Stifler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ayrıca paticik herzamanki gibi brad pitt dolu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 soulberry said: yine de özelliği yok ki bence. klasik cadde kadını işte. kaç tane klasik cadde kadınıyla beraber oldun yahu? kedi-mundar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Voys'un mesajından anlıyoruz ki bir bayanın güzel olup olmadığı hakkında yorum yapmak için öncelikle o tarz bir başka bayanla birlikte olmamız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 İyi de sizler herhalde evlenmek için istiyorsunuz hatunu ? Zaten klasik cadde kadınıdır güzel olan flört edilebilen tatillere çıkılabilen partilere gidilebilen. Evleneceğin zaman marjinal bir kadın bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 roket adam said: Voys'un mesajından anlıyoruz ki bir bayanın güzel olup olmadığı hakkında yorum yapmak için öncelikle o tarz bir başka bayanla birlikte olmamız gerekiyor. demek istediği o değil abi. demek istediği, şu karı yolda bu elbiseyle yürüse ofşşşşşş çekicez hepimiz. ama herkes brad pitt modunda yok istemez filan diyoki, herkesi kastetmiyorum ama çoğu kişi of ne çakılır der normalde. çook kuul takılıyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 cadde nere la ben hiç gitmedim bmwden aşşa arabası olan girebiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 said: bir oturamadi poposu kurtlu sey :) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 stifler cevaplamış gerçi ama, hadi sizin dediğiniz açıdan bakıo olayım. izlemediğin film'i nasıl eleştirirsin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 eisenheim said: cadde nere la ben hiç gitmedim bmwden aşşa arabası olan girebiliyo mu? gerçekten böle düşünenler var ama :).çok büyük bi klişedir ha kadının yansıtmış oldugunu tip 2 gün gez 3. gün sokakta görsen tanıma tarzında.el ele tutuşulmaz yani. fiziği güzel allahı var.ama güzel bi kadın değil.o fizikte kim mini etekle gezse döner bakarsın yani.dönüp bakmak illa çok güzel oldugu anlamına gelmez.sonuçta erkek milleti bişi dikkatini çeker bakar :) hani 2 tane slak kız vardı ya.esra ile bilmemne.o tarz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bizim arkadaşın çok güzel bir lafı vardı bu durumlar için dayanamıyorum yazıyorum... Domalsa çakmaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 o aşamaya geldikten sora güzellik diye birşey kalmıo ortada :).ki ceset lovers dolu piyasa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 SodomVsGomore said: bizim arkadaşın çok güzel bir lafı vardı bu durumlar için dayanamıyorum yazıyorum... Domalsa çakmaz mısın? ortayı açtın, golümü atayım. domalsada çakarım domalmasada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 geçen haftaki esmer bayan güzeldi, burcuydu galiba ismi. bu da fake sarışın, beğenmiyorsunuz belki ama kendine bakmasını, baktırmasını biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 kendine baktırması çok kolay, çıplak çık sokağa herkes bakar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 raziel sen fotonu koysana bi ona bakalım bırakalım kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sen çıkarsan ben bakmam ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 saçımı kestirirsem koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 kadın cidden güzel değil ama nefes alıyo sonuçta güzel denmiş ayrıca klasik cadde kızı nedir abi :D öyle bi terim kalmadı artık yada ben yaşlandım cidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 beyler yanlız ben de nefes alıyorum ayağınızı denk alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sgshsdfgagshgsf d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ama ciddi kutlamak lazım bu yemekteyiz ekibini bu tipteki elemanları nerden buluyolar .. enterasan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sifkal said: ama ciddi kutlamak lazım bu yemekteyiz ekibini bu tipteki elemanları nerden buluyolar .. enterasan .. bu tarz insanlar heryerde yaw yurdum insanı işte tipik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sifkal said: ama ciddi kutlamak lazım bu yemekteyiz ekibini bu tipteki elemanları nerden buluyolar .. enterasan .. yerim o cin ekibi. adam anahtarını unutmuş güya, camdan giriyo. bizim kameraman evin içinden çekiyo bunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar