wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ağız yüz olayları.. Pek fena hemde.. Ohahah abim bir de şey dio git 5bin daha bul, genel kurul yap tüm yetkiyi üstüne al. Çok açıldık ve ürküyorum bildiğin ama iyi gidiyor gibi iş O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Aylardır peşinde koştuğum x şimdi ben başkasıylayken peşimde koşuyo. Sorarım sana şimdi mi dank etti e çocuğum kaçtı o tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ironi http://www.youtube.com/watch?v=yfpmbXPssuM Why do I want you Now that I can't have you Why didn't I just want you Back when I had you Back when I had you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Hayalgücünü zenginleştir, sıkılmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 İş yapmadığım zamanlarda acayip sıkılıyorum. paticik f5liyorum ubuntu forumsu f5liyorum diziportu f5liyorum. Hayatımda her an iş olmalı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Egeo Cabernet Sauvignon Merlot iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Aşk mümkün müdür hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 nomsaR said: Egeo Cabernet Sauvignon Merlot iyiymiş. anfora sauvignon berbat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Pickles said: İş yapmadığım zamanlarda acayip sıkılıyorum. paticik f5liyorum ubuntu forumsu f5liyorum diziportu f5liyorum. Hayatımda her an iş olmalı benim bilader şurayı da f5lesene meşgale olur tık ilgili küfürleri ÖM ile atabilirsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yatmalıyım işe gidicem çünkü neyse sigaramın son nefeslerini alıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hiç uyumayıp kahvaltıya oturmak ne güzel bişey ya aslında kendi başına bi güzelliği yok ama çok nadiren yapınca süper oluyor fringe de açıcam şimdi 3. sezon ayrıca hayat bana güzel eklemeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hiç uyumayıp kahvaltıya oturmak ve sonrasında sınava girecek olmak hiç güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sınav güzel bişey olmadığı için çevresini de kötü etkiliyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sınava girecek olmak ve uyumaya çalışıp hiç uyuyamamak daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sınava girecek olmak, deli gibi kar yağmasına rağmen iptal olmayacağını bilmek daha daha kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 nomsaR said: Bella said: resmen londra'dan istanbul'a 25 saatte gelmeyi başardım! hayır uçağı kaçırdığıma mı yanayım british airways dangozunun 2 milyar istediğine mi şaşırayım! gecenın 4ünde göztepeye gidene dek anamın ağladığına mı. yani dünü hatırlamak istemiyorum 25 saattir uyumuyorum ve 15.30da sınavım var şimdi sınava gidicem. oha totalde 31 saatim yollarda geçmiş olacak! aç bi tane british airways topiği yok onların bi suçu, fazla uçmuşlar sadece fiyatta. uçağı kaçıran benim sdfs gerçi evden 7 saat önce çıkmama rağmen kaçırdım, trafik sağolsun. bi de hasta oldum ya. bi de yarın bavullarımı falan kaybedersem görevi tamamlamış olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hıı, külliyen geçmiş olsun o zaman. bella flys olmuş bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 obaa simulatör kumandamın siparişini de verdim misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yıllar sonra almancaya sempatim uyandı. http://www.youtube.com/watch?v=xr1y7J_x-Oc&feature=related geçti tabi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tez konumu çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tez konun ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ingilizce olarak: symplectic formalism of lagrangian mechanics on tangent bundle, its relation with symplectic formalism of hamiltonian mechanics on cotangent bundle through legendre transformation, group cohomology and alternative lagrangians, inverse lagrangian problem, relation between symplectic formalisms of quantum mechanics and classical mechanics türkçe olarak: teğet demeti üzerinde lagrange mekaniğinin simpilektik formalizmi, bunun koteğet demeti üzerindeki hamilton mekaniği ile legendre dönüşümü yoluyla alakası, grup kohomolijlerinin alternatif lagrangian problemine uygulaması, simpilektik formalismin klasik mekanik ve kuantum mekaniği uygulamaları arasındaki bağlar basit olarak: diferansiyel geometrinin klasik mekaniği ve kuantum mekaniğindeki uygulamaları (ağırlıklı olarak klasik mekanik ama) gibi konuları içeren bir çalışma şuanda. ama bunlar zaten yapılmış şeyler biraz review gibi yaparken yeni bişey çıkar mı bilmiyorum tabi zor konular. master biraz erken bu konularda yeni bişey çıkarmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar