraz da hey allam kırolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bi de günnük büyüdük lan çaktırmadan. bi arkadaşı daha 25 yaptık bu akşam. askerlik falan da bitti. boku yedik anlayacaın. o değil de geyik geceydi ya sdfsa şemsiyeyi unutmasaydım arkadaşın arabada bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ardeth said: e o zaman bu yüksek lisans okulları neden hep çinlileri alıyo lan? bizim gibi anlayışlı insanları alsınlar biraz da hey allam kırolar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ardeth said: e o zaman bu yüksek lisans okulları neden hep çinlileri alıyo lan? bizim gibi anlayışlı insanları alsınlar biraz da hey allam kırolar adamlar çok yayıldı. dünyanın en kolpa makalelerini bile networkleriyle en iyi journallarda bastırabiliyolar. bir de çok solid olmasa da çok çalışabiliyolar. türklerin de çalışanı harbi iyi çalışıyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Şu an izmirde sulu kar var. Evet izmirliyim kar görmek baya garip geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 utopia said: kütüphaneye gitçem çok heyecanlıyım inşallah kar yağar allam nolur yağsın aminyağıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Yüksek lisansım biter bitmez askere gidicem, my word is final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Günlük, toplam 4 buçuk senelik öğrencilik hayatımda ilk kez bir sınava geç kaldım. Uyanamadım. Cepten arkadaşımı arayıp asistana verdirttim telefonu. Asistan koşa koşa hocanın odasına gitti. Hocaya anlattım derdimi, 40 dakika sonra okulda olucam dedim, nası yapsak hocam dedim. Yürü git lan evine make-up sınavı yapıcam haftaya dedi. Ağzından öpmek istedim o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 oha ne güzel hocaymış o öyle, yanaklarını sıkardım ben de heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Holy said: Günlük, toplam 4 buçuk senelik öğrencilik hayatımda ilk kez bir sınava geç kaldım. Uyanamadım. Cepten arkadaşımı arayıp asistana verdirttim telefonu. Asistan koşa koşa hocanın odasına gitti. Hocaya anlattım derdimi, 40 dakika sonra okulda olucam dedim, nası yapsak hocam dedim. Yürü git lan evine make-up sınavı yapıcam haftaya dedi. Ağzından öpmek istedim o an. Make-up sınavında o senin ağzından öpmesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yok, make-up sınavları genelde daha kolay oluyormuş adamın. tecrübeli arkadaşlardan hemen bilgi aldım. hatta çalışırken çözdüğümüz geçmiş 2 senenin sorularını bile sorabilirmiş. Böyle bir durumdan resmen win-win olarak çıkacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 4.5 senenin ödülünü almak gibi bi şey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Soğuk benden hoşlanıyor ama ben ona karşı çok boşum günlük.. asgfs Bu ne ya? Sıcak havaya alışkınım soğuk ilgimi çekmiyor yiaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Günlük lan manyak manyak bi rüya görüp kahkaha atarak uyandım resmen uyanırken sesli gülüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 günlük firefox un geçmişini tamamen temizleyince acayip hızlandı lan keyfim yerine geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Holy said: yok, make-up sınavları genelde daha kolay oluyormuş adamın. tecrübeli arkadaşlardan hemen bilgi aldım. hatta çalışırken çözdüğümüz geçmiş 2 senenin sorularını bile sorabilirmiş. Böyle bir durumdan resmen win-win olarak çıkacağım sanırım. süfermiş lam, bizim hocalar olsaydı 'sen kimsin? zamanında gelseydin.. sen kimdin?' şeklinde cevaplarlardı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar