escape Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 referandumda oynanılan maddeler arasında "_______can lı isimler konulmasının yasaklanması" ile ilgili bir madde olsaydı emin olun %97 ile geçerdi sandıktan. yanında başka madde olarak ne olduğunun da önemi yok. cengizcan, kazımcan gibi isimler yasaklansın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 dasaaa bence sen komple hayattan banlenmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 niye lan, ______can'lı bi isim mi koydular sana.. değiştirt olm adını bu arada %3 oy verecek kısım da sipeys ve birkaç kişi daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yok benim ismim direk Can, ben ürettiğin argümanlara dünyamızın ihtiyacı olmadığını düşünerekten öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 adın _____can olsaydı zaten yazıcak yüzü de bulamayabilirdin büyük ihtimalle. elbetteki bu bütün _____can'ların kanayan yarasıdır... kim dünyaya olabilecek en kötü isimle gelmek isterki, o isim ki döndü, satılmış ve hıdır'dan dahi daha kötü... anayasa için geç kalındı ama tamamen de geç kalınmış sayılmaz, "her evde çekecek bulundurma zorunluluğu" ile birlikte avrupa birliği uyum yasaları içinde yer almalılar. muasır bir medeniyet olmak için bunlar ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Berkecan evine kerata almış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 berkecan'ın acısı dinecek.. berkecan'ın yaşlanacağını düşünmeyen anası/babasının vurdumduymazlığına son verilecek! berkecan dayı, berkecan amca falan olmaz. berkecan adındakine baba desen bile komik. berkecan tam ve sadece bir çocuk ismi. 17 yaşını geçmemeli ya da adını sonrasında adı değiştirilmeli! çocuklarınızın adını yaşalanabilecekleri gerçeğini göz önünde bulundurarak koyun.. berkecan sadece berk olacak, huzurlu yaşayacak. berk dede torunlarıyla vapurda martılara ekmek atacak. _____can'sız gelecek, huzurlu gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sdf süpersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 of cidden sonu can ile biten isimler çok başarısız. isim net olmalı, türetilmemeli. gerçi bazı türetilenler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bu arada günlük, ingiliz fanı olmaya çok yakınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ingilizler kadar kötü bişiler de yok hani cansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 lan günlük, bu ne biçim bayram lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hayatım güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bu hafta edindiğim arkadaslar; Litvanyalı kız davulcu, rus kız piyanist, nijerya asıllı yunan gitarist, italyan tenor saksofoncu, hollandalı davulcu... Kantinde her öğlen jamsession ve konser. Derse girme kantinde otur resmen. Ulan ne güzelmiş burası. Hayatımda bu kadar motive olmadım ben müziğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hayat sana guzelmis lan Gimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 gecko said: lan günlük, bu ne biçim bayram lan?? harçlık mı vermediler? fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Aaah günlük ah. İlk defa sana birşey yazma ihtiyacı hissettim kendimle alakalı. Çok seviliyorum günlük, çok mutluyum bu aralar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 çoooooooooooooooooooooook sıkılıyorum ya. ne yapsam. sürekli sıkılarak geçiyor günlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 wastyrx said: wastyrx said: Bilekleri kesip soğuk suya yatmak her zaman bi seçenek ^_^ ehaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sicak su yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 eet. bi kez de ben duzeltmisimtim bi wot'inin arasından secip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 simdi gelip niye soguk su oldugunun açıklamasını yapıcak.4 sayfa geriye gidip okuyabilirsinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 gunluk memelerim falan cok guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aciklamasi yok bunun, ben soguk suya girmem deniz harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar