cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Gençler sahayı 14:00-15:00 aldım bu sefer Yarın akşama kadar haber vermem lazım adama, erken bir saat olduğu için belli olmaz salı akşamı haber veririm demiştim Kadro çıkmayacak gibiyse iptal edelim ya da holy bugün ya da yarın moda'da daha uygun bir saat bulabilirse cumartesi için orada 6v6 atarız Ne diyorsunuz? Edit : Kadroyu da yazayım tam olsun cavanagh(var) fizban(var) gris(var) arcane(var) wishmaster(var) kender(var) holyman(var) noyan(var) eshreff(yok) sixoms(yok) sly(var) bathory(var) babacum(var) khala(var) dela(yok) tharkas apex mr.bomb jankis sabo hill tora yedek liste khelben(var) zaugna(var) cthulhu(yok) deathlord(yok) finkel apis bitch_ofbat(yok) konn dreagloth arkasokak(var) adamınbiri(var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sixoms sezonu kapatmadı mı :( çekim olmadığı sürece ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Geliyorum. Hækkæt€n. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 modayı fln hiç ellemeyelim 2-3 yapalım göztepede, bi sonrakini uygun saate almaya çalışırız bu saate kadro çıkaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yaz beni . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 durun beraber gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 metrobüsle gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yollar engebeliymiş, sarsılarak geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 vizeler pazar akşamı bitiyor. bitsin öteki hafta yer alma çabasında olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 izlemeye gelicem yanıma baska izliycek insanlar da istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Gelirim de hava sıcak olursa millet yatmasın :D şapka falan alsam mı yanıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 havalar daha bayılacak kadar sıcak olmaz sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Wishmaster said: Gelirim de hava sıcak olursa millet yatmasın -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 işinize karışmak gibi olmasın da hazır kadroyla oynanıyorsa maçlar neden paticiğe konu açılıyor? msnden yazışarak da tek tip maçlar ayarlanabilinir. ben de oynamak isterim ama oluru yok gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kardeşim yer yoksa biz aylık oynarız , boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şöyle izah edeyim o halde son maçlarda oynayan zaugna, cthulhu, bitch_ofbat, deathlord ve apis önceki maçların hiçbirinde oynamadılar, son 3 maçtır oynuyorlar bizimle senin söylediğin gibi yapmış olsaydık bu 5 arkadaş o maçta oynayamayacak maç da iptal olucaktı kadroda yer açıldığında bana söyledikleri ya da buraya yazdıkları sıra ile onları da kadroya dahil ettik hatta finkel ve konn müsait olsalardı onlar da oynayacaktı önceden belirlenmiş bir kadro yok, dikkat ederseniz yedeklerden önceki listede bile yaklaşık 20 kişi vardır, bunun amacı da daha evvelden 40-50 maça gelmiş adamın önceliği olması için ki bu da onların hakkı bence onlardan bile açıkta kalan oluyor yeri geldiğinde ben de bu şekilde yedeklerden 6. ya da 7. maçta girmiştim kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cavanagh said: şöyle izah edeyim o halde son maçlarda oynayan zaugna, cthulhu, bitch_ofbat, deathlord ve apis önceki maçların hiçbirinde oynamadılar, son 3 maçtır oynuyorlar bizimle senin söylediğin gibi yapmış olsaydık bu 5 arkadaş o maçta oynayamayacak maç da iptal olucaktı kadroda yer açıldığında bana söyledikleri ya da buraya yazdıkları sıra ile onları da kadroya dahil ettik hatta finkel ve konn müsait olsalardı onlar da oynayacaktı önceden belirlenmiş bir kadro yok, dikkat ederseniz yedeklerden önceki listede bile yaklaşık 20 kişi vardır, bunun amacı da daha evvelden 40-50 maça gelmiş adamın önceliği olması için ki bu da onların hakkı bence onlardan bile açıkta kalan oluyor yeri geldiğinde ben de bu şekilde yedeklerden 6. ya da 7. maçta girmiştim kadroya bende mesela aynen öyle girdim listeye. daha mantıklı böyle olması zaten. ben 3 kere gelmişim adam 50 kere gelmişse o girsin bir zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yazsanıza benide yedek listeye bakarsın yer olur özledim futbol oynamayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yer açılırsa gelebilirim sanırım bu arada ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 maç tam olarak nerede? hilalde mi tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben hatta 1-2 sene önce bu olayı bilmiyordum, yaygara koparmıştım burda :) hala pişmanım :( acısını bana gol olup yağmakla çıkarıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 gençler sahaya telefon açtım, kesin geliyoruz dedim salı günü haber veririm demiştim adama, sonradan yerimizi başkası kapmasın diye onu da garantiledim zaten kadro çıkıcak gibi duruyor, hatta şu saatten sonra yukardakilerden kimse gelmese bile kadro çıkmış vaziyette bundan sonra gelenler yedek listedekilerin gelip gelmemesini etkiler kadroda açık olursa ben öm ile yedek listedeki arkadaşlara ulaşmaya başlarım zaten ilk mesajı kontrol ederseniz isimler geldikçe orayı da editliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar