dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TvUtXJsABM4 Zeno Clash haftaya çıkacak bi oyun 15$ falan galiba fiyatı. şimdi alırsanız %25 indirim de olması lazım, steam üzerinden. nasıl olur bilmem ama bu video bi garip.. Armenia peed on herself??? O_õ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bu ara moda oldu steam de ucuz ve marjinal oyunlar. Yok uçuk konular, painterly tarzı grafikler falan... Esrar içip içip oyun yapan kim varsa steam den oyunu satılır oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 MrMarvelous said: Esrar içip içip oyun yapan kim varsa steam den oyunu satılır oldu.. Ahahahaha. Olsun ya indie oyunlar iyidir çoğunluğu dandirik olsa da aralarından harika şeyler çıkabiliyor. Ben %50 indirim varken almıştım bunu bakalım 21 nisanda çıkacak o zaman yazarım buraya bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 indie üreticilerin fazla şansları da yok. konu olarak ve yaratıcılık olarak yapılmadık şeyleri yapmak zorundalar. maddi imkanların zayıflığından dolayı her kullanılmamış alana kayıveriyorlar. mesela locoroco, patapon vs sonrası bunlar gibi innovative olmayan ama grafik açıdan biraz daha çizgi grafikli platformlara kaymaları gibi. bu zeno clash'teki garip atmosfer ile çizgi/platform oyunlarını birleştiren oyunlar da var. mesela scary girl gibi http://www.vimeo.com/3812568 bi de puzzle ağırlıklı yapımlar var. cog sanırım en farklı olanlarından http://www.youtube.com/watch?v=lZzWVkJ5fZk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 son 2sinin artwork falan iyi güzel de iyice flash oyun gibi, gerçi adamlar da napsın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 scary girl oynanabiliyordu sanırım (flash:D) ama net berbat. açamıyorum şu an siteyi. http://www.scarygirl.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oha cogs supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 MrMarvelous said: Bu ara moda oldu steam de ucuz ve marjinal oyunlar. Yok uçuk konular, painterly tarzı grafikler falan... Esrar içip içip oyun yapan kim varsa steam den oyunu satılır oldu.. sırf steam'de kalsa yine iyi. steam dışında da her yer böle oyunlarla doldu. ha zeno clash yine ilginç bir oyun dünyası sunuyordur, yaratıcıdır vs ama bazı oyunlar çok tekrara götürdü işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 fps "final fight" yapmış adamlar ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bide şu cogsun trailerindaki müzik hangi çizgifilmindi ya, inspector gadget mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bitirdim biraz önce oyun çok kısa ayrıca nefret ettim, şu an bişeyleri kırıp dökesim var gerdi resmen oyun. oyundaki tek artı orjinal tasarımlar onun dışında bu kadar lineer ve kendini bu kadar tekrar eden bir oyun görmedim sanırım. sürekli aynı şeyleri yapmak ve üstüne beğenmediğim bi combat sistemi, rezalet bence. sırf hikayeyi öğrenmek için kastım kendimi, tahmin ettiğim şey çıktı. ayrıca hikaye anlatımı iyi değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 armenia hakkaten peed herself mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 peed herself, sonra starved to death işin kötüsü şu karakterlere sadece videodaki kadar önem göstermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oynuyorum oynuyorum yahu bu nasıl bir dünyadır garip garip adamlar, kafalıklar geyik vardır ya "abi ayık kafayla yapılacak şey değil" resmen öle lan. nası gudubet şeyler dövüyorum öle öeh. ama zevkli oyun yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 beni acayip baydı, döv döv bi yere kadar ne bu. grafikler yine fena değil yoksa hiç çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bir senaryo var mı oyunda? Yani garip adamlara tekme tokat dalma hariç oyun ne veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 senaryo var yaw. ama şu an oyunun yarısında falanım, anlat desen anlatamam. çok garip ilginç bi fantezi dünyasında geçiyor. father-mother diye bişey var mesela. hem anne, hem baba:S hamile fln böyle. garip evet. ama adam dövmek çok zevkli valla. hala doyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 senaryo başlarda hiç anlatılmıyor, giriş bile yapılmadan oyuna başlıyorsun, arada biraz meraklandırıcı öğe var (ki sonlara yakın ne olacağını tahmin etmiştim ben), oyunun en sonunda açıklıyor her şeyi ki bu çok büyük bir eksi olmuş benim için. ayrıca karakterler çok havada ve oyun çok kısa olduğundan hiçbirşey yedirilmemiş. indie yapımcı oldukları için oyunu deneyip satın almayı düşünüyodum, ki denediğim iyi olmuş, hayatta para vermem şu oyuna. beğenen olabilir tabi oyunu bunlar benim fikirlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 green man gamingde 2 dolar oyun, fakir editionı bitirmiştim zamanında baya güzeldi bence gameplay + grafikler, senaryo yalandandı zaten aldım ekledim steame bi ara tekrar bitireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ikincisi çıkmış ya la hiç söylemiyorsunuz. beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar