Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeno Clash

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

MrMarvelous said:

Esrar içip içip oyun yapan kim varsa steam den oyunu satılır oldu..

Ahahahaha. Olsun ya indie oyunlar iyidir çoğunluğu dandirik olsa da aralarından harika şeyler çıkabiliyor.

Ben %50 indirim varken almıştım bunu bakalım 21 nisanda çıkacak o zaman yazarım buraya bir şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

indie üreticilerin fazla şansları da yok. konu olarak ve yaratıcılık olarak yapılmadık şeyleri yapmak zorundalar. maddi imkanların zayıflığından dolayı her kullanılmamış alana kayıveriyorlar.

mesela locoroco, patapon vs sonrası bunlar gibi innovative olmayan ama grafik açıdan biraz daha çizgi grafikli platformlara kaymaları gibi.

bu zeno clash'teki garip atmosfer ile çizgi/platform oyunlarını birleştiren oyunlar da var. mesela scary girl gibi
http://www.vimeo.com/3812568

bi de puzzle ağırlıklı yapımlar var. cog sanırım en farklı olanlarından
http://www.youtube.com/watch?v=lZzWVkJ5fZk
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Bu ara moda oldu steam de ucuz ve marjinal oyunlar.

Yok uçuk konular, painterly tarzı grafikler falan...

Esrar içip içip oyun yapan kim varsa steam den oyunu satılır oldu..

sırf steam'de kalsa yine iyi.
steam dışında da her yer böle oyunlarla doldu.

ha zeno clash yine ilginç bir oyun dünyası sunuyordur, yaratıcıdır vs ama bazı oyunlar çok tekrara götürdü işi.
Sosyal ağlarda paylaş

bitirdim biraz önce
oyun çok kısa
ayrıca nefret ettim, şu an bişeyleri kırıp dökesim var gerdi resmen oyun.

oyundaki tek artı orjinal tasarımlar
onun dışında bu kadar lineer ve kendini bu kadar tekrar eden bir oyun görmedim sanırım. sürekli aynı şeyleri yapmak ve üstüne beğenmediğim bi combat sistemi, rezalet bence.

sırf hikayeyi öğrenmek için kastım kendimi, tahmin ettiğim şey çıktı. ayrıca hikaye anlatımı iyi değildi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

senaryo başlarda hiç anlatılmıyor, giriş bile yapılmadan oyuna başlıyorsun, arada biraz meraklandırıcı öğe var (ki sonlara yakın ne olacağını tahmin etmiştim ben), oyunun en sonunda açıklıyor her şeyi ki bu çok büyük bir eksi olmuş benim için. ayrıca karakterler çok havada ve oyun çok kısa olduğundan hiçbirşey yedirilmemiş.

indie yapımcı oldukları için oyunu deneyip satın almayı düşünüyodum, ki denediğim iyi olmuş, hayatta para vermem şu oyuna.

beğenen olabilir tabi oyunu bunlar benim fikirlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...