cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorum günlük.yarın en güzel bi gün ohh 9 gün sabah 6da kalkmadan geçicek,uzak kalınan şeylerin acısını çıkarmak da cabası.sınavları da bitiriyorum yarın ! aha da bu kadar sağlıcakla kal bi süre olmam buralarda. kardeş kardeş oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 topu topu %10 tutacak 5 ödevin birinden 0 alsam nolur ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Evet saat 01:41 işler bitti sakal traşı olundu sinek kaydı banyo yapıldı.Yarın sabah iş başı uykusuz bir şekilde hadi bana hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 dizlerim agridi lan bulasik yikarken, yaslandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 MrLevie said: topu topu %10 tutacak 5 ödevin birinden 0 alsam nolur ki ya? muhahaha software patterns mi bende yapmadim odevi. yapamadim daha dogrusu, yetemedim patternlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 o oyle basliyo sonra bi bakmissin hicbirini yapmamissin ve 1%le not kacirmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yok lan bugüne kadar allahtan %1le kalmadım. kalmam da zaten. neyse kaçınılmaz sonuç: sabah yapıcam. @senko : olm ne software patterni ne diyon yahu. yön eylem-3 ödevi bu. son sınıftayız okul bitecek hala yön eylem 3 dersi veriyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 mutluluk: 2 kere uyku bölen sivrisineği öldürmek mutsuzluk: 1,5 saattir uyuyamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Verimsiz gecen bir gecenin ardindan yine sabaha yaklasmak. Iskence gibi bir gun daha beni bekliyor ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Uykum var günlük, Cumaya gidicem ama çok uykum var gitmicem sanırım. Sevgilim bi de çeşitli salakça mazaretler üretip ayrılmak falan istiyor. Bıktım ya, bir dahasına zeka testine hardcore derecede tabi tutucam böyle bir aday olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 of şirket çok sıkıcı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 +1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Günlük lan dünkü güzel hava yerini yine güzel ama yağmurlu bi havaya bıraktı.İşim dolu saygı ve sevgilerimi sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ölüm ölüm ne bu abi yaf psikolojim bozuldu yeminle, zate yarım akıllıyım hiç kalmıcak bu gidişle >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abvblizzard said: günlük pufff aynen banana gibi oldum bugün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 OoO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Günlük naaber, bugün gece 4.5 da çıktık yola, gogo izmir. Norm civatanın somun bölümüne vicers sertlik ölçüm cihazı verdik. Bakalitleme cihazıyla onun eğitimini verdik, geldik. İzmir yağışlıydı bugün. Bu arada günlük, izmirlilere birilerinin araç kullanmayı öğretmesi gerek. Aynaya bakmaz, şeridini bilmez. Ne garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 izmirli birbirine gore arac kullanir gelenlerin ona ayak uydurmasi gerek :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 SeaGle said: Bu arada günlük, izmirlilere birilerinin araç kullanmayı öğretmesi gerek. Aynaya bakmaz, şeridini bilmez. Ne garip lan. ya sev ya terket reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 reyou said: izmirli birbirine gore arac kullanir gelenlerin ona ayak uydurmasi gerek :* ama bu araç kullanmayı bilmedikleri gerçeğini değiştirmiyo aga.. bide domat diyolar bak, o geldi aklıma şimdi ahahahahah Bu arada terminaliniz de modern sanat akımıyla yapılmış ama çok domat olmuş bence. Yanlız sanayinin düzenini tertibini beğendim, ibretlikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 oh GRE de geçti gitti rahatladım. sırada 2 proje 1 proposal var bitmesi gereken. bir de SOPumsu şeyler falan başvurular hoşluklar. neyse grenin bitmesi harbi güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Eski arabalar çok hoş sevgili günlük. Bayılıyorum eski tarz arabalara, eski tarz mimarilere, giyim kuşamlara. Pötür şapkamla 67 model chevy içerisinde, rumların yaptığı eski bir binanın önünde akıllı, güzel ve bana bağlı bir kız arkadaş beklemek çok isterim günlük, çok. O değilde alkolden pek etkilenmem çünkü nerede duracağımı bilirim. Zaten para pul da yok ya neyse. Dün akşam bindiğim taksi de yine "dizel" mağduru oldum. Midem bulandı, kusasım geldi, şöföre "abi bu dizel mi?" dedim, "kusucam" dedim, adam benden daha çok korktu, öne geç falan dedi, kıllandım, geçmedim, vites değiştirirken bacaklarıma dokunur diye korktum günlük. Üstelik parlak olmayan baya kıllı bir erkek olmama rağmen. Zaman kötü. Ama şunu anladım, modern arabalar bana göre değil günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sevgili günlük yarın gre matematiğe giriyorum zaman kısıtlı testleri sevmiyorum her sayfada en az bir dikkatsizlik hatası fix. ben sakin bir insanım yahu sakin sakin yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar