Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 lan mado dondurması yanında cartedor kuş boku gibi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 günlük, tanrı,olmayanlara da akıl fikir versin.amin! burda anlatım bozuklugu ettim gibi ama aramızda lafı olmaz sanrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Lazer çok saçma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 İzmire taşındım günnük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Günlük.. bugün 2 mayıs... Oha be ne hızlı geçiyo zaman. Daha dün 1 mayıstı. Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Günnük, bu akşam çok gülünçlü topicler vardı, hepsine post atasım geldi de, kitlenmiş bazıları :( hay süpaneke, her ne demekse, her kimse, neredeyse, bunnarı okuyosa, teşekkürler türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Günlük napıyon bab ? Hacı bugün ps3 oynadım 3 saat kadar pes 09, yendik ve ısmarlattık. Sonra çıktım arklar baskete çağırdı sahile baskete gittim 2 oynadık sağ ayağımın üstü nedense ağrıyo :S zıplayamadım guard olarak adam gibi :( Sonrasında belki birşeyler olur gözüyle baktığım kız takmıyo beni :( keşke taksa ama güzel gündü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Günlük senin aracılığınla bi yakarışta bulunmak istiyorum ; uyku, seni çok özledim nolur gel artık ! of uyku nerdesin ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 günlük, fedenin verdiği site hayatımı kararttı lan. alanya tv izliyorum, türk filmi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 utku bana da versene linki=/ ya lindsayle michelle'i uğurladık. hadi michelle neyse de lindsay gitmeseydi be:/ ehueh ağladım falan. ben de gidebilirim artık eve işim kalmadı burada sdf. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 günlük, çok hasta oldum ben. bi saat sonra sınavım var bi de hiç çalışamadığım. napıcam bilemedim, hapşuruyorum sürekli, zaten 4 saat falan uyudum. çok yorgunum, mutsuzum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 günaydın günlük dün maca gittik günlük bu takımdan bu cacık olmaz, bülent gitmeden bizden bişi olmaz maca gittik arkadaş ile güzeldi başlarda ama sonu kötü oldu bugun hava güzel neşem iyi hadi hayırlısı görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 s.a neyse bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yaa ben.... lan neyse...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 günlük dehşet hava var izmir'de, gökgürültüsüne uyandım yani o derece utopia said: ya lindsayle michelle'i uğurladık. hadi michelle neyse de lindsay gitmeseydi be:/ ehueh ağladım falan. ben de gidebilirim artık eve işim kalmadı burada sdf. michelle neyse de lindsay gitmişse bitmiştir ya, ben olsam bir dakika daha durmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Aynen ben de öyle , kafama yastık geçirdim duymamak için ama =/ nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 utopia said: utku bana da versene linki=/ ya lindsayle michelle'i uğurladık. hadi michelle neyse de lindsay gitmeseydi be:/ ehueh ağladım falan. ben de gidebilirim artık eve işim kalmadı burada sdf. =/ lindsay the boobz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Camlar pimapen olduğundan ses geçirmeme yalanını söylesemde gök gürültüsü beni de uyandırdı izmir/kskda günlük :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 günlük bitsin artık ve gelip sana bitti yaşasın diyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bana şans dile günlük yine bir sınavı son geceye bırakmanın verdiği pişmanlık ve amaan noolcak ki diye düşündüren rahatlıkla sınavıma gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 günnük, bitirme ödeviyle cebelleşiyorum. dün bişey yapmadım şimdi kendime kızıyorum :P bugün ve yarında bitirmem lazım bu naneyi. bi de üstüne anne rahatsızlandı evde ne çamaşır yıkanıyo ne bulaşık, ne de yemek yapılıyo. kafayı yicem her taraf darma duman. az önce zeytinyağlı fasulye, pırasa ve makarna yaptım. şimdi makarnamı yiyorum. hofff hiç uğraşmak da istemiyorum şu salak üniversitenin embesil sorumluluklarıyla. işimi daha önemli görüyorum şu an. ööle işte. hadi ben makarnamı bitiriim. sora da dondurma alırım eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sevgili idiot, öküz enistem pc'me bakcagina söz verdi ama bakmicak galba. essolessek. dingil. deyyus. angut. hep böyle yapiyo. neyse en sonunda daha önce hayatimda hic kalkismadigim islere kalkisicam, o olcak. güveniyorum gerci kendime format attiktan sonra fekat yine de bilemorum. ya elimize aliriz ya da almayiz. sinir oldum. onun disinda bi bok yok. olmasi lazim ama.oldurturuz. oldurtmaliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ginaly said: utopia said: utku bana da versene linki=/ ya lindsayle michelle'i uğurladık. hadi michelle neyse de lindsay gitmeseydi be:/ ehueh ağladım falan. ben de gidebilirim artık eve işim kalmadı burada sdf. =/ lindsay the boobz :/ ginaly teh ayı :/ saeros beni özlemiş günlük fhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Hotplate im geldi lan günlük. Geldiğine mi sevinsem, geldiğine bu kadar sevinmeme mi üzülsem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 günlük bu yağmurdan nefret ediyorum ha.nası bi şiddetle yağıyor kafama kafama. az kalsın heryer kırmızı olurdu.ama akmadı.korudum.korurum saçlarımı *kuul smayli* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar