Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

gece gece karşıma logitech g25 DI ULTİMEYD REYZİNG VİYIL ı çıkartan kadere küsüyorum kardeşim. durup dururken g25 i nereden alabilirim, o kadar parayı nasıl toparlarım ve benzeri düşünceler aklımdan geçmekte. aslında para toparlanır da, aileye "baba bak direksiyon aldım 550 lira verdim ehihi" dersem, beni okuldan alıp asgari ücretle tornacıya verirler "al ulan para kolay mı kazanılıyo" diye.

geçen hafta yıllar sonra babamın ısrarıyla sayısal oynadım, daha doğrusu makineye oynattım, 4 tutturmuşum. TAMI TAMINA YİRMİ ÜÇ TÜRK LİRASI BANKNOT VE MADENİ PARA ederini babam teslim almış. bu hafta da oyniym belki tutar
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk ben artık hastaneye deil de okula gitsem ya.sıkıldım resmen.yarın son olsun artık hastane,bişiiim cıkmasın lütfen,amin!
cumartesi sınavım var daha hiç bakmadım,sınavdan sonra çıkıp przemenk'le marcin'i alıp eve göturmem lazım.sonra da pardi pardi yaparız.ay lav polişız.
kasıma da proje yapıyormusuz daha yeni haberim oluyor.gunluk söyle arkadaslarına gelsinler sdfgh.ispanya'yı sart kosuyorum gerisi her milletten olabülür^^
Sosyal ağlarda paylaş

günlük 1 mayıs ta tatil miyiz napalım diye soran bir patronum var. ya ben çalışanım bana kalsa 1 hafta tatil olsa işe gelelim mi demem.

bide çağlayanla okmeydanı arası bi yerde oturuyorum neden dışarı cıkıyım işçi bayramı filan. eheh neyse sora kendisi geldi bence gelmeyelim dedi. farketmez dedim. herkes tatilken çalışılmazdı tabiki dimi :(
Sosyal ağlarda paylaş

günnük!
seni terkettim sandın biliyorum ama ı ıh.
terketmem.
kaç gündür sınavlar yüzünden kafamı kaldıramadım çalışmaktan resmen.
ama bitti!
yani bi kısmı ama önemli kısmı bitti işte.
sonracııma bugün okuldan sonra yemek yemeğe gittik arkadaşlarla.
sonrasında da alışveriş.
yazlık cokzel şeyler var günnük yaz gelsin de giyelim artık şortları etekleri.mis.
atolyeyi de baya bi aksattım buarada günnük.
ama hoca merak etme baya iyi gidiyosun dedi, mutlu oldum bunu duyduğuma, geri kaldım sanıyodum baya. kötü hissetmistim.
seviyorum o kadını da. baya moral veriyo.
atolyedekileri de özledim.
görende haftalardır görmedim sanar ama napiyim^^
buarada buena vistaya gitmeyi kıl payı kaçırdım biliyo musun.
arkadaşım aradı, alıyorum sana bileti gidiyoruz bu akşam anlamam sınav filan dedi ama lanet sınav yüzünden gidemedim.
umarım adamlar bi dahaki konsere kadar ölmez de bidaa gelebilirler.
neyse bu kadar yeter.
seni de özlemişim.
şiir gibi oldu zaten ehe.
neyse muk^^
Sosyal ağlarda paylaş

günlük yazılcak 6 raporum var. eskiden olsa gece 3 demez bi gözüm kapalı da olsa bitirirdim. yaşlandımmı günlük. ağlamak istiyorum :S

yaşlandım kesinlik kazandı, ben arabadaydım, liseli çocuklar yanımdan geçiodu geçen gün. yaklaştılar yanıma, böle arabanın içine baktılar aa teyze o nee uydumu oo dediler :(( ilk kez birileri böle dio. double ühü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...