Mal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kaç gündür epilepsi hastalarıyla karşılaşıyorum. o bayılma anı çok kötü. panik oluyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 @vanil godbless it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet, cok gördüm o sahneleri. ama söz konusu ufacik bir beden olunca, insan daha kötü oluyor. abisi de yazik, mahvolmus. onun da psikolojisi bozulmustur baya, onu öyle kriz gecirirken, eve 15 kisinin apar topar daldigini gördükten sonra. 4 yasinda daha. serra ya bi daha konusamazsa gibi sorular sormus annesine zavallim. keske calismak zorunda olmasaydim da yarin trene atlayip gidebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 çok geçmiş olsun, umarım önemli bir hastalığı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 vaniLLe said: evet, cok gördüm o sahneleri. ama söz konusu ufacik bir beden olunca, insan daha kötü oluyor. abisi de yazik, mahvolmus. onun da psikolojisi bozulmustur baya, onu öyle kriz gecirirken, eve 15 kisinin apar topar daldigini gördükten sonra. 4 yasinda daha. serra ya bi daha konusamazsa gibi sorular sormus annesine zavallim. keske calismak zorunda olmasaydim da yarin trene atlayip gidebilseydim. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 geçmiş olsun nil =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 guzel bi ayakkabi bulamicam abi ben yok yani ayaklar ince. Bilek tavuk ayaaa. Hicbir ayakkabiyi begenmiyorum ya. Cevahir ve profilonun tamaminda ayakkabi bulamadim yakisan. Yarin nisantasini denicem olmazsa çorapla gezicem artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 zor ya. valla çok zor. hayat çok zor. sevmek sevilmek yaşamak etmek gezmek tozmak ağlamak gülmek o kadar zor ki bazen herşeyi bırakmak gülmeyi ağlamayı yaşamayı hatta burnumdan akan sümüğü silmeyi bile bırakıp basıp gitmek lazım. ne bi bekleyen bırakmak lazım arkanda nede beklemeni gerektiricek birisini. o zaman belki gereği kalmaz boğazında düğümlenen o iğrenç şeyi tutmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 serra sağlığına kavuşur umarım en kısa zamanda. üzüldüm okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dünya, neden sinek sarmış bok gibisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bugün benim efkarım var zarım var değme felek değme telime benim gül yüzlü cananı elden aldırdım ecel oku değdi gülüme benim değme felek değme gülüme benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Yorgunum, uykusuzum, aksiyim günlük. En çok da kafam karışık günlük ne yapmalı?? Sende sus günlük sende.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Günlük bu sabah, uyanmaya çalışırken geleceğimle ilgili güzel sayılabilecek bi plan yaptım. ********* Biraz imla dersi alıp yılmaz özdil tipi gazetecilik yapıcam. ******** Önce yerel gazetede başlarım, zaten bi şekilde hürriyete kadar gidiyor. İyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben de ufak ufak program işine mi girsem diye düşünüyorum.. keza programcıların kimisi çok çok çok çok kafasız olabiliyor.. ulan uzun bi jpeg dökümanı trink diye sayfalara ayıramıyorsa printer'ınızın arayüzü ne diye yapıyorsunuz o printerı sevgili öküzcan canon firması.. genişliğini oturtucaksın 1sayfaya, düşeyi de bölüceksin işte! 6sf falan edicek.. yok.. yapmıyor aptal alet.. bu salaklar bu gibi şrketlerde çalışıyorlarsa ufak bi qbasic kursu ile gider adamların başına müdür olabilirsiniz.. keza bir tavuk kadar akıllılar.. çıldırttılar yahu aptallar.. alt tarafı uzuuuuun bi jpegi parçalara bölecek.. hepsi bu hani.. her adımda ben senle mi uğraşıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Neden System Adminleri böyle salak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bugün düpedüz ıslak bezle direksiyonu sildim günlük 2. turda kurudu bez.. ÇOsıcakMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 günlük hep dasaaa'nın mesajlarına takılıyorum gibi olacak ama.. abi adam 5 mesajından birisinde (ahanda hemen istatistik yapmaca) programlarla problem yaşıyor haha. komik lan aslında. yani dışardan bakınca. yoksa yaşayana zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 