fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 vaniLLe said: ama asla sokakta oynayan cocugunu kicini yirtana kadar cagiran ''FUUUUUUUUUUUUUUUUUUURKEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!'', mahalleyi inleten, memeleri dizlerine kadar sarkmis karilardan olmicam. emin ol olacaksın. alamanyanın havasını suyunu da alsan, bu genlerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 hayir. ben evde oturup kocasini bekleyen bir madure olmayacagim! i ih imkansiz. beni tanimiyorsun dostum, o göz yok bende. ben vanilim, istersem adamin anasini aglatirim. kilibik olur lan benle beraber olan adam! höt dedim mi oturur! -tamam abartmiyoruz. ama saaadede gelelim. OLMAZ. sinirlerimi bozdun, tepem atti, titriyorum. 10 sene sonra bul beni konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 10 sene sonra bulurum seni. dur furkan altına sıçtı bi altını aliyim diceksin. sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çosıkılıyorum günlük. ühüç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 günlük kafam çok karışık cidden. napıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 soldakini seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 dalga geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 evet o piti piti yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 çok ballıymışım yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Aşık kızlardan daha salağı yoktur herhalde bu dünyada haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bu saatler ne enfes ya açtım panjuru, güneş filan da gelicek birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 naber lan pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 günlük selam, Son çalışma gününün akabinde ve detayında altınoluğa gidiyorum. tatil - deniz-güneş-eğlence artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ivy said: naber lan pati? pati adına ben sorayım: iidir lan senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben de ivy adına cevap vereyim : iyiyim ben de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 temmuzun ortasında bu kadar hasta olmamalı bi insan. berbat durumdayım ya. ne nefes alabiliyorum ne de öksürmeden bi dakika durabiliyorum. yataktan da çıkamıyorum. rock'n coke'ta yalan oldu. çünkü gidersem çok daha kötü olucam. bi de zaten hastayım diye keyfim kaçık olucak, ordaki insanların da keyfini kaçırırım, gerek yok bence. yarına iyi olursam, yarın giderim belki. ama en çok istediğim gün de bugündü. çok mutsuzum o yüzden. AMA SEVGİLİ NİL'İN DEDİĞİ GİBİ her işte bi hayır vardır belki. en iyisi budur belki falan sdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 selam lan dünlük, günlük, büllük.. işteyim, tek başına. bugün günlerden cumartesi, hatırlatırım. pazartesi yetiştirmem gereken bir şey var. başkalarının işi sallamasından dolayı, tüm sorumluluğun benim üzerine kalmasından nefret ediyorum büllük. asabım bozuk. gerginim falan. öğle yemeği niyetine çıktım, alışveriş yaptım. üstümü baştan sonra değiştirdim lan. kadın gibi.. ahaha sinirden galiba. bir adım sonrası çıkardığım eskileri çöpe atmak olurdu, böyle "eskilere elveda yenilendim lan!" havaları.. film gibi. ama o filmlerde olur ancak, yok o kadar gaza gelmem. para yok o kadar hem. (ama yeni ayakkabımı beğendim şaka maka. iyi oldu) büllük nolcak lan pazartesi.. bu işi yetiştirmem lazım. of of. geçen hafta hastayız diye 2 gün işe gitmedik, direk acısını çıkardılar.. sanki keyfimden yattım anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sevgili günlük, bisiklete binmek çgzel bir şey saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 dun babaya yol verdim gunluk buda boyle bi animdir paylasayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 koş bisiklete bin evde teksen kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bisikletim yok be abi 2.elde var mi kelepir satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 gunluk bugun gamzeye yardim ettim facebookta test hazirladim ama en uzun tanidigim arkadasim %50 score yapti. -.- simdi de evde telefon bekliyorum, suslendim puslendim. kave iccez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 GÜNLÜK GÖZLERİ AÇIK UYUYO LAN KORKUYORUM ETRAFA FALAN BAKIYO SANKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 günlük bu paul gilbert çokgzüel müzik yapior!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar