khalad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 dasaaa said: adres vermiş işte abi, bence ulaşılmaz değil yani.. seviyorsan sen de git ptt santrale bence. alo? neler diyorsun kşadnfdang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 SEVGİLİ GÜNLÜK fringe izlemek istiyorum ama yeni bölüm yok bi sonraki bölüm de 3 aralıkta çıkıcakmış diye okudum topicinde bakalım heyecanla bekliyoruz bakalım kahramanımız olivia bi sonraki bölümde BİŞEY BİŞEY!!!!! (spoiler!!) bi de community izledim bugün 2. sezonun 8. ve 9. bölümlerini çok komikti lan gül gül kilo verdim kalori yaktım adeta, hatta 9. bölümden sonra da çıkmıştır yeni bişeyler bakayım birazdan bu gece de uyumadım öyle duruyorum şimdi, ama gündüz olabildiğince az uyuyup gece uyumaya çalışıcam ki haftaiçi sabahtan olan derslerim bi tarafıma kaçmasın işte bu kadar!!!!!!!!!!!!! eksoekso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 One-Month Trial Subscription: ($ 1,500 US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bugün doğum günüm günlükçüm (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çok sıkılıyorum be günlük, üstümde ölü toprağı var resmen.sanırım an itibariyle maçı izlemekten de vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Darko2 said: bugün doğum günüm günlükçüm (:D neden seviniyorsun? nazi kampından falan mı sağ kurtuldun, dışarıda über vahşi bir yaşam var insan ömrü ortalama 20sene ve sen 21'e mi bastın? yoksa body transfer bulundu da doğum gününde başka bir bedene mi geçeceksin? doğumgününe sevinme çok bi lame lan. düşünsene dünya güneş etrafında bi tur attı ve nasılsa yapan değil de sen seviniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 dasaaa said: Darko2 said: bugün doğum günüm günlükçüm (:D neden seviniyorsun? nazi kampından falan mı sağ kurtuldun, dışarıda über vahşi bir yaşam var insan ömrü ortalama 20sene ve sen 21'e mi bastın? yoksa body transfer bulundu da doğum gününde başka bir bedene mi geçeceksin? doğumgününe sevinme çok bi lame lan. düşünsene dünya güneş etrafında bi tur attı ve nasılsa yapan değil de sen seviniyorsun. 30 oldum,10 sene çok yaşadığıma seviniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 afferin ama ortalamamız 70-75 lan.. bize 40-45sene sonra sevinerek tekrar gel. hayattaysam tebrik edicem, hatta kaynanadili midir nedir ondan da yollarım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 dasaaa said: afferin ama ortalamamız 70-75 lan.. bize 40-45sene sonra sevinerek tekrar gel. hayattaysam tebrik edicem, hatta kaynanadili midir nedir ondan da yollarım bak. bi bayana lan demen ayrı bir olay ya neyse...Sen devam et.Kaynana dilinde sende kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 dasaaa said: Darko2 said: bugün doğum günüm günlükçüm (:D neden seviniyorsun? nazi kampından falan mı sağ kurtuldun, dışarıda über vahşi bir yaşam var insan ömrü ortalama 20sene ve sen 21'e mi bastın? yoksa body transfer bulundu da doğum gününde başka bir bedene mi geçeceksin? doğumgününe sevinme çok bi lame lan. düşünsene dünya güneş etrafında bi tur attı ve nasılsa yapan değil de sen seviniyorsun. Ya yarına ölmüş olarsan ne olucak? O çıktıları kim alıcak? Kim kötü espriler yapıcak? Sorarım sana kim yapıcak bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Onu bunu bırakta günlük Haydarpaşa Garı yanıyomuş,ağızlarına ettiklerim yaktılar sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Darko2 said: dasaaa said: afferin ama ortalamamız 70-75 lan.. bize 40-45sene sonra sevinerek tekrar gel. hayattaysam tebrik edicem, hatta kaynanadili midir nedir ondan da yollarım bak. bi bayana lan demen ayrı bir olay ya neyse...Sen devam et.Kaynana dilinde sende kalabilir. forumdan bakınca cinsiyetin göründüğünü düşünmek ayrı bi olay ya neyse.. said: Ya yarına ölmüş olarsan ne olucak? O çıktıları kim alıcak? Kim kötü espriler yapıcak? Sorarım sana kim yapıcak bunları? yapacak birisi bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/8c8/53f/e35/9e5/77e/43d/22a/056/431/713/7d_450xNULL.gif http://forum.paticik.com/thumbnails/8c8/53f/e35/9e5/77e/43d/22a/056/431/713/7d_450xNULL.gif http://forum.paticik.com/thumbnails/8c8/53f/e35/9e5/77e/43d/22a/056/431/713/7d_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 günlük selam, görüşürüz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bugün Rumeli Hisarı'nda kahvaltı ettim. Pancake falan yedim yum yum. 11 buçuk gibi falan yedim daha hala acıkmadım ya. LAHMACUN yicem 2 saat sonra falan asdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 yarım saat önce kalktım, direk dominostan kahvaltı pizza mı söyledim oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 gunluk sanirim yine buyukbabamin kaval kemigini kirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 küçük bir şehirde yaşamak çok sıkıcı, kafayı kaldırınca bozkırlaşmış tepeler, yeşil yeşil küçük ormanlar daha da sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Günlük yarın diferansiyel denklemler sınavım var 9'da. Çıkıp eve gelip Mukavemet'e çalışıcam. Salı Mukavemet. Sonra Termodinamik çalışıcam, çarşamba ona giricem. Çıkıp eve gelicem Elektrik Elektroniğin Temelleri ile İstatistik var, onlara çalışıcam. Sonra eve gelip Malzeme çalışıcam. Cuma da ona giricem. Sonra behlül escapes to gemlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 EET, istatistik ve malzeme dışında hepsi kötü geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Termo iyi geçer mukavemet 60 üstü alırım dif muhtemelen yaza kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 onları geçip difften kalırsan git bilekleri kes abi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kavalım çok fena şişti 2.bir dizim oldu adıda küçük hüğsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ya diğer kavalın şişseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 İşten çıkarılmama 36 saat kaldı günlük bi yolunu bulup şu sınavı vermiş olmayı diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar