Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çığlık atmak istiyorum günlük.yarın en güzel bi gün ohh 9 gün sabah 6da kalkmadan geçicek,uzak kalınan şeylerin acısını çıkarmak da cabası.sınavları da bitiriyorum yarın !
aha da bu kadar
sağlıcakla kal bi süre olmam buralarda.
kardeş kardeş oynayın
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

topu topu %10 tutacak 5 ödevin birinden 0 alsam nolur ki ya?

muhahaha software patterns mi
bende yapmadim odevi.
yapamadim daha dogrusu, yetemedim patternlara.
Mesaj tarihi:
yok lan bugüne kadar allahtan %1le kalmadım. kalmam da zaten.

neyse kaçınılmaz sonuç: sabah yapıcam.

@senko : olm ne software patterni ne diyon yahu. yön eylem-3 ödevi bu. son sınıftayız okul bitecek hala yön eylem 3 dersi veriyoruz ya.
Mesaj tarihi:
Uykum var günlük,
Cumaya gidicem ama çok uykum var gitmicem sanırım.
Sevgilim bi de çeşitli salakça mazaretler üretip ayrılmak falan istiyor. Bıktım ya, bir dahasına zeka testine hardcore derecede tabi tutucam böyle bir aday olursa.
Mesaj tarihi:
Günlük naaber,

bugün gece 4.5 da çıktık yola, gogo izmir. Norm civatanın somun bölümüne vicers sertlik ölçüm cihazı verdik. Bakalitleme cihazıyla onun eğitimini verdik, geldik.

İzmir yağışlıydı bugün.

Bu arada günlük, izmirlilere birilerinin araç kullanmayı öğretmesi gerek. Aynaya bakmaz, şeridini bilmez. Ne garip lan.
Mesaj tarihi:
reyou said:

izmirli birbirine gore arac kullanir
gelenlerin ona ayak uydurmasi gerek :*

ama bu araç kullanmayı bilmedikleri gerçeğini değiştirmiyo aga..

bide domat diyolar bak, o geldi aklıma şimdi ahahahahah

Bu arada terminaliniz de modern sanat akımıyla yapılmış ama çok domat olmuş bence.

Yanlız sanayinin düzenini tertibini beğendim, ibretlikmiş.
Mesaj tarihi:
Eski arabalar çok hoş sevgili günlük. Bayılıyorum eski tarz arabalara, eski tarz mimarilere, giyim kuşamlara. Pötür şapkamla 67 model chevy içerisinde, rumların yaptığı eski bir binanın önünde akıllı, güzel ve bana bağlı bir kız arkadaş beklemek çok isterim günlük, çok.

O değilde alkolden pek etkilenmem çünkü nerede duracağımı bilirim. Zaten para pul da yok ya neyse. Dün akşam bindiğim taksi de yine "dizel" mağduru oldum. Midem bulandı, kusasım geldi, şöföre "abi bu dizel mi?" dedim, "kusucam" dedim, adam benden daha çok korktu, öne geç falan dedi, kıllandım, geçmedim, vites değiştirirken bacaklarıma dokunur diye korktum günlük. Üstelik parlak olmayan baya kıllı bir erkek olmama rağmen. Zaman kötü. Ama şunu anladım, modern arabalar bana göre değil günlük.
Mesaj tarihi:
sevgili günlük yarın gre matematiğe giriyorum zaman kısıtlı testleri sevmiyorum her sayfada en az bir dikkatsizlik hatası fix. ben sakin bir insanım yahu sakin sakin yapmak istiyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...