çogıcık lan.. tam bişi yaptırıcam vee.. hmm hiç öle bişi konulmamış.. yok bi de mesela uzuuuun bi iş oluyor obür türlüsü.. saçma işlerle uğraşmak ve vakit kaybetmek de kimsenin hoşuna gitmiyordur gerçi.. matlöb'de cutimg'lı bişiler yapıp verdim kendisine.. alıverdi.. ama niye uğraşayım ki matlöb'le falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi sesini duydum Nilooooos naaaber! ananee geldi! diyo eheh. ^^ sandigimiz gibi ciddi bir hastaligi yokmus fakat, Gastroenteritis yani bu mide- bagirsak gribinden, bazi cocuklarda tikanma- nefes alamama dolayisiyla bogulma gibi seyler olabiliyormus. cok nadir ama, bizimkinin basina gelmis böle bisi. simdilik bi tehlike yok sanirim, tedavi altinda hala hastanede ama ilerde ayni hastalik tekrarlarsa risk ve tehlike var. huh cok rahatladim ya. bi de sesini duydum, yerim. abi var ya 1 gün bile olmadi ama su son saatlerde, karsidaki dinci komsulara haber verip dua mi okuttursam gibi seyler bile gecti aklimdan ya ahah. ki hic alakam yoktur. kimsenin basina gelmez böyle seyler umarim, gelse de cabuk atlatirlar ins. fena. öldüm lan resmen su bi kac saatte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dün okumuştum rahatsızlık haberini.. böyle ajitasyon gibi falan olcak ama yazasım geldi şimdi hissettiklerimi. 2 yaşında deyince çok garip hissetmiştim. yani büyük bir insanın başına kötü bir şey gelmesi de kaldırılamaz ama 2 yaş çok saf hali insanın. hani hep bir adalet arıyoruz ya yaşadığımız şeylere karşı.. 2 yaşında bir çocuğun başına gelen şey için, hiç bir adil açıklama bulamıyorum. o yüzden içime batmıştı bayağı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 gelmiş geçmiş olsun nil, sevindim ufaklığa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 geçmiş olsun.. neyse ki kötü bişi çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet ayni o durumdaydim ben de iste. bi ara ona birsey olursa kaldiramam dedim. dedim yani. evet. en güclü insanin basina bile gelse, yikilabilecegi birsey bu. cok kötü bi histi. gecen sene abisine domuz gribi teshisi koydular, bisiyi yok antibiyotik alsin gecer dediler ama noldu cocukta ortakulak iltihabi varmis, bi gün kulaklarindan akmis iltihaplar öyle farketmisler. o kadar asmis ki artik, cocuk 3 yasinda kafatasindan ameliyat oldu. cok korkunc bisey gercekten, doktorlarin sorumsuzlugu yüzünden kaybedebilirdik onu. azcik daha gec kalsak gidiyordu yani cocuk. bi de böyle üstüste gelince kötü oldum baya. bagisiklik sistemleri babalarinin genleri yüzünden zaten cok zayif. zor gercekten cocuk sahibi olmak, cok cook dikkatli olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 7de cikip 7.30da baslayan stajdan 19.30da cikip 20 gibi donmus olcam gunluk.. dun de gec cikmistim 1 saat kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 @Vanil Öncelikle geçmiş olsun, doktorların sorumsuzlukları çok kötü bişey gerçekten, benzer bi olay da benim başıma gelmişti. 6. Sınıfa giderken ishal oldum, doktora gittik "karnını üşütmüş, bişeyi yok, bi iğne yazayım 1 haftaya bişeyi kalmaz" diye geçiştirdi doktor. 1 hafta geçti, ama ishal devam ediyo, istifra başladı, sağ ayağım gittikçe güçsüzleşiyor, öyle ki yürürken bile birine tutunarak yürümeye başlamıştım. İğnelerin bittiği gün hastahaneye gittik, kan-idrar tahlili yaptılar, bana verilen iğneler yan etki yaparak apandist'i delmiş, hemen ameliyata aldılar 1 saat sonra ameliyattan çıktım ama 2 saat boyunca su yasakmış, ama narkoz yüzünden boğazlarım öyle yanıyor du ki, hayatımda geçirdiğim en kötü 2 saatti. Özel doktora gitmiştik bide, ssk'dan daha iyi diye. Doktora dava açıp açmama konusunda baya düşünmüştük, sonra açmadık. Ama bende 7 dikişlik bi kesik açıldı, altında da 1 dikişlik bi yarık.Apandistten vücuda giren (pis kan mı diyim, zehir mi diyim ne diyim bende bilemedim) şeyleri atmaya yarıyan bi hortum bağlamışlardı. 2 Hafta içinde 40 dan 28 kilo'ya düşmüştüm, epey de sürmüştü toparlanmam. 1 ay da okuldan rapor almıştım. Günlük bu da sana ders olsun, tahlil yaptırmadan doktorların dediklerine inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar