Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asp.net page life cycle muhabbetinden NEFRET EDİYORUM. dinamik kontroller de olay bir karışıyor ki.. of of. niye böyle bir sistem tasarladınız lan.. her şey daha kolay olabilirdi. request - response arasında bir bir türlü event içinde gidip gelmekten bıktım. hangisini önce çağırıyor, hangi değer viewstate'te tutuluyor.. falan filan..

hadi gel de çık işin içinden.

ALLAH BELANI VERSİN LAAAYN
Mesaj tarihi:
Sabaha kadar döndüm sonra kalktım kahvaltı hazırladım bizimkilere. Annem 'oğlum bi doktora gösterelim seni' lere başladı gene O_o AHAHAA şimdi farkettim dünden beri t-shirtümü ters giyiyormuşum ahfaghfasd
Mesaj tarihi:
cd yazmayı unuttum iyi mi?

cd'yi yazması dert değil de bi kısmı pc'de bi kısmı diğer hdd'de bi kısmı externalda bi kısmı laptoplarda olan dataları toplaması dert işte!

o aralarda virgül olacak bi de.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

bir inasn nasıl sürekli horlayabilir hsdfhs
sabahın 5'inde horlama sesine uyandım ya

erkek arkadaşım horluyor der gibi olmuşum lan

olsun muamelesi iyi

bu ne lan

nebulan

lanbune
Mesaj tarihi:
4. gün de bitti.masaj yaptırmanın paha biçilemez bi etkinlik olduğunu anladım demek istiyorum.
ve madem sesin kısık niye derse gelirsin kki arkadaşım sonrada
şşş arkadaki siyahlı atıyımı dışarı?dersi dinle dersin.dinleyebilsek dinlerdik aga!
Mesaj tarihi:
günlük
hala işteyim
okula pek gidemiyorum
wat fikrini ingiltereyle değiştirdim annem sayesinde
insanları seviyorum
öpüyorum bay

edit: ve yine safya başı
edit2: o değil de bedava pizza mmmppph
Mesaj tarihi:
oysa hayallerim vardı uyuyacaktım 1 e kadar?
kardeşim kapıyı bi kere çalarsın,açılmazsa bidaa çalmassın.yok ama uyandırıcaksın illaki.bir hastanın nefretini kazandın komşu!
Mesaj tarihi:
Baba 65 gündür askerim safak 94. En son buraya yazdıgımda herhalde 3 5 gunluk askerdım. Sımdı donup ona bakıp duygulanmayı planlıyorum. Hayatın kıymetını bilin lan desem ?
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

hayirli tezkereler defensive.

bu saatte kalkmak cok iyi ya. simdi disari cikiyorum doktora, kütüphaneye falan gideyim. oh keyif.

0ne said:

hayırlı teskereler defensive, sıcaklar ve ramazan bide üstüne askerlik, Allah kolaylık versin.

Oo yeni gördüm 2.5 aylık mesaj. Teşiekkür ederim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...