asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 selam, bi daha labda sabahlarsam, bu günlük entrysi bi tarafıma kaçsın. o kadar dediler yapma hiç iyi olmuyo diye, ne diye dinlemezsin ki hala. ps: ben hala evsizim lan, bu gece nerde uyusam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 geri dön bizde kal :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 asinanyavuz said: selam, bi daha labda sabahlarsam, bu günlük entrysi bi tarafıma kaçsın. o kadar dediler yapma hiç iyi olmuyo diye, ne diye dinlemezsin ki hala. ps: ben hala evsizim lan, bu gece nerde uyusam acaba. sana sahilde hamak kuralım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 gunluk ajan gibi gecmisini arastiran kizlardan nefret ediyorum bok var kurcaliyosun mutlusun iste bugune bak ey allam yaaa yazik 3 seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Revenant said: gunluk ajan gibi gecmisini arastiran kizlardan nefret ediyorum bok var kurcaliyosun mutlusun iste bugune bak ey allam yaaa yazik 3 seneye haha aynısını yazmaya geldiydim 3 sene hariç. hatun msn loglarımı okudu ya, okuma üzülürsün dedim okudu üzüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Rasmon said: Revenant said: gunluk ajan gibi gecmisini arastiran kizlardan nefret ediyorum bok var kurcaliyosun mutlusun iste bugune bak ey allam yaaa yazik 3 seneye haha aynısını yazmaya geldiydim 3 sene hariç. hatun msn loglarımı okudu ya, okuma üzülürsün dedim okudu üzüldü. Kahkaha attım ya. Aynısından müzdariptim bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bazen laf dinlemek gerek kıza ders olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hehe aynen :) bana da oldu gerçi 40gb lık yedeklerimi silmek zorunda kaldım. allahtan sadece logları okudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 konusu derin olan filmler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Rasmon said: hehe aynen :) bana da oldu gerçi 40gb lık yedeklerimi silmek zorunda kaldım. allahtan sadece logları okudu. abi... 40 gb msn logun yoktu di mi.. kaç yıldır biriktiriyorum 300 zor olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 dijital dünyada iz bırakmamanın zorluğu.. ha bi de havalar soğudu anında #@᧿҂হ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 :(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ohş arkadaşıma geldim pizza yidik, şimdi bide film izleriz bizden kralı yok ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 dasaaa said: dijital dünyada iz bırakmamanın zorluğu.. ha bi de havalar soğudu anında #@᧿҂হ!! naber canım yaz bitiyoo böhhöhöhöhm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bak öksürüyorun şimdiden böhhöhöhöhm diye.. az önce küresel ısınıyormuşuz geyiği yaptı arkadaşlar da dedim "lan 2ay yaz gördünüz, ankara falan için normallerin üstünde bile geçse sadece 2ay lan! yaz başı yağmurluydu, 1eylül geldiii ve çizgifilm gibi anında sonbahar girdi be!" küresel ısınma memedözün "her gün 1 avuç kesilmiş tırnak kemirin sağlıklı olun!" fetvaları kadar bilimsel gözümde.. imza: kyoto'ya hayır, yaşasın küresel ısınma paktı başkanı; dasaaa emilian senelik yaz sonu şarkımızı da koyalım, hüzünlenelim.. http://www.youtube.com/watch?v=YJnL1bbq2ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 gre matematik ve gre fiziğe kaydoldum. etsden tiksiniyorum acı çekerek ölürler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Artık resmi olarak bir Bachelor of Arts sahibiyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bazı patiler, paticiği cidden günlük olark kullanıyo lan sadece günlüğe yazıyo cıkıyo dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Günlük lan live for speed oynarken kaza yaptım kaza yapınca yaz ortasında yaptığımız kaza gözüme geldi bi korku yaşadım.Korkmaya mı başlıyorum trafikten ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 insanin kendi bilgisayari gibisi yok. 15den 23"e pentium 4den core2ya geci muazzam bir his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bu geçiş için bi ses efekti yaratmak istesen ne kullanırdın? mesela sivissss olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 sivislebade olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 vuuuuuşşşşşşşş olması daha makul bak.. uçağın kanadığın havada çıkarttığı ses gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 günlük. tüm arkadaşlarım mükemmel işlere girdi ya. ben de bulayım öyle bitane ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 günlük mekdanılsta işe girdim allah herkese nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar