Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ve ayrıca evde yarım saat kulaklık aradıktan sonra ücra bir köşede teki çalışan bir kulaklık buldum http://forum.paticik.com/thumbnails/97b/3b2/b28/d5b/b54/3e5/9d5/39e/359/43e/46_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Gunluk Sıkıcı bir gunun ardindan guzel bi yemek yedik ailece. Sonra kahve sonra 5D cinema. Iyi guzel ama basim agriyor suanda. Yarin 7.30 da sirkette olmam lazim Allahin İtalyanlari gelcek. Poff Birazda kafam bulanık. Bulmaca gibi soldan saga yukardan aşağı. Ates böceği Ercan Yardim et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 günlük gözümden uyku akıyor ama şarap lezzetliydi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ardeth said: sevgili günlük yarın gre matematiğe giriyorum zaman kısıtlı testleri sevmiyorum her sayfada en az bir dikkatsizlik hatası fix. ben sakin bir insanım yahu sakin sakin yapmak istiyorum kolay gelsin reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 eyval hadi ben yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 750 alti alirsan gelir parmaklarini kirarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yarına American LaFrance ve American National Cargo şirketlerinin ERP implantasyonu hakkında bilgi toplamam lazım ama cuma akşamı be... canım hiç istemiyo. ama yarın saat 1 civarlarında da grup arkadaşlarım ve sevgilim tarafından linç ediliyor olacağım yapmazsam sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 grup arkadaşları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bye gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 saat 3 e kadar uyuyacağım ayrıca bir yukarıda ki postu atan arkdaş da 5bininci postu atmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 şekerle hatun kişi nasıl kandırılır adlı oyunumuza hoşgeldin günlük jejejejjexDxDxDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hako senin bu şeker çocukluk maskenin altında nedense bir nuri alço seziyorum ben hep dgsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 hahaahhahahah utopia has a point yani ejueheheuhe sayın günlük, her şey iyi hoş güzel falan da, kullanırkene bi sunucuyu patlattım galiba. adamların servisine erişilemiyo 2 gündür. iş de yarım kalmıştı ya aman. neyse tatilde bol bol iş bekliyo bizleri. selamlar hörmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 günaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 AHAHAHA Ben direk hiç bişi saklamadan yapıyorum ne yapıosam aklım göynüm dilim bir malesef sdfg Nuri abi direk kötü emellerini saklıyor o yüzden hep kazanıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Uyandığımdan beri canım sıkılıyor.Güne kötü başlamak... Huzursuz,mutsuz,soru işaretleri abuuu. Ergen gibiyim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 utopia said: hako senin bu şeker çocukluk maskenin altında nedense bir nuri alço seziyorum ben hep dgsdf. arhuahuahuhauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 günlük, perişaanım şimdi, mutlu olduun muuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 utopia said: hako senin bu şeker çocukluk maskenin altında nedense bir nuri alço seziyorum ben hep dgsdf. AHAHAHAH hala gülüyorum ya afasdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 offf süper bi bisiklet gezisi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu akşam demlenir ben günlük. işler de bekliyor, biraz kafa dağıtayım.. cam cama değil, can cana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Büü. Çok mutsuzum ya. Taksim'e çağrılıyorum ama başka bi arkadaşıma söz verdiğim için DISCORIUM'a gidicem. İğrenç. Çok varoş bi yer orası ya, sinirim bozuldu. Gitmezsem kız bi daha yüzüme bakmayabilir sdfg. 11 bıçıkta evden çıkıcam. Uyusam mı biraz napsam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 wastyrx said: utopia said: hako senin bu şeker çocukluk maskenin altında nedense bir nuri alço seziyorum ben hep dgsdf. AHAHAHAH hala gülüyorum ya afasdfasf ahhahaha o nuri alço herkesin maskesi düşünce çıkıyo ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bi ara scott pilgrim amazon.ca sahnesini capturelayıp inception ve pilgrim spoiler dude this site says that inception is great!! dude i am totaly downloading it right now! my name is cobb and i am an extractor in your dream in a dream in a dream.. blah blah blah my wife blah blah the totem blah blah but am i in a dream blah blah this is this is boooring fast forward yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ders çalışıyorum işsiz gibi ya.. Sırf sıkıntıdan günlük O_o Yatsan yatılmıyo da anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